Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mit40 , Burakalip , Ginga Bishounen Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
133.716
Cevap
312
Favori
4.798.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 66796680668166826683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son 2-3 güne bakın,bana bir tane "PC çok güzel len" msj'ı göstermezsiniz.Ama ben size durup dururken yanan 5000 serisi üzerinden PC sataşması,Pro överken PC gömmesi gösterebilirim.Hatta PS5 Pro Anakonuda bile Monster Hunter performansı üzerinden beğenmeyen 5000 serisi kart alsın mesajları var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Ya zaten ps pc nin rakibi olamaz ki.Sürekli güncellenen bir platform teknik olarak ancak kendi içinde değerlendirilir.Bizim konumuz farklıydı,biz konsol oyuncusuyuz ve senelerdir ilgimizi çeken konu olduğu için buradayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    en başında kendileri kaşındılar ps5 pro 4070le eş değer kanzi diye ne değişti

alev almışlar şimdi de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Asla tetiklenmedim niye tetikleneyim yahu?Adam demiş 5000 serisine niye laf söylemiyonuz?Gayet lisanıyla cevap verildi kendisine.Kaldı ki öncesinde de 5000 serisinin şu an için güven vermediği hususunda tüm PC kullanan arkadaşlar gerekli şeyleri söyledi.Şunu anlabilmek lazım.Ben kendi adıma yazayım, şu an Nvidia gpu'lu bir PC sistem kullanıyorum ama Nvidia ile herhangi bir gönül bağım yok,yarın AMD gpu da alabilirim, herhangi bir konsol sistemi de tercih edebilirim.Nesile PS5 ile başladım,sonra PS5+Series X yaptım sonra PC+PS5 şu anda da sadece PC kullanıyorum.Yani keyfim neyi gerektiriyorsa o.Yani herkes birşeyin bağımlısı olmak zorunda değil.Bunu anlarsak sorun çözülür gibi değerli dostum

Yani ezcümle kullanıcılarına hakaret edilmediği sürece sabaha kadar PC ile uğraşabilirsin.Hatta bazılarında destek de görürsün.Ben kendi adıma bunun garantisini verebilirim.Nitekim geçen Caped'in Nvidia gömmesine de destek atmış biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Şubat 2025; 13:25:32 >

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Bu üye, kaybettiği iddia sonrasında hiç çekinmeden konuya yazıyor.

Bence kendisi ile çok muhabbete girmemekte fayda var.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Bırak şimdi 4070 i filan, Xbox ın en büyük xbox la özdeşleşmiş oyunu forza nasıl ps ye geliyor onu anlat.Ama yöntemi bulmuşsun durduk yere şu pc ye bi laf cakiyim nasıl olsa pc pc diyenler anında damlar.Sonrada bizim Xbox ın fiyaskoları arada kaynar.

• dante06 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam.

Konuda PC konuşulması sizi rahatsız ediyor sanırım, doğru mu anladım?

• Tek paylaşımları "Pro farkını göstermiş...", "Sahteler, fakeler, troller" demekten ibaret olanlar yine işine gelmeyene sahte demeye başlamış. Tanıyor mu seni? Hayır, ne oynuyorsun, kaç yıldır kullanıyorsun biliyor mu? Hayır. Diyecek bir şey yok, sahte diyeyim geçeyim napalım. 5 yıldır Nintendo Switch kullanan, birçok exc. oyun bitirmiş insana fake diyor. Sen kimsin tanımadığın insana elinde hiçbir şey olmadan fake diyorsun? Müthiş zihniyet. Sahte olanlar için kanıtın nedir desen "öyle hissettim" deyip geçecekler. İnsanlar sahteyse iki post arasında gidip gelen sen nesin derler adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Şubat 2025; 13:37:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Merhaba hocam.

Konuda PC konuşulması sizi rahatsız ediyor sanırım, doğru mu anladım?

Merhaba kardeşim evet ps vs xbox konsolları konusu başlığı altında biz senelerce bu iki konsolu kıyasladık,konsol oyuncuları olarak.Bunu zaten daha önce defalarca söyledim.

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Microsoft’un ceosu ben değilim forza’nın playstation’a gelmesi şahsen bir kayıp yaratmıyor. Forza playstation’a gelince ağız tadıyla ps logolu gördüğüm tüm oyuncuları zorbalamak için sabırsızlanıyorum, keşke halo’yu da getirseler de zehir etsem oyun seanslarını

• Ps5 Pro çıktıktan sonra niyeyse mavişler daha bir agresif oldu. EYT’li yaşlıları ayrı çekilmiyor, ergenleri hiç çekilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 66796680668166826683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.