Şimdi Ara

PokemonCyrus Ne Alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tekrar Baslamayı Düşünüyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

PokemonCyrus Ne Alemde?

Tekrar Baslamayı Düşünüyorumda.

Başla sen.Bıraktık biz o işleri.Kayboldu gitti Cyrus.
  • YineDc sanırsam cyrusu oynayan yok
    PokemonLeague başlamıştık onuda bitirdik.
    Şimdi herkes Vortex oynuyor
  • Yakında vortex'de eser olur kimse adam gibi oyun yapmıyor hep hatalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

vortex'e gel

Bence vortexe değil crafta gel

VE SAolun sayın ADMİNLER MESAJLARIMI SİLMİŞSİNİZ GENE AMA VORTEXE GEL MESAJI DURUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 14 Haziran 2010; 18:34:57 >
  • Off konuyu kirletmek istemiyorum ama adam Vortexe gel demiş bunda bi sakınca yok sende crafta gel demişsin silinmesimi lazım
  • Arkadaşlar biraz sakin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Off konuyu kirletmek istemiyorum ama adam Vortexe gel demiş bunda bi sakınca yok sende crafta gel demişsin silinmesimi lazım

Lugia pmine cevap veriyorum amacım o sadece pm kabul etmiyorsun mecbur açık yazacam

Burası pokemon oyuncuları bölümü kardeşim isteyen istediği oyunu savunur ve oynar yada reklamını yapar pokemon oyunu olduğu sürece ve ilgili konularda olduğu sürece o adamdan nefret etmeye hakkınız yok.

Burası vortex oyuncuları bölümü değil Pokemon oyuncuları bölümü
  • Nefret etmeye hakkımız yok veya var diye birşey yok isteyen senden nefret eder isteyen sever buna karışamazsın ve burası reklam yapma yeri değil oyun yeri.
  • paron burası oyun yeri değil bilgi paylaşım si,tesi bir forum burası ve pokemon bölümü bu bölüm o zaman sende vortex başlığı açma craft açılmayacak yazılmayacaksa vortex te açılmaz yazılmaz saçmalıyorsun.burası vortex bölümü değil pokemon oyuncuları bölümü
  • Yaw biz diyomuyuz Craft başlığı açma diye ? Bizim dediğimiz vortexe eleştiri yapcaksan adam gibi yapcaksın ve craftın Reklamını yapmıcaksın.Yemin ediyorum anlamıyosun yada dalga geçiyosun neyse sana mesaj yazmıcam artık.Vortexi kötülediğin ve Craftın reklamını yaptığın an
    butonuna basıcam
  • bas birader bas sen hiç konusunun bile edilmesini istemiyorsun sen ve bazı arkadaşlar crafta düşmansınız oynamıyorsunuz ama en azından saygı duyabilirsiniz ama maalesef o bilinç yok bazınızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_43

paron burası oyun yeri değil bilgi paylaşım si,tesi bir forum burası ve pokemon bölümü bu bölüm o zaman sende vortex başlığı açma craft açılmayacak yazılmayacaksa vortex te açılmaz yazılmaz saçmalıyorsun.burası vortex bölümü değil pokemon oyuncuları bölümü

Yazı hatalarını düzelt ve noktadan sonra büyük harfle yazılır.

Burası adı üstünde DonanımHaber içinde aradıklarımızı bulabileceğimiz bir site ama reklam bölümü burası değil emin_43 git başka yerde pokemoncraft reklamı yap.

Emin ol seni kimse pokémon bölümünde istemez kendini zorlama

• rizeli53 ben reklam yapmıyorum ve ilgili konulara yazıyorum ve o mantıkla bakılırsa vortex yada battlearena.net ile ilgili topic yada postta atılmasın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.