quote:Orijinalden alıntı: asiprens06 Tamam o zaman S.Lugia yerine S.Heatran olsun.. ?? Mystic yada ancient secmeni tercih ederim.
quote:Orijinalden alıntı: asiprens06 M.Mew, M.Lugia, M.Rayquaza Bunlardan 1i hangisini verirsin? Neyse ya boşver :D çok yüksek uçuyorsun :)) m.phione o kadar değerli değildir :)
quote:Orijinalden alıntı: asiprens06 Tamam onlarıda boşver son olarak A.Azelf olsun bari ? Tamam :) kabul.Ben mi atayım teklif sen mi atacaksın?
Ben daha buraya eklemedim :D Sen profilimimi geziyosun benim :D:D:D:D Yok olmaz :D Yeni çıktı daha biraz kalsın bende sonra başka tekliflere açıcam :D
quote:Orijinalden alıntı: asiprens06 Ben daha buraya eklemedim :D Sen profilimimi geziyosun benim :D:D:D:D Yok olmaz :D Yeni çıktı daha biraz kalsın bende sonra başka tekliflere açıcam :D Peki :D
walla mewtwo veriyosan teklifi söylüyorum 1-)Venusaur 2-)Blastoise 3-)Charizard istediğin iki tanesini seç ama cevabını pm ile at
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Şaka mı yapıyon :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mewtwo'ya Venusuar Blastoise Charizard :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Gülmekten ölecem :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ezik miyim la ben :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kardeşim senin kafa güzel heralde Moltres'e Charizard ile Venusuar veriyosun ya Tövbe Tövbeee... Seninle Trade yapılmaz yörü git