Şimdi Ara

PlayStation'u Boykot Ediyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu hala oyun vermiyor diye kızıyorsunuz. Ps3 zamanı iyi oyun vermesinin sebebi Xbox satışlarının çok iyi olmasıdır.Yani karşısında güçlü bir rakip vardı. Şuan Ps4 ün neredeyse karşısında rakip yok. Bu nesilde istemesede adam online için plus almak zorunda. Ps3' teki gibi insanları plus almaya ikna etmek zorunda da değil. Xbox tarafında satışlar iyi olmadığı için kaliteli oyun geliyor. Konsol satışları artırmak için. Şunu iyi anlamak gerek bu firmalar para kazanmak için var size oyun hediye etmek için değil. Sony yaptığını desteklemiyorum, işin gerçeği bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 150 liraya laf eden arkadaşlar günlük 10liralık sigara içmiyorsa bende bişey bilmiyorum

Arkadaş nelere para vermiyoruz yıllık 150lira nedir Allahını seversen madem bu kadar dert oldu sen verme, isyan edecek başka şeymi bulamadınız anlamadım ki...

İsyan edeceksen düzgün bir internetin aylık! 100tl olmasına isyan et, otobüs ücretinin günlük 4tl git-gel olmasına isyan et, ödediğin vergilere isyan et, bir sinema biletinin 15tl olmasına isyan et...
  • Arkadaş bu pc alınca 2 yıl sonra eskiyecek hatta oyun açmayacak ne saçma bir geyiktir ya

Yanlis hatirlamiyorsam 2009 2010 gibi 999tlye LAPTOP aldım icinde amd hd5650 vardi ve o kadar da iyi bir kart degildi pcde casper ha

o siralar ps3 600tl civariydi hatta ben 1 2 yil sonra 599a aldim diye sevinmistim yani yakin paralar ve inanin 3 4 yil falan ps3 grafiklerinden daha doyurucu ve akici oyun oynatmayi basardi bana (gta 4 cod mw1 2 3 bo 1 2 falan pek cok oyunda daha iyiydi)

Olay şu insanlar pc alinca ego yapip ayar kismadan en yuksekte yillarca gitsin istiyor ama konsola gelince aaaa ama bu konsol yok ya 2016da 15fps veriyorsa senin konsolun yerim öyle konsolu

Konsolun masraflariyla birlikte nerdeyse bir pc parasina geldigi asikar artik

Makina
    Psn plus
    Oyunlar

Derken daha dusuk grafik ve fpsle ayni paraya geliyor

Kardeşlik falan demeyin öyle işlerle uğraşacak cevresi ve internete güveni olmayan biriyim bir tane oyun alacam diye 40 takla atip yabanci psnlerle de ugrasamam
    2. El al sat kutulu oyun olayi zaten tam bir rezalet yeminle gına geldi ps3 yuzunden ama neyse

Sonuc olarak sunu soyliyeyim benim anladigim mantigiyla konsol mantigi yani ayni cihazla yillarca tasarruflu bir sekilde oyun oynama mantigi ps3 devrinin kapanmasiyla bitmiştir ps3 benim icin son konsoldur (ps ile 15 yillik mazim var)

• quote:

Orijinalden alıntı: DudeBobo

Yıllık 150 liraya laf eden arkadaşlar günlük 10liralık sigara içmiyorsa bende bişey bilmiyorum

Arkadaş nelere para vermiyoruz yıllık 150lira nedir Allahını seversen madem bu kadar dert oldu sen verme, isyan edecek başka şeymi bulamadınız anlamadım ki...

İsyan edeceksen düzgün bir internetin aylık! 100tl olmasına isyan et, otobüs ücretinin günlük 4tl git-gel olmasına isyan et, ödediğin vergilere isyan et, bir sinema biletinin 15tl olmasına isyan et...

Onlara da isyan ediyoruz da senin psn plusa karsi yaptigin tavri onlara yapanlar oldugu icin bu haldeyiz

Ps4ü 2013te alan biri 1400den almis olsun
    Nesil 6 yil surse
    100+150+150+150+150+150=850tl
    Etti mi sana konsol 2250tl o zamanlar dolarin dusuklugu sayesinde çok deli makinalar toplaniyordu o paraya simdiye kadar rahat getirecek (en azindan ps4 grafiklerinde:D ) dikkat edersen oyun farklarina falan girmiyorum

Not=sigara da icmiyorum tamamen çöpe giden paradir sigara 100 de 100 karsiyim psn plustan daha da çöp bi para hemde

• Senin lafin bana sanirim ama mesajimi nasil okudun anlamadim. Bundan 10 sene onceki konsollar bariz olarak PC lerden her anlamda ustun cihazlardi. Kendi oyunlarini rahatlikla calistirabiliyorlardi ve herkes bu yuzden konsol tercih ediyordu. Zaten konsol satislari da cok yuksek oldugundan hicbir oyun PC platformuna dusunulmuyordu bile. Bu soyledigimin nesi yanlis arkadasim? Sen 60 fps 30 fps onem vermeyebilirsin ama ben veriyorum. Bircok oyuncu da bu ayrimi yapiyor. 200 liralik oyunu kardeslikle 100 liraya aliyorsun ama steam ayni oyunu 69 liraya verebiliyor. hatta kampanya gunleri daha da dusuk. Daha ucuza daha kaliteli hizmet alabiliyosun.

