Şimdi Ara

PokemonCraft Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar bu konuda size PokemonCraft ın Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları nı tanıtıcam

oyunun adresi

http://www.pokemoncraft.com/

kayıt olma adresi

http://www.pokemoncraft.com/register.aspx

Pokemon Merkezi sayfamızda Pokemonlarımızı iyileştirebiliyor ve takımımız ile depomuz arasında transfer yapabiliyoruz

Pokemon merkezine aşağıdaki resimdeki gibi yürüyerek ulaşabilirsiniz

Pokemon Merkezinin iç resimleri

PokemonCraft Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları  PokemonCraft Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları

Pokemon Takımım ve Eşyalarım sayfasına aşağıdaki şekil ulaşabilirsiniz

ve bu sayfalara dair diger resimler

PokemonCraft Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları  PokemonCraft Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları  PokemonCraft Pokemon Merkezi, Pokemon Takımım ve Eşyalarım Sayfaları

• Rehber hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Yine bir yenilik, yine yeni bir konu.

Nolmuş birçok kişi vortexde Trade için konu açıyor ve craft güzel bir oyun adam güzel bir yenilik daha yapmış oyunda ve onu duyuruyor sen kolay ve kalitesiz oyunları oyna boşver kaliteli güzel oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

quote:

Nolmuş birçok kişi vortexde Trade için konu açıyor ve craft güzel bir oyun adam güzel bir yenilik daha yapmış oyunda ve onu duyuruyor sen kolay ve kalitesiz oyunları oyna boşver kaliteli güzel oyunları

Benim demek istediğimi anlamıyorsun. Oyununun konusunu açar bi tane. Ordan yaptığı güncellemeleri, duyuruları bildirir. Ama her yaptığı yenilikte burada konu açılırsa...

• quote:

quote:

quote:

Benim demek istediğimi anlamıyorsun. Oyununun konusunu açar bi tane. Ordan yaptığı güncellemeleri, duyuruları bildirir. Ama her yaptığı yenilikte burada konu açılırsa...

+1

• oyun tam bir kodlama harikası ama oynanabilirliği yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokémon GO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cy[B]eR Sp[A]cE oyunun oynanabilirliği artacak yeni maplerle beraber daha güzel hale gelecek 4rd jenerasyon mapler geliyor şimdide ve maplerde yenilecek yeni maplerde ekleyince furkan daha iyi hal alacak
    *Scarlite ve KiNg_AFC sizlerde her trade yapmak istediğinizde yeni bir konu açıyorsunuz vortex için bende onu dedim o zaman sizde hiç vortex trade için konu açmayın tek bir konuda trade ve çekilişlerinizi yapın
  • Ayrıca benim ticaret konum yok. Bilgine.
  • Ben onun için demedim Scarlite ben o mantıkla hareket edilirse diye dedim anlıyormusun yoksa her isteyen Trade ve Çekiliş Başlığı açababilir neden açmasın KİMSE KİMSENİN NE OYNADIĞINA NEYİ SAVUNDUĞUNA karışamaz.
  • Ben zaten "Neden böyle bir oyun yapmışsın?" veya "Neden bu oyunu oynuyorsunuz?" diye yargılamıyorum kimseyi. Sadece mantıklı olanı söylüyorum. Ama bunu yapan o oyunun Yöneticisi. Daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.
  • Ya adam Reklamını yapıyor yapabilir ama bak şuna garlic-h gibi çocuklar da bu bölümü sadece vortex oyuncularına aitmiş gibi görüyor ve hakaret ediyor
  • quote:

Ben zaten "Neden böyle bir oyun yapmışsın?" veya "Neden bu oyunu oynuyorsunuz?" diye yargılamıyorum kimseyi. Sadece mantıklı olanı söylüyorum. Ama bunu yapan o oyunun Yöneticisi. Daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.

Aynı fikirdeyim.Bu oyunu yapan yönetici ise bu konuda daha akıllıca davranmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Ben zaten "Neden böyle bir oyun yapmışsın?" veya "Neden bu oyunu oynuyorsunuz?" diye yargılamıyorum kimseyi. Sadece mantıklı olanı söylüyorum. Ama bunu yapan o oyunun Yöneticisi. Daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.

Aynı fikirdeyim.Bu oyunu yapan yönetici ise bu konuda daha akıllıca davranmalı...

Aman aman sana göre hiç başlık açmamalı hiçbir yeniliği yazmamalı vortex harici hiçbir oyunun postu dahi olmamalı Profilimde MSN yazıyor istersen gel orda Konuşalım gel ordan küfür et bakalım bana sıkıysa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

quote:

Aman aman sana göre hiç başlık açmamalı hiçbir yeniliği yazmamalı vortex harici hiçbir oyunun postu dahi olmamalı Profilimde MSN yazıyor istersen gel orda Konuşalım gel ordan küfür et bakalım bana sıkıysa

Çok komiksin aynı derecede terbiyesiz.

• Ben sana hiç hakarette etmem küfürde etmem ben sana dedimki gel sıkıysa MSN yoluyla hakaret et küfür ben sana tek kelime bile hakaret içerikli yazı yazmam sadece hehe kötü söz sahibine aittir derim o kadar.DAha fazlasını demem engellemem de seni ama ne yapacağımı bilirim orası bana kalsın.Ha tabiki senin yanına gelecek tespit edecek değilim ama ne yapacağımı bilirim.Ve karşında senin gibi bir çocuk yok şuan görevi başında bir Devlet Memuru var bunu bil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 11 Haziran 2010; 12:57:40 >
  • quote:

Ben sana hiç hakarette etmem küfürde etmem ben sana dedimki gel sıkıysa MSN yoluyla hakaret et küfür ben sana tek kelime bile hakaret içerikli yazı yazmam sadece hehe kötü söz sahibine aittir derim o kadar.DAha fazlasını demem engellemem de seni ama ne yapacağımı bilirim orası bana kalsın.Ha tabiki senin yanına gelecek tespit edecek değilim ama ne yapacağımı bilirim.Ve karşında senin gibi bir çocuk yok şuan görevi başında bir Devlet Memuru var bunu bil.

Çok komiksin.
    Bunları biliyor muydunuz:
    Büyük harf hakaret anlamı taşır
    Bebe,Ufaklık incitme,hakaret küçük düşürme anlamı taşır.
    İlk önce anlamları öğren.Ancak o zaman karşıma çıkabilecek seviyede olacaksın

• ben senden yaşım büyüktür bunu bildiğim için ufaklık kelimesini kullandım.Sen asıl çok komiksin.Seb soruma cevap vermedin BURASI POKEMON OYUNCULARI BÖLÜMÜMÜ yoksa VORTEX OYUNCULARI bölümümü ?
  • ben oyunu oynuyorum oyun çok güzel vortexden de çok daha iyi
  • aynen ama bazısı göremiyor bunu idrisovic alışmışlar kolay oyuna zoru görünce kaçıyor bunlar çoğu fifa 98 gibi eski model kolay bilgisayar oyunu oynuyordur normal PC oyunu olarak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.