Cod'da en iyi deneyim PC'de, Wukong zaten PC'de, stellar blade 2025'de PC'de. Ronin ps5 varken oynadığım en çöpsuyu oyun olabilir. Geriye FF7 Rebirth kalıyor o da gelir. O da gelene kadar PC'de Spiderman 2 akarım ocak ayında. ALOOOOOOOOOOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞWWWWWWWWW |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6289. sayfa)
-
-
kolpa makinesi sony switch satışları 145 milyon olunca ps2 satısını 160 milyon açıklamıs ne oldu da bir anda ps2 milyonlar sattı üretimi duralı 10 yıldan fazla olmuştur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demişsin yukarıda bundan kim memnn diye ona cevap verdim ben, yoksa banane sen istersen telefonda oyna, deli gibi pste oynayan var cod'u.
-
işte 1 er 2 şer yıl arkadan oynarsınız. biz de 2025 te yotei volverine falan oynuyacağız.
-
KAHROLDUM NASIL YAŞARIM BEN BU GERÇEKLE..
-
O da saçma ki niye memnun oluyon abi satıştan. Sen bu makine ile oyun oynamayacak mısın? Platformda filtreliyorum ps5 oyunundan çok ps4 oyunu var. Artık şu ölmüş ps4e oyun çıkarmayı bırakıp ps5e hem devam hem de yeni ipler getirmeleri lazım.
Bu tepkisizlikle jenarasyonun sonuna kadar ps4 oyunlarını tekrar tekrar mı oynayacaz ya. 6 ayda bitirdim anasını satayım ilgimi çeken ps külliyatını. Ps5 özelinde bakıyorum yok abi nerede yeni oyun ya. Pro çıkaraçağına git tlou devam godof devam falan çıkarsana.
Yaptıkları tek şey rockstarı bekleyip sinama filmi çekmek ya. Abi sen exclusive firmasısın. Bu şekilde bir kere satarsın. Oyun olsa pro geçmeyi düşünürüm de bana tlou üzerinden pro anlatırsan defol git. Kaç kere oynayacam aynı oyunu
İyice salıp pcye oyun çıkarmaya odaklandılar. Gta beklentisi olmasa çöküşe girecekler iyice
allahım kafayı yicem ya, çoğunluk memnun konsoldan ki alıyor diyorum , kendi memnuniyetimden bahsetmiyorum orda, ben ne memnun olacağım satışlardan, banane abi, sen cidden didişmek perspektifinden baktığın için olaya herşeyi kişiselleştirmeye çalışıyorsun ben genellemeye çalıştıkça kişiselleştirmeye çalıştırıyorsun, sat abi konsolu ne aldın madem tepki göstermek istiyorsun sat tweetle hashtagla, tepkini göster, burdan kuru sıkı 2 laf atınca tepki mi göstermiş oldun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 28 Kasım 2024; 15:48:17 > -
İşte bu sebeple hiçbir markanın ürünün fanı olmamak lazım. Bu işin sonu gidip satışla övünmek sonra. Sony bile bu kadar anlam yüklemiyor kendine. Fanlara kalsa Pc'ye oyun çıkmamalı mesela. Sony'nin umurunda bile değil parasına keyfine bakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Kasım 2024; 15:50:34 > -
zevk meselesi, ben güzel AAA 90 üstü puan almış bir oyun cıkınca heyecanlanıyorum, hemen oynamak istiyorum, sen oyunları sevmiyorsan, veya senin tarzın değilse, umrunda olmaz tabi...
-
Ne alaka dayı ben tabi ki kendi perspektifinden bakacam ve burası tartışma konusu değil mi?
Bu konunun vasfı nedir tam olarak? Ayrıca ben gelip seni alıntılamadım, sen beni alıntılayıp bak herkes memnun falan diyorsun. O saydığın avrupa istatistiği içinde ben de varım. Ama bu beni mutlu etti demek olmuyor. Kendi deneyimimi paylaşıyorum.
