Şimdi Ara

Playstation Plus 12 Ay Abonelik %25 İndirimle 112,5 Lira [TR PSN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar mail gelmiş yeni gördüm TR PSN de Playstation Plus 12 Ay Abonelik %25 İndirimle 112,5 Lira
    kampanya şartları burada
    https://www.playstation.com/tr-tr/legal/25-off-12-month-subscription-march-2016/?et_cid=em_252653&et_rid=60206751&Linkid=PRTMA-T-160316-CE-PLS-WES_tr_TR
    quote:

1. Bu PlayStation®Plus teklifi ("Teklif"), Sony Entertainment Network ("SEN") (eski adıyla PlayStation®Network ("PSN")) hesap sahibi olan ve halihazırda PS Plus aboneliği bulunmayan kişilere ("Uygun Şartlara Sahip Kişiler") açıktır.

içinde böyle bir madde var. başta bu maddeyi daha önce hiç kullanmamış olarak anladım. ama benim daha önce biten üyeliğim olduğu halde alabiliyorum. yani kampanya aktif aboneliği olmayanlara.
    cüzdana enparadan 3 aydır para atmıştım. iyiki hemen almamışım. şimdi 37,5 liram artıyor onunla indirimden bir oyun alırım
    quote:

Kampanya 31 inde sona eriyor
    "Başlangıç Tarihi" 16.03.2016 saat 12:00 (GMT+2)
    "Bitiş Tarihi" 31.03.2016 saat 12:00 (BST+2)

psn plus sayfasıhttps://store.playstation.com/#!/tr-tr/ayl%C4%B1k-oyunlar/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME
    psn plus %25 indirimli link :https://store.playstation.com/#!/tr-tr/reward_game/playstation-plus-1-y%C4%B1ll%C4%B1k-abonelik-25-i%CC%87ndirimli/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS

benim için güzel kampanya inş. işinize yarar.

Kampanya Amerika psnde yok avrupada tahmin ettiğiniz gibi var. almanyada 37,5 Avro güncel kurla 121 Lira
    https://store.playstation.com/#!/de-de/reward_game/playstation-plus-jahresabonnement-25-rabatt/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS
    ingilterede 30 pound oda güncel kurla 124,5 Lira yapıyor bilginize
    https://store.playstation.com/#!/en-gb/monthly-games/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 21 Mart 2016; 9:29:50 >

• Alınır sğl bilgilendirme için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi Kartından dolayı alamıyorum.
  • Site kullanilamiyor hatasi aliyorum, baska bu hatayi alan var mi?
  • Enparada geçerli olur sanırım, 25 TL de ordan gelse 87 TL ye gelir çok iyi fiyat.
  • 2 günlük deneme alınca fiyat 149 tl gösteriyor, deneme bitince yine 112 rl olurmu acaba

• Yahu enpara geçmiyor ki canına yandığımın psn'inde. İndirim yapıyorlar alamıyoruz. Olaya bak.

Para kazanmak istemiyor adamlar resmen. Sony'nin kafası çok güzel cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mart 2016; 23:16:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yahu enpara geçmiyor ki canına yandığımın psn'inde. İndirim yapıyorlar alamıyoruz. Olaya bak.

şu zamana kadar oduna söyleseydik kredi kartı problemi var diye, dile gelip sorunu çözmüştü.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Ah be abi aynen öyle.

• Enpara çalışmıyor diyen arkadaşlara sesleniyorum!

Pc üzerinden en para ile alınmıyor doğru. Ben cayır cayır alıyorum en para ile. Kredi kartı bilgilerimi pc den ekleyip, ps üzerinden satın alıyorum(hesaba para atmayıp direk alıyorum) oluyor. Bir deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yahu enpara geçmiyor ki canına yandığımın psn'inde. İndirim yapıyorlar alamıyoruz. Olaya bak.

hocam ben dün enparayla fifa 16 aldım sorun yaşamadım. sürekli enpara kullanıyorum henüz hiç bir sorun yaşamadım. geçenlerde bu konu için başka bir konuda tahminimi yazmıştım buraya da alıntılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

ben enpara da bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. (inş. da yaşamam) ama alamayan arkadaşlara şunu sarayım. benim kartım kayıtlı. siz kartı her seferinde ekle sil mi yapıyorsunuz. çünkü kartı bir iki defa eklemeye çalışınca sorun oluyor bazen engelliyor benim başıma steam de gelmişti. kartı 2-3 defa eklemiştim belirli bir süre alışveriş yaptırmamıştı bana. psn dede benzer birşey olabilir ve çok kart ekleyip silenlerin veya aynı kartı birden fazla kez ekleyenler de sorun oluşuyor olabilir diye tahmin ediyorum. çünkü çoğu arkadaş aynı kartla daha önce alışveriş yaptığını söylüyor benim tahminim bu yönde.

• Ben geçen perşembe ve pazar ayrı ayrı kredi kartıyla direk alım yaptım hiç sorun çıkmadı. Hatta kredi kartımı alışverişten sonra silip tekrar yükledim sonra tekrar sildim. Kredi kartıyla direk alışta sorun yok.

• Olmuyor, alamıyorum. Lanet olsun sana TR Psn, lanet olsun

• 31 son değilmiydi kaldırmışlar
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    saat 13 de bitti gmt 10:00 diyordu.

konunun başında ilk gün yazmıştım ben

quote:

Kampanya 31 inde sona eriyor
    "Başlangıç Tarihi" 16.03.2016 saat 12:00 (GMT+2)
    "Bitiş Tarihi" 31.03.2016 saat 12:00 (BST+2)
  • evat gördüm dün hesaba parayı eksik atmışım bu gun attım aklama alırım diye kısmet değilmiş
  • belli bir süre almayınca kişiye özel kampanya yapıyorlarmış. belli birsüre bekelerseniz bir mail ile indirim gelebilir.
  • Ben böyle sistemin.... İkitane kkartini denedim 3 gün önce 4 oyun aldigim kartlar plus almaya gelince almadi japonlar bile fısss sistem berbat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.