Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6281. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (6 Mobil) - 22 Masaüstü7 Mobil
5 sn
133.756
Cevap
312
Favori
4.799.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 62796280628162826283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Mesajınız silindiyse kişisel saldırı/hakaret yada konu ile alakasız agresif ve altı dolu olmayan çıkarım sebebiyledir. Israrla aynı mesajı atarsanız konudan geçici uzaklaştırma/yasaklanma ile karşı karşıya kalabilirsiniz hocam. Tavsiyem dikkatli olmanız. Başlık altında görüş paylaşmaya devam etmek istiyorsanız bu tip uyarıları dikkate almanızı öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül - Mart ayı arası oynadığım oynayacağım gamepass oyunları ;

Age of Mythology (Campaign)

Cod Black Ops 6 (Campaign)

Microsoft Flight Simulator 2024 (Kariyer)

Stalker 2

Indiana Jones

Sniper Elite Resistance

Avowed

Atomfall

Baharda ,

Clair Obscur Expedition 33

Arada eklenecek diğer oyunları yazmıyorum bile.

Oyunlar 3000 TL'ye dayanmış , Ps5 kenarda tozlanıyor resmen.Kardeşlik , hesap al sat yapmayanlar için lüks bir cihaz oldu iyice.

• wither kullanıcısına yanıt
    Yalnız o değil de ben Indiana Jones 'a yetisemem.Stalker'dan başımı kaldıramıyorum.İkinci bolgedeyim.Muazzam oyun

2-3 saatte bir oyunu baştan açmama sebeb olan load sonrası 10 FPS işi dışında bug/performans sorunu yaşamıyorum.Yama ile bu iş çözülür ve Mutantlara nerf gelirse (zira mermi süngeri hepsi, başta Bloodsucker) tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 27 Kasım 2024; 0:38:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro'nun dünyanın en boş konsolu olduğu ortaya çıktıktan sonra feykolar arttı. Normal hesaplardan şu mürit.avi konsolu savunacak yüzleri kalmadı heralde bu yeni taktik.

• TW sopanın ucunu gösterdi, şöyle dursun şimdilik...

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Değerlenir buralar :)

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Kişisel tahminim, bu işin sonu ps sisteminde sadece Xbox 1. Parti oyunların yer aldığı, onlarında Eaplay benzeri 1 yıl sonra sisteme eklendiği bir abonelik sistemine çıkıyor. Zaten halihazırda Console Gamepass sisteminden ilk gün özelliğini çıkardılar. 3. Parti oyunlari sistemden çıkararak biraz daha ucuz bir maliyetle ps tarafına çıkarmak istiyorlar. Ps ise konsol pazarında rekabetin kalmadığına inandığı gün buna onay verecektir.

Zaten şu an duyurusu yapılacak yeni portlarin bir önemi olduğunu sanmıyorum. Bu tip haberler insanların çok umrunda olmaz artık.

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Hocam kesinlikle microsoft 3.parti oyun sistemine geçmeli çok iyi olur bu durum ben de aynı düşüncedeyim zaten attığım tabloya bakarsanız bırakın rekabeti en yakın rakibine yakın bile değil

PlayStation tarafına gamepass diye bir sayfa açılır paket şeklinde satılır ilk alanlardan biri olurum yalan yok, microsoft daha başarılı olur bu şekilde

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Ben de gölge titremeleri dışında pek bug yaşamadım konsolda.Dün bir Bloodsucker'ı indirdikten 50 mt sonra 2 Bloodsucker daha aynı anda geldi , ikisini de indirdim ama oyuna iyi sövdüm , direkt füze atsaydın dedim :)

Oyunun çok eksiği var ama cidden başından kaldırmıyor.

• tekne batıyor kaçan kaçana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bize murit diyen adamlara bak...

Hocam önce bi elinizi yüzünüzü yıkayıp kendinize gelseydiniz.

Saat daha 10 bile değil, neyse konuya gelicek olursak adam 31 senesini vermiş sonye bırakta emekliliğin tadını çıkarsın :)

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Mürit Herkesi Engelledi Zaten Kimsenin Yazısını Görmüyor Olup Bitenden Bir Haber Yazıyor Kendi Kendine :D

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Diğer hesaplarından okuyor 🙃

• Bonjoy_xul kullanıcısına yanıt
    utanmıyorsun da bunu yazarken

• Shuei Yoshida 31 yılın ardından Playstation ekibinden ayrılacağını açıkladı. Şirketin çok farklı kademelerinde görev alan, son olarakta indie oyunlar ile ilgilenen yoshida, bir çok ps hayranı için özel biridir.
    Sektörün içinde kalmaya devam edeceği, bir indie oyun ekibinde yada şirketinde görev alacağı konuşuluyor.
    Belirli yıl ve yaştan sonra yoğun tempo tabiki zor oluyor. Bir sürü oyun fuarında, sırt çantası ile stand stand gezip oyun deneyen, kendi twitter hesabından bu küçük oyunların tanıtımını yapan, bu tip küçük geliştiriciler için değerli biriydi. Sektorde kalması çok sevindirici bir haber.
    Playstation markası içinse bir kayıp ama hayatta böyledir. Insanlar gelip gidiyor bir şekilde. Yoshida'nin yerine gelecek kişinin aynı tutkuya sahip olması gerekiyor. Indie oyunlar eskiden olduğu kadar ulaşılmaz değil ama önemli olan birazda o ilişkileri kurmak ve sıcak kanlı yaklaşım. Kendisi Ps ekibinde hala amatör ruhla çalışan biriydi ve umarım yerine gelecek kisi bu yaklaşımı devam ettirir.

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Sende saat 10 olmadan konudasın yalnız [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 33 tf kanzi

• 33 Değildir o 33 olsa yerinde duramassın :D Bu arada 2023de Xbox tarafında bir sesler vardı ne oldu acaba

Yeni bir Xbox Series XXL Görürmüyüz :D [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]CrapgamerReviewsyoutube
    It looks like the second half of the generation Microsoft won't be playing around! The PS5 Pro could be in some real trouble if Sony doesn't watch out for themselves! #Xbox #PS5 #XboxGamePass #XboxSeriesX **HELP THE CHANNEL BY LIKING VIDEOS YOU'VE WATCHED** **FEEL FREE TO SUBSCRIBE IF YOU ENJOY THE CONTENT!** **PLEASE SUPPORT THE CHANNEL BY BECOMING A MEMBER!** **Follow Me On Twitter- https://twitter.com/The_CrapGamer ** **FOLLOW ME ON XBOX LIVE "IM CRAPGAMER"** **FOLLOW ME ON PSN "CRAPGAMER"** ((SOURCE))https://www.videogameschronicle.com/news/take-two-thinks-mid-generation-console-refreshes-are-likely/
    https://www.youtube.com/watch?v=gt4VBgf3McY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 27 Kasım 2024; 12:57:2 >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Modlar bu şu an [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Kasım 2024; 13:1:30 >
  • 
Sayfa: önceki 62796280628162826283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.