PS4 külliyatını bitirdikten sonra geriye pek birşey kalmadı. Sosyal medyadan yazıp yazmadığımı da bilmiyorsun. Nereden biliyorsun yazmadığımı?
Problem var ise mesajda moderatörler müdahale eder zaten. Oynadığım kısım ile bir problem yok zaten ama artık yeni ip yeni oyun lazım. Pro çıkarmak bir tık appleın yaptığı gibi inekleri sağmak oluyor.
Beğenmiyorsan sat demek de komik sana sormayacağım tabi ki.
90+ oyun çıkınca heyecanlanıyorsan neden sayfa sayfa ronin lem, stellar blade lem, wukong lem yazıp duruyorsun?
Senin tek derdin tüm oyunlara ilk günden 500 birimlik plastik parçanda erişebilmek.
-
Yotei'yi bedavaya verseler oynamam. Tsushima'yı hevesle bekledim Pc'de. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bildiğin bayat formüllü Ubisoft oyunu çıktı.
-
Bence konuyu PC VS PS diye değiştirelim keza sürekli ikisinin karşılaştırılması yapılıyor. Xbox kendi konusunda bile adını geçiremiyor…
Bence PS fanları "yedi düvel bir oldu bize karşı" gibi hissediyor Ps başlıklarında kendileri de sürekli Pc diyor ama Xbox tarafında göremedim bunu.
Halen "Ama 4090 bile" diyen Xbox kullanıcısı arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Kasım 2024; 15:58:13 > -
Tsushima 2020 yılının en iyi oyunudur, bayılırım.
Yotei'yi de PC'ye bekleyeceğim ama oyun devam oyunundan çok yan oyun gibi duruyor.
Ben doğrudan Jin Sakai ile birlikte ana karada geçecek olan bir devam oyunu bekliyordum.
-
Ps kullanılacılarınin hepsine yalancı diyen bu şahısa daha ne kadar müsamaha göstereceksiniz. Geçende de, bir üyenin ailesini foruma alet edip, çirkin bir tavır takınmıştı. Ama ona ceza gelmedi, ceza yiyen biz olduk. Her defasında üyeleri aşağılayan, düzgün bir mesaj yazanı bile küçük görerek yaş muhabbetine giren bu üyenin özel bir durumu mu var ceza almıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75 puanlık Stalker 2 bir zahmet beleş verilsin. Gerçi Gamepass de artık beleş değil
Bu arada, şunu da samimi söylüyorum: Gamepass'teki kalitesiz oyunları oynayacağıma, PS5 Pro'yla, Demon's Souls'ta yeni bir karakter açarım. Daha önce denemediğim bir karakteri denerim. Böylece, en kaliteli oyunlardan birini, en iyi grafiklerle, tekrar deneyimlemiş olurum.
Hatta Demon yerine Elden Ring de diyebiliriz. Zira PS'te, stuttering farkından dolayı, PC'den daha iyi oynanıyor. Ayrıca, PvP oyuncu sayısı da PC'den daha fazla. (Series X ise, hem performans hem oyuncu sayısında kıyaslama dışı )
Sony geriledi, ama oyun sektörü ve 3. parti stüdyolar da geriledi. Şu anki durumda, en iyi deneyimi hala Sony'nin oyunları ve konsolları veriyor. O anlamda değişen bir şey olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Kasım 2024; 16:56:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben dediğim gibi Ubisoft'un açık dünya formülünü sevmediğim için sevemiyorum pek. Bence lineer bir oyun olsa çok daha iyi olurdu. Ama evet Yotei expansion gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Kasım 2024; 16:1:20 > -
PC ye göre Elden Ring nasıl daha iyi oynanıyor anlamış değilim. Elimde PS5 varken PC deki akıcılıkla oynayamıştım PS5 PRO ya geçtim orda deneyimlemedim ama en iyi deneyimin PS de olduğunu pek düşünmüyorum Xbox dan iyi olabilir ama kendi gözümle gördüğüm şeyi de inkar edemem :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X