yanı baktıgım zaman emanet gibi duruyo aslında dikine yapsaydın daha bi hos olurdu dusuncesındeyım.
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
yanı baktıgım zaman emanet gibi duruyo aslında dikine yapsaydın daha bi hos olurdu dusuncesındeyım.
genellikle hazır satılanlar normal dikine, bu tarzın sevdiğim tarafı anakart gibi ekran kartı gibi görselliğin görünürde kalarak psu cdrom gibi metal yüzeylerin görünürlüğünün azalması. mardindeki imkansızlıklardan dolayı ve fiyatların fahişliğinden dolayı birçok işlemini elde yapmam biraz amatörce görünmesine sebep oldu ama emeğime de değdiğini düşünüyorum
İmkanlar Çerçevesinde Bu Oluyorsa Sorun Yok Kardeşim.
Süper olmuş tebrikler! Kablolar da sleeve olursa tadından yenmez. Bu arada 3mm ince geldi demişsiniz, kaçlık pleksi kullandınız?
quote:
Orijinalden alıntı: zarkabul
Süper olmuş tebrikler! Kablolar da sleeve olursa tadından yenmez. Bu arada 3mm ince geldi demişsiniz, kaçlık pleksi kullandınız?
3 mm olan ilk yapmaya çalıştığımdı, bunda tamamı 5mm. söylemeden de geçmeyeceğim burada bulamayınca pelxiyi internetten malzemem.com dan aldım. plexi kalitesi kötü tavsiye etmem
güzel düşünce ve uygulama tebrik ederim... kesim yapılan kısımları birazdaha düzlersen görüntü çok daha hoş olacaktır.... emeğine sağlık...
quote:
Orijinalden alıntı: opelgt
güzel düşünce ve uygulama tebrik ederim... kesim yapılan kısımları birazdaha düzlersen görüntü çok daha hoş olacaktır.... emeğine sağlık...
teşekkür ederim.
Hocam öndeki maviye o kırmızı gitmemiş. arkayada bir fan koysanız hiç fena durmaz.. Kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
Hocam öndeki maviye o kırmızı gitmemiş. arkayada bir fan koysanız hiç fena durmaz.. Kolay gelsin
aslında mavisi de var belki sıkılınca değiştiririm, arkaya fan koymayı düşünüyorum psudan yeterince hava çıkmıyor gibi içeriye hava çekecek şekilde bi tane iyi olacak sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker
up güzel olmuş , bende buna benzer birşey yapmayı düşünüyorum
tavsiye ederim, plexi kalınlığını 5mm den aşağı olmasın
plexi kullanman kötü olmuş şeffaf olduğu için
quote:
Orijinalden alıntı: noofsayt
plexi kullanman kötü olmuş şeffaf olduğu için
özellikle şeffaf plexi kullandım
reklamcılarda bulunuyor
çok ilginç bir fikir olmuş tebrikler
eline sağlık güzel olmuş