Şimdi Ara

Polo 1.2TDI Bluemotion& Corsa 1.3 DTE ecoFLEX Start/Stop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Polo mu Corsa mı arasında kararsız kaldım, fikirlerinizi öğrenmek istedim.Durum şu;
    İki model arasında teknik donanım açısından fark yok, ama polo 1.2 75 Hp 180 tork iken corsa 1.3 95 Hp 190 tork.. Fiyat açısından Corsa Polo dan 1000 tl daha fiyatlı.. görünüm olarak polo daha güzel ama corsa daha mantıklı gibi.. iki modelinde sınıfındaki tüm markaları araştırdım hemen hemen bu iki modelde olan teknik özelliklere sahip başka araç yok; Esp, Abs ,Cruze Control, Start Stop, Yol Bilgisayarı vb. tüm özelliklere sahipler ve yakıt tüketimleri ort.3.6..

Durum böyle arkadaşlar,değerli fikirlerinizi bekliyorum..

• İkisi de sınıfının en iyilerinden. YAlnız aynı donanımlara sahip modellerden ben Polo'nun daha pahalı olacağını sanırdım, son fiyatları bilmiyorum.
    Birbirlerine bariz bir üstünlükleri bence yok, deneme sürüşü yapın, hangisi içinize sinerse onu alın. Belki corsa'nın yedek parça ve bakım fiyatlarının daha uygun olması tercih sebebi olabilir.
    Hayırlısı olsun inşallah.
  • teşekkürler :) ama sanırım yeni astra alacağım :)
  • Gerçi astra alacağım demişsiniz ama. Ben size şunu rahatlıkla söyleyebilirim. "Corsa D" C sınıfına daha çok yaklaşan kullanım zevkine sahiptir. "Polo" ise tam bir B sınıfı otomobilidir.
  • Arkadaşımda Polo 1.2 TDİ bm var, bende corsa CDTİ var, arkadaşım benim aracın sessizliğine ve süspansiyonun çukurlardaki yumuşaklığına hayran kaldı, gerisi size kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.