Şimdi Ara

Polis, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Arama Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 93 94 ün şike belgelerini arıyorlardır yalandan göstermelik bir arama Boşuna uğraşmasınlar Fenerbahçe taraftarı bu yapılanları unutmayacak beşiktaş küme düşer, sene boyunca tek iddiası olduğu maçta şike yapan takım düşerse ve türk futbolu rahatlarsa ancak affederim onları

• quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

93 94 ün şike belgelerini arıyorlardır yalandan göstermelik bir arama Boşuna uğraşmasınlar Fenerbahçe taraftarı bu yapılanları unutmayacak beşiktaş küme düşer, sene boyunca tek iddiası olduğu maçta şike yapan takım düşerse ve türk futbolu rahatlarsa ancak affederim onları

Ben bu forumda senin kadar sacam sapan yorum yazan bi adam daha gormedim besiktasla ilgili bi yaran var ama anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

93 94 ün şike belgelerini arıyorlardır yalandan göstermelik bir arama Boşuna uğraşmasınlar Fenerbahçe taraftarı bu yapılanları unutmayacak beşiktaş küme düşer, sene boyunca tek iddiası olduğu maçta şike yapan takım düşerse ve türk futbolu rahatlarsa ancak affederim onları

Ben bu forumda senin kadar sacam sapan yorum yazan bi adam daha gormedim besiktasla ilgili bi yaran var ama anlamadim

• Yapsınlar kanka bizde herşey açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Yapsınlar kanka bizde herşey açık.

• Evet herşey açık. Bülent Tulun Gözaltına alındı.
  • Allahima cok sukur bu arama ile hakkimizda atip tutanlar da susacak. Kimseden korkumuz yok yeni yonetimimiz bizi surec ile ilgili bilgilendiriyor yeterince. Medyanin zirvalamalarina pek aldirmiyoruz.
  • Türkiye'nin sözümona 3 büyük klübünün ne kadar büyük olduğunu görüyoruz işte. Ne işlere bulaşmışlar, böyle mi olunuyor büyüklük ?
  • ona bakarsan geçen senelerdede sivas 5.büyük tü bursa şampiyon oldu 30 seneye yakın şampiyon olamayan trabzon hala 4.büyük

şike kanıtlanır sa küme düşmesi lazım küme düşen takım yok cezaevinde tutuklu yargılanan yöneticiler var sonuç = ?

eğer ki suçlu bulunurlarsa 4 buyuk takımdan işte o zaman turkiye uefa dan bir 5 sene ceza yer trabzon avrupada oynadı yada beşiktaş oynuyacak sonra pat bu takımlar küme düşürülüyor uefada türkiyeye küme düşlmüş takımı niye yolluyorsun demiyecek al sana 5 sene men butun musabakalardan turkiye deyip kapatacak konuyu

ben suçlu bulunan her takımın kume düşürülmesini istiyorum bank asya ile süper lig yer değiştirsin hatta 1 sezon trt den maç izleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Türkiye'nin sözümona 3 büyük klübünün ne kadar büyük olduğunu görüyoruz işte. Ne işlere bulaşmışlar, böyle mi olunuyor büyüklük ?

bursa nın hiç vukuatı yok değilmi?
    yüce gugıla "bursa şike" diye bi yaz istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

Türkiye'nin sözümona 3 büyük klübünün ne kadar büyük olduğunu görüyoruz işte. Ne işlere bulaşmışlar, böyle mi olunuyor büyüklük ?

ben burada google sonuçlarına göre konuşmuyorum, hali hazırda devam eden soruşturmaya ve delillere göre konuşuyorum. Bursaspor şike yaptıysa ve ispatlanırsa, biz de yapanları kınarız ve varsa haksız bir kupamız iade ederiz ve bundan utanç duyarız. Başkaları gibi pişkinlik yapmayız biz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

ben burada google sonuçlarına göre konuşmuyorum, hali hazırda devam eden soruşturmaya ve delillere göre konuşuyorum. Bursaspor şike yaptıysa ve ispatlanırsa, biz de yapanları kınarız ve varsa haksız bir kupamız iade ederiz ve bundan utanç duyarız. Başkaları gibi pişkinlik yapmayız biz.

deliller demişsinde,
    bir iki tane paylaşsana biz de aydınlanalım.
    duyum, şeyimden uydurun yada miş muş olmasın lütfen.

Bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ~MonoPoL~

Evet herşey açık. Bülent Tulun Gözaltına alındı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.