Şimdi Ara

Pokemon Cyrus'a Başlıyorum!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzuuunn bir aradan sonra geri döneceğim Cyrus'a. Ama fazla uzun oynayabileceğimi sanmıyorum. Haftada 3-4 gün falan oynarım ancak. Bırakanlar varsa geri gelsin, yalnız bırakmayın beni. Yaklaşık yarım saat sonra oyuna Rondo adı ile başlayacağım.
    Bu arada hatırlayamayanlar için; TüRKéR ben.

• Oo Türker nerelerdeydin ya.Boşver oynama Cyrus'u.Oynanmaz da zaten.
  • Valla indirdim açıp oynayacağım şimdi. Gel 45 Lv Kadabra vereyim sen de oyna. (Hatırladın mı?)
  • Nasıl indirdin ya ben indiremedim bir türlü indirme yerine giremiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Valla indirdim açıp oynayacağım şimdi. Gel 45 Lv Kadabra vereyim sen de oyna. (Hatırladın mı?)

Oyunda değişiklik varsa belki gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Valla indirdim açıp oynayacağım şimdi. Gel 45 Lv Kadabra vereyim sen de oyna. (Hatırladın mı?)

Ben 67 Lv. Dragonite isterim

• Birkaç sağlam kişi başlarsa belki gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 25 Haziran 2010; 0:31:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türker abi seni görmek güzel

Bende sağlam kişiler başlarsa gelirim
  • Türker senin için eski hesabımın şifresini ve kullanıcı adını hatırladığım takdirde başlıyorum oyuna.
  • Splinter Cell indiriyorum bitsin bende indirmeye başlıcam
  • Muratcan Ben Türker Muratcan'ın Tanıdığı var şimdilik.Emre Sertaç falan da başlarsa baya zevkli olur.Ben yeterince sağlamım demek ki Muratcan başladı.
  • vortex iyidir boşver bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Muratcan Ben Türker Muratcan'ın Tanıdığı var şimdilik.Emre Sertaç falan da başlarsa baya zevkli olur.Ben yeterince sağlamım demek ki Muratcan başladı.

Benim tanıdığım kişi kankam HüseyinKonuya mesaj atmış zaten.Ayrıca sağlam kişiler : Türker,Emre,Pro,Sertaç,Fenix(Foruma üye değil ama iyi kasıyor kankamdır kendisi) ve Hüseyin.

Saydıklarımdan 4 kişi başladığı için başladım

• Temmuz 6 dan sonra geliyorum sınavlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

Temmuz 6 dan sonra geliyorum sınavlarım var.

Büyüksün.Hangi dersler ?
  • İndiriyorum oyunu.
  • Pokemon Cyrus nedir ? pokemonun neredeyse bütün oyunlarını bitirdim ama online olarak bilmiyorumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.