Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonobo643 , Steve Paul Jobs , 7ender , Hortlak Fuat Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133.714
Cevap
312
Favori
4.798.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 66826683668466856686
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sadece Demon's Souls için PS5 alınır.

- Soulsborne'lar arasında en "kendine özgü" olanı

- Soulsborne'lar arasında en iyi grafikli oyun

- Bütün oyunlar arasında, en iyi grafikli olanlardan biri

Ayrıca, hem PS5 Pro Enhanced hem de 5 yıldır PS exclusive 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Saçma sapan işler. Bence sen PC ile ilgili negatif bir şeyler yazamıyorsun. Senin bu kadar tek taraflı olduğunu bilmezdim. Çok abartmışsın tek taraflılığı. PC’yi senden daha çok kullanmışımdır. Bütün oyunlarda neredeyse bir şeylerle uğraşıyorsun. Vsync açarsın gecikme olur. Kapatırsın, bu sefer ekranda yırtılma olur. Rivatuner açıp FPS sabitlersin bu sefer de oyun tuhaf çalışır. Eski oyun açarsın gamepad desteklemez, tuşlar gözükmez. GTA Vice City açarsın mouse’u görmez. PC’de Far Cry 1 bozuk çalıştığı için kanser olup gidip konsolda bitirmiştim. Akıp gitmişti oyun. Saçma saçma işler.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ya eski oyun derdi Konsolda yok mu.Aha yıllardır RDR 2 'ye ve Bloodborne 'a 60 FPS bekleniyor.Böyle bir sorunun yok PC'de örneğin:)

Bak bu sağlıklı bir tartışma bu arada.Sen bana konsol avantajı söylüyorsun ben de sana PC..

PC'de tabi sorun olur sistemden sisteme,kasadan kasaya.Bunun aksini iddia eden var mı?Ama ben kendi deneyimimi anlatıyorum sana bu nesil hem PS5,hem Xbox,hem 4070 kasa PC kullanmış biri olarak.En rahat ve beni memnun edeni PC.Konsolun da şöyle yata yata oynama zevki var, arıyorum da ara sıra yazdım da bunu daha geçen.

"RAM osurdu" da çok iyimiş yalnız ahahha.Kullanırım bunu kusura bakma:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Şubat 2025; 21:7:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Sadece Demon's Souls için PS5 alınır.

- Soulsborne'lar arasında en "kendine özgü" olanı

- Soulsborne'lar arasında en iyi grafikli oyun

- Bütün oyunlar arasında, en iyi grafikli olanlardan biri

Ayrıca, hem PS5 Pro Enhanced hem de 5 yıldır PS exclusive 

From Software fanıysan zaten tek tercihin Playstation olacak. Bloodborne ve Demon’s Souls başka yerde yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pc'de oyun oynamak için atom parçalamak gerekiyor sanılıyor sanırım. "It is not rocket science".

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Eski oyun derdi konsolda yok ki. En avantajlı yanı da bu zaten. RDR 2’yi zaten PS4’te de öyle oynadık. Garip olan bir şey yok. Konsol akıcılığını ve optimizasyonunu ben ezelden beri beğeniyorum. GTA 1’i bile CD’sini taksan çat diye PS1’de oynayacaksın. Ha PS5 ile performans modu da geldi iyice kaymak gibi oldu. Ben hiçbir şeye bakmadan bütün oyunları performans modunda oynuyorum. Daha bugün yazdım, Sega Saturn’le oyunlar oynadım. Tak CD’yi direkt oyna. Akıcılık kusursuz. Dert yok tasa yok. Bütün oyunlar standart performansta.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Japonya stüdyolarını seviyorsan ps tek tercihin

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Keyif alıyorsan ne güzel.Ben 1080p ye katlanamıyorum.Bu da benim zevkim.O yüzden daha iyi şartlarda 60 FPS deneyimi yaşatana kadar konsol kullanmam.RAM osurtmaya devam

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Bütün nesil sadece ortalama ve kötü oyunlara maruz kalınca GOWR, SM2 vs. karşısına ama Avo, Redfall çıkıyor hemde 10 tane gibi talihsiz yorumlar geliyor tabii...

• Ard yakmak ve kalitenin adresinde olmak istiyorsan tek tercihin PS…..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hortlak Fuat

Ard yakmak ve kalitenin adresinde olmak istiyorsan tek tercihin PS…..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 26 Şubat 2025; 23:3:15 >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    İyiler ancak hem pil süreleri kısa hemde gereksiz pahalilar çoğu 700 dolar bandında çıkıyor el konsolu için fazla bence bu fiyat alternatifleri artmalı daha çok yol var önlerinde.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Haklısın…

• 
Sayfa: önceki 66826683668466856686
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.