Şimdi Ara

PlayStation Plus yine zam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce yazmıştım aynısı kopyalıyorum.Tr plus abonesi olanlar plusınız bittiğinde yenilemeyin tam 1 ay sonra bir kod gelecek size 4 ay plus 29 lira olacak sistemin saçmalığı yüzünden.

Maillerinizi kontrol edin mesela benim 3 aylık plusım bittikten sonra yenilemedim tam 1 ay sonra sony mail atmış 3 ay fiyatına 4 ay plus sahibi olun diye birde kod vermiş.Kodu girdim 3 aylık plus 45 liradan 29a düştü aldığımda 120 gün plus eklendi ve 3 aylık plus 29 olarak kalmaya devam etti.Tekrar aldım bi 120 gün daha ekledi ve hala 29 lira yazıyor.Kodu başka bi psn adresinde denedim çalışmadı kod kullanılmıştır dendi kişiye özel veriyorlar.

Sonuç 120 gün tr plus 29 lira.injustice,trine2 ve driveclub ı gelen giden misafir oynar diye bulmuşken 1 yıllık uzattım.Sony de karlı çıktı bende bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mudvayne- -- 16 Ağustos 2015; 22:11:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezyadan neden yıllık almıyorsunuz anlamadım. Biz bütün online oynadığımız oyunları endonezyadan alıyoruz ve psn plus da buradan aldık. Böylece kardeşlik yaparak plus'ı da 2 kisi kullanabilir olduk. En para ile (70-25)/2 ye geldi adam başı ve 13 ay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zammın ne kurla ne de genel bir zamla alakası var.

Zaten zam ne aylığa ne de yıllığa zam sadece 3 aylığa.

Bunun sebebi de kullananlar bilir Enpara.

Enpara ile 3 aylık üyelikler ile 4 defa alırsanız yıllık ücretten daha ucuza yıllık üyelik almış oluyordunuz.

Şöyle ki örneğin ;

Ocak ayında 3 aylık aldınız 50 lira en para ile eklediniz cüzdana şubatta 25 lira iade gelecek,

bunun üzerine 25 daha koyup yine eklediniz cüzdana 3 aylık daha aldınız.

Mart ayına geldik ayın her seferinde 10 unda yapalım bu işi 25 lira iademize yine 25 lira ekledik 3 ay daha uzattık.

Nisan ayında yine aynı işlemi yaptık diyelim.

125 lira harcamış olduk toplam 25 en paradan en son geri gelecek mayısta.Yani 100 lira harcadık ve cüzdanımızda da sanırım 20 lira kaldı.

Hesapta bir yanlışlık varsa belirtin lütfen ama dediğim gibi bunun sebebi Enpara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Zammın ne kurla ne de genel bir zamla alakası var.

Zaten zam ne aylığa ne de yıllığa zam sadece 3 aylığa.

Bunun sebebi de kullananlar bilir Enpara.

Enpara ile 3 aylık üyelikler ile 4 defa alırsanız yıllık ücretten daha ucuza yıllık üyelik almış oluyordunuz.

Şöyle ki örneğin ;

Ocak ayında 3 aylık aldınız 50 lira en para ile eklediniz cüzdana şubatta 25 lira iade gelecek,

bunun üzerine 25 daha koyup yine eklediniz cüzdana 3 aylık daha aldınız.

Mart ayına geldik ayın her seferinde 10 unda yapalım bu işi 25 lira iademize yine 25 lira ekledik 3 ay daha uzattık.

Nisan ayında yine aynı işlemi yaptık diyelim.

125 lira harcamış olduk toplam 25 en paradan en son geri gelecek mayısta.Yani 100 lira harcadık ve cüzdanımızda da sanırım 20 lira kaldı.

Hesapta bir yanlışlık varsa belirtin lütfen ama dediğim gibi bunun sebebi Enpara.

Ne Enparası ya. Zam tüm Avrupada yapıldı. Bu da haberi
    http://www.ign.com/articles/2015/08/11/ps-plus-subscription-prices-rising-in-uk-and-europe
    Sony UK senin enparanı mı hesap edecek oturup.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Neden sadece 3 aylığa yapıldı Türkiye'de ? Haberde 1 ve 3 aylık fiyatların değiştiği yazıyor yanlış mıyım ?

Birde Sony TR istese tek başına zam yapamıyor mu ? Geçen sene yaptı mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Neden sadece 3 aylığa yapıldı Türkiye'de ? Haberde 1 ve 3 aylık fiyatların değiştiği yazıyor yanlış mıyım ?

Birde Sony TR istese tek başına zam yapamıyor mu ? Geçen sene yaptı mesela.

Bilemem. Bak burada da sadece 3 aylığa yazıyor.
    http://www.playstationlifestyle.net/2015/08/07/sony-explains-decision-increase-playstation-plus-subscription-price-europe/

Sonuçta genel zam.
    http://www.gamespot.com/articles/ps-plus-subscription-prices-to-climb-in-uk/1100-6429636/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.