Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Raven , Spartan 117 , jymz___ , Atatürk_1881 , 22MARTLI Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü3 Mobil
5 sn
133.745
Cevap
312
Favori
4.799.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 62806281628262836284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Phil Spencer hala koltukta...

Jim Ryan gitti, şimdi bu gidiyor... Şu 33tfci, ssd reyiz Mark'a da yol gelir yakında. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Çok biliyorsun senin için konsol geçmişi PS den ibaret sanırım sega nın efsane olduğu zamanlar contra hard corps için deli gibi kaset aradığım zamanları bilirim

• Dictattor kullanıcısına yanıt

OZaman Yakında 35Tflops Xbox Görürüz :D

• 7ender kullanıcısına yanıt
    Spencer'a kafa tutamayan sony calısanları şirketi terk ediyor müritler emekli oldu lem dese de kolpa her zamanki gibi, series x'de pro'yu paspas ediyor

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Phil Spencer emekli olacak diye gezdiler, başımızın etini yediler...

Günün sonunda yine haksız çıktılar. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Tartışmaya gerek yok.

ER SOTE istediği kadar muazzam bir yapım olsun, tek başına satın alınıp oynanabiliyor mu? Hayır.

Oynayabilmek için ana oyuna gerek duyuyor mu? Evet.

Geoff kekosu sırf sunumu konuşulsun diye gitti DLC'yi goty adayı yaptı reklamcı herif.

SH2 remake aday olmalıydı.
    Balatro diye bir oyunu aday yaptılar bir de. İyi oyundur tamamdır ama kart oyunu sonuçta.

Bunlar demiyor muydu yarış oyunları, spor oyunları, dövüş oyunları aday olamaz çünkü durumları farklı zart zurt diye ?

SH 2 dışında Yakuza 8, Warhammer Space Marine 2, Stellar Blade, Tekken 8 gibi bu senenin harika oyunları da var. Çok büyük haksızlık yapıldı

• burda hala ps pro ya laf atıp xbox savunanlara. acıyorum size yazık la size:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

Başkan beni de zerre ilgilendirmiyor xbox'ın nintendonun durumu, ancak şunu demek istemiştim, kendimi eksik ifade etmişim, tekrar okuyunca farkettim, piyasa genel olarak geri gitmiş, nedendir bilinmez, ben hiç anlamıyorum ama aynı durum müzik ve film sektöründe de var. Yani bütçeler 3 katına cıkmış, ama verim rezalet. oyun yapmak daha zorlaştı süreler uzadı tmm ok, ama cıkan oyunlar da öyle dibim düştü oyunlar değil ki. Son cıkan dragon age'i oynadım, inan ağlayacaktım, origins en sevdiğim oyunlardandır, 2 ortalama cıktı diye millet yerin dibine gömdü, 3 fena değildi, 4 güzeldi ama hala daha iyisini bekliyordum bioware'den ama vielguard bu kadar mı bir oyun kötü olur. oyunun sanki ruhunu emip almışlar oyunun içinden....

Ben diyorum ki sektörde bir cenabetlik var, var ama çözemedim, tahminim, batı firmaları kanadında şirket yöneticilerinin hepsi ama hepsi finans/işletme mezunu kadrolar zaptetti, inan hiç bakmadım ama ben de yazılımcıyım, bizim sektörde de ne zaman mühendislik dışı birisi yönetici olarak görsem midem kalkıyor yine ne saçmalayacak bu adam diye agzım acık dinliyorum embesilleri.

Yani bence bu cenabetlik sony'e de bulaştı muhtemelen ama onlar daha iyi dayandılar bence bunun tek nedeni de şirketin asıl yöneticilerinin japon olmasıdır.

Veilguard, Suicide Squad gibi oyunların fail olmasının sebebi ağır woke olması. Ben oyunda eşcinsel karakter gördüğünde woke ulan bu diye çöpleyecek biri değilim lakin oyunda oturup karakterin they/them zamirleri hakkında ders vermesi, romance diyaloglarının adeta otistik olması oyun hakkındaki her şeyi anlatıyor. Sadece diyaloglar değil, oyundaki her şey kötü duruyor. Yankı odasında yaşayan geliştiricilerle çalıştıkları için şaşırtıcı değil.

O yönetici kadrolarında işinin ehli insanlar değil bildiğin aktivistler, hükümetten bunun için fon alan insanlar mevcut. Onlar için dizi, film, oyun eğlence aracı değil propaganda aracı. Sorun bundan kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamuraiEdge -- 27 Kasım 2024; 15:52:57 >

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• İşin ilginci savunanların çoğu da PC kullanıyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    4070 QANZİİİ

• Sony'nin Kadokawa'yı satın alma girişimi ile ilgili yeni "inside" bilgiler ve haberler gelmeye başladı. Bunların hiçbiri resmi olarak doğrulanmış haberler değil ve şu an için spekülasyon olarak görülebilir.