Gerceklerle yuzlesin artik. Hicbir konsol 7-8 sene goturebilecek guce sahip degil artik. Bir konsol cikacak 2 sene sonra sistem upgrade gerekecek, neden cunku o konsolu tekrardan satmak zorunda. Bugun pro cikti yarin pro v2 cikacak. ps5 cikacak bir sene sonra slim, slim pro diye gidecek. Tuplu tvye tak calistir keyfine bak devri coktan geride kaldi.

• Lyzard kullanıcısına yanıt
    Size demedim ki ben? Barni Moloztaş nickli üyeye dedim. PS4'ün gücünü az görüyormuş kendisi nereye az acaba çok merak ediyorum açıkcası 1000 liralık konsol ile 4000-5000 liralık PC ile kıyaslama yapıyor her halde.

Kardeşim bak. PC'de alırsan oyunada para vermek zorunda oluyorsun değişen hiç bir şey olmuyor. Konsol alıyorsan grafiktir, fpsdir bunları umursamaman lazım. Kimse size demiyor 300 liraya oyun alın diye. Bir sürü oyun almak için alternatif var. Oyunların pahalı olması sen ülkendeki oyun satanlara söyleyeceksin dolar-euro arttı bunlarıda biliyorsundur umarım. Yurt dışında yaşa bakalım oyun parası adama koyar mı? beni ilgilendirmiyor PS5 PS5 Pro bilmem ne felan ben oynadığım oyuna ve baktığım zevke bakarım. Konsollar iş görüyor mu? görüyor. Gerisi pek ilgilendirmiyor beni. Konsolları çok fazla kötülüyorsunuz son zamanlarda hele ki şu 5000 liralık PC ile grafik kıyaslaması yapıyorsunuz şaka gibi. Adamlar mis gibi optimize ediyor, hiç bir oyunda donma, takılma şudur budur hiç bir oyunda yaşamadım.

Eski konsollar neden iyi olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. O zamanın teknolojisi ile şimdi ki teknoloji ile bir değil. Her yıl teknoloji gelişiyor. PC ile Konsol kıyaslanması yapılamaz bir kere hepsini zevkleri tadı ayrıdır. Böyle fanboyluk yapmaya gerek yok hepimiz burada oyuncuyuz sonuçta oynadığımız oyunun keyfine bakarız. Pro neden çıktı? VR + Grafik grafik diye diye kişiler için Sony mecburiyetten çıkardı. Hem adamların işine geldi, hem oyuncuların peynir ekmek gibi satılıyor. Ben Burada PS Plus'u felan da övmüyorum fakat ps plus'u illa storeden almak zorunda değilsin ya da tek başına almak zorunda değilsin. Forumda eli ayağı düzgün insanlar var yaparsın kardeşliğini ya da varsa tanıdığın onla yaparsın yarı yarıya alırsınız hem oyunları, hem plus üyeliği bu kadar dert edicek bir olay yok ortada

• Yenı nesil Xbox'un

• İşin aslı boşuna boykot muhabbeti açmışsınız bugün bir mevzu yüzünden amazon.de mh ile telefonda görüştüm milletin amazondaki pro stoğuna ilgisini duysanız şaşardınız sipariş yetiştiremiyoruz dedi konuşma yaptığım kişi sadece Tr den günde en az 60 kişinin ön sipariş, sipariş konusundaki sorunları ile uğraşıyoruz dedi sorunsuz alışverişin rakamını söylemedi onun için yani boykot edilse bile fazla birşey çıkmaz hani arada bizim milletin israil mallarını boykot edelim almayalım muhabbeti gibi oluyor iyi tamam almayalım dediğimizde hangi mallar israilin bilelim diye bakıyoruz bak bak bitmiyor adamlar piyasayı domine etmiş hani israil malı olmayan ürünlerin listesi yapılsa daha rahat olur. komik oluyor kısaca.
  • valla el mahkum verecez psn plus'a para. adamlar tekel olmus resmen. neyse ki kardeslik var. gidip bi oyun bilgisayarina 3 milyar para vercem sonra online'da hilecilerle sac bas yolacam ha. olmaz o is. zaten dolar da ........ ... gibi oldu. gaming pc hayal artik.

• Her ay ana konusunda boykot ediliyor zaten. Bir oluşum olarak açılmamış bir konu olduğu için kilitliyorum. Sony'nin kapısına dayanacaksanız konuyu geri açarım, aksi taktirde ana konudan devam ediniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_92684754/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.