Şimdi Ara

PlayStation Plus yine zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamlarda online sistemi geliştiriyoruz dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Ortamlarda online sistemi geliştiriyoruz dersin

Kim anlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Ben 2 gun once 12 ay aldim 149 liraydi. Bilgisayardan veya telefondan store girip plus sekmesinden 12 ay aboneligi secebilirsin. Cihazdan da yapilabilir gerci.

Hala 149'mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Inan hic bilmiyorum. Tahminim 149 oldugu yonunde.

• Öğrenci için en ideali 15 günde bir 10 dakika ayırıp yeni hesap alıp plus üyeliği denemek. 150 lira çok.
  • En uygun fiyatli plus hangi ulkenin ordan alalim bari

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

En uygun fiyatli plus hangi ulkenin ordan alalim bari

Endonezya psn

• endonezya dan plus'ı paypal ıle alabılıyormuyuz?
  • Endonezya plus yıllık 70 TL'ye denk geliyor. Enpara kartınız varsa 25 iadesi var. Oldu sana 45 TL
  • Bisey soracagim. Konu acmayayim dedim. Mesela oynadigimiz bir hesap var bunun disinda plus hesabi acip devamli oynadigimiz hesaptan online girebilir miyiz ? Save dosyalari hesaplar arasinda iliskilendirilmedigi icin save ler kayboluyor. Illa ki plus aldigimiz hesaptan oynayacaksak kötü.

• Kasımda bitiyor üyeliğim. Yenilemeyeceğim büyük ihtimal. Verilen oyunlar vasat. Online oyun hiç oynamıyorum.
  • 1 yıllık 144 tl

DİKKAT KURU TL OLARAK SAĞ ÜST KÖŞEDEN DEĞİŞTİRİN!

https://www.g2a.com/playstation-plus-365-days-card-psn-us.html

Zam gelir , gelir de kimse unutmasın biz döviz üzerinden alıyoruz bu üyelikleri.Nalet döviz acımasızca yükselirken , her geçen gün her plus alışımız bize daha yüksek fiyata maloluyor.

• Ps plus'ın Türkiye için savunulur, anlaşılır bir tarafi kalmadı. Sony'nin "Tek el" olmasının sıkıntısını çekiyoruz diye düşünüyorum. Bu artışı kur ile bağdastiramadim. Genel bir zamma benziyor. Çok sevdiğim sony'den üst üste yanlışlar geliyor, hadi hayırlısı.

• Amazon.com'da 1 yıllık üyelik 50$, ödeme yaptıktan sonra 10 sn içinde kod elinde. Bu tür aracı sitelerle uğraşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Bisey soracagim. Konu acmayayim dedim. Mesela oynadigimiz bir hesap var bunun disinda plus hesabi acip devamli oynadigimiz hesaptan online girebilir miyiz ? Save dosyalari hesaplar arasinda iliskilendirilmedigi icin save ler kayboluyor. Illa ki plus aldigimiz hesaptan oynayacaksak kötü.

Yeni bir Plus hesabı açıp ana hesap olarak ayarlarsan PS4'te kayıtlı tüm hesaplardan online modlarına girebilirsin. Yani cihazda 1 tane aktif Plus üyeliği olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Amazon.com'da 1 yıllık üyelik 50$, ödeme yaptıktan sonra 10 sn içinde kod elinde. Bu tür aracı sitelerle uğraşmaya gerek yok.

Ama orada dolar cinsinden ödersiniz bu sitede ise kredi kartınıza türk lirası olarak yansır.

Atıyorum iş bankası kullanırsınız psn 50 doları 2.85'den hesaplar , kimi kartlar ekstra maliyet çıkarırlar fakat g2a'da her daim orada yazan türk lirası tutarı kredi kartınıza yansır.

Tabi herkesin kendi tercihi.Ben oldukça güvenli buldum , plus sahibiyim site sayesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Bisey soracagim. Konu acmayayim dedim. Mesela oynadigimiz bir hesap var bunun disinda plus hesabi acip devamli oynadigimiz hesaptan online girebilir miyiz ? Save dosyalari hesaplar arasinda iliskilendirilmedigi icin save ler kayboluyor. Illa ki plus aldigimiz hesaptan oynayacaksak kötü.

Yeni bir Plus hesabı açıp ana hesap olarak ayarlarsan PS4'te kayıtlı tüm hesaplardan online modlarına girebilirsin. Yani cihazda 1 tane aktif Plus üyeliği olması yeterli.

Teşekkürler

• dolar yüzünden herşeye zam geliyor , bide hala televizyonlara çıkıp "ben maaşımı dolarla almıyommmm yhaaa " diyecek kadar cahiller var.

• Endonezya PSN den 70 liraya aldım, kafam rahat...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.