Sony yıllardır Kadokawa'nin anime ve oyun birimlerini satın almak istiyormuş ama Kadokawa buna "ya hep ya hiç" şeklinde yaklaşıyormus. Son dönemdeki hisse düşüşleri nedniyle fırsat geldiğini düşünen Sony, şirketi tamamen bünyesine katmaya karar vermiş. Bu bilgilerden çıkarım yapanlar, Sony Kadokawa anlaşmasının bir satın alım değil birleşme olma ihtimalini yüksek görüyor. Yani Kadokawa kendi içinde özerk bir yapı ile devam edebilir diyorlar. Zira ellerinde anime ve oyun harici bir sürü medya kuruluşu ve dergi var. Famitsu bunlardan biri

Şirketin hisseleri düşünce Tencent, Kakao ve Microsoft gibi şirketler ilgi göstermiş ama bu şirketlerin özellikle dergi ve medya konusunda ilgisiz olacakları ve japon kültürü gereği bu tip satın alımlarda ülke içi kalma geleneği nedeniyle Kadokawa direk Sony ile iletişime geçip satın alıma uygun olduklarını ve konuşmak istediklerini söylemişler. Iki tarafın anlaşmaya yakın olduğunu da söylüyorlar. Yıl başına kadar duyuru yapılır diyenler var.

Son söylenti ise Kakao isimli G.koreli şirketin gizliden hisse satın alarak şirketi ele geçirmeye çalıştığı haberleri. Kadokawa'nın bu durumu engellemek için Sony ile ortaklaşa bu soylentiyi yaydığı ve hisselerin yükselmesini sağlayarak bu gizli alımları durdurduğunu söylüyorlar. Bu durumda anlaşmanın zaten en başından beri düzmece olduğu ve amacın satın alım değil Kadokawa'yi bu sıkıntılı durumdan çıkarmak için yapılan dostça bir işbirliği olarak görenler var.
    Sonuç olarak neler olacağını yıl başına kadar göreceğimizi düşünüyorum. İnsanların Sadece FromSoftware konusuna odaklandiklarini görüyorum ama Kadokawa'nın elinin altında 100 bin kadar anime manga kısa seri, dergi, medya kuruluşu ve oyun ipsi varmış. Korkunç derecede büyük rakamlar bunlar. Açıkçası satın alımdan çok özerk bir birleşme daha doğru olur. Bu kadar farklı ip ile uğraşmak büyük tecrübe ister. Sony'nin bununla baş edebileceğini sanmıyorum.

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

En iyi ps5 zırto deneyimi oled ekranda olur qanzii

900p ama olsun qanzii, 28 fps ama akıyor qanziiii

• Herkes kullandığı ürünün eksiklerini bilse, kullanıyor diye eleştirmekten çekinmese tüm başlıklar daha güzel olacak. Bir ürünü kullanınca o ürün sorunsuz olmuyor. Eksiklerine rağmen de sevebilirsiniz. Pc kullanıyorum, Nintendo kullanıyorum. Kısmetse yakında Ps 5 Pro da gelecek yurtdışından. İsteyene üçünü de gömebilirim

Malum her ürün gibi hepsinin eksiklikleri var.
    Özetle hepsinin eksileri de var artıları da. Hiçbir zaman hiçbiri tam doğru olmayacak.

Not: Xbox'ı Pc sahibi olduğum için ihtiyaç duymadığımdan kullanmıyorum. Series S'i fp olarak çok severim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 27 Kasım 2024; 15:59:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

Bu Cerny denen adam cidden tam bir dolandırıcı. Önce SSD SSD SSD diye kafa ütüledi, oyunlar HDD ve SD kartta çalıştı. CPU Ryzen 3700x dedi, 3600’den tokat yedi. GPU’yu 2080 len, 4070 len diye şişirdiler, birisi 2060 çıktı diğeri 4060 çıktı. Şimdi PSSR PSSR PSSR diye kafa ütüledi, FSR’dan bile kötü çıktı. 1440p native çözünürlükten düşük olduğu zaman konsol “bana müsade” diyor, yerine Mahmut Tuncer geliyor. Stüdyolar oyunlarını düzeltmek için PSSR’ı terk etmeye başladı bile. Silent Hill 2 performans modunda PSSR’ı iptal etmiş,

Yakın zamanda kovulması dileğiyle, belki doğru düzgün bir konsol donanımı görürüz gelecek nesil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 27 Kasım 2024; 16:0:54 >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

pssr video oyunları tarihinin en kötü teknolojisi olabilir oyunları daha kötü göstermeyi nasıl başarıyorlar çok ilginç, donanım olarak da konsol sözde daha iyi

resmen asrın tokatı 60 fps gta vi oynayacağız lem diyenlerin yaşayacağı şoku düşünmek bile istemiyorum [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Cidden adam Pro konsoldaki oyunların düz konsoldan daha kötü gözükmesini sağlayan “teknoloji” geliştirmiş. Vallaha bir plaket falan hakkediyor bu hareket, cidden yapması zor bir şey olmalı.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

2025'de Xbox'da 18Tlops XFSR Çıkartacak Az Daha Bekleyin Bir Sonraki Kapışma Yapay Zekaların Sanal Görüntü Oluşturma için yarışacaklar :D

• 
Sayfa: önceki 62806281628262836284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.