Şimdi Ara

Polo 6R ilginç modifiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
8.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Only Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

quote:

Hitler görseydi sahibini sabun yapardı

Şimdi bu premium marka mı oluyor

Vw de bu aracı böyle üretmişti haklısın

Vw logo değil miydi premiyum yapan? Sonuçta araç üzerinde logo var.

Benim bir tabirim vardır. ip4 1000TL, arkasındaki ısırılmış elma logosu 1000tl oluyor sana 2bin TL.
    Vw de bundan farksız değil...

Preminyum dediğin şey nedir ne değildir oldum olası anlam veremem o yüzden vw preminyum değil ama madem logo diyorsun logo hiç değil. Hadı bmw mercedes falan desen neyse ama vw böyle bir markasal üstünlüğe de sahip değil. Sadece vw modelleri belli konularda belli markalardan üstündür değillerinden de değildir bunu vw araçlarının içine binince de anlarsın zaten. Sadece gelip de en garip modifiyeyi yapan adama bakıp da markaya laf edilse emin ol her markada bunu yapan ilginç insanlar bulmak mümkün

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bir tabirim vardır. ip4 1000TL, arkasındaki ısırılmış elma logosu 1000tl oluyor sana 2bin TL.

Preminyum dediğin şey nedir ne değildir oldum olası anlam veremem o yüzden vw preminyum değil ama madem logo diyorsun logo hiç değil. Hadı bmw mercedes falan desen neyse ama vw böyle bir markasal üstünlüğe de sahip değil. Sadece vw modelleri belli konularda belli markalardan üstündür değillerinden de değildir bunu vw araçlarının içine binince de anlarsın zaten. Sadece gelip de en garip modifiyeyi yapan adama bakıp da markaya laf edilse emin ol her markada bunu yapan ilginç insanlar bulmak mümkün

Gazetede prestij standart yazan sanki VW değil. Beğenmiyorum markayı, çamur atmadım, kötü değil ama ederi de değil yani. Biraz kinayeli cümle kurmuştum ama fanatik birinin böyle savunacağını biliyordum.

Arabanız sizin kölenizdir. Siz onun kölesi değilsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gazetede prestij standart yazan sanki VW değil. Beğenmiyorum markayı, çamur atmadım, kötü değil ama ederi de değil yani. Biraz kinayeli cümle kurmuştum ama fanatik birinin böyle savunacağını biliyordum.

Arabanız sizin kölenizdir. Siz onun kölesi değilsiniz.

Yahu vw diyorum senin değiminle "preminyum" zaten değil diyorum sonra kalkıp logo diyorsun bende hadi bmw mercedes desen tamam da vw nin logosu zaten bir prestij vs sahibi değil diyorum hala fanatik diyorsun. Ne diyeyim eyvallah.

• Vw'nin eksik bıraktığı ne varsa tamamlamış.
  • Ama bir alaşım jantı yok
  • Artık her vw konusunda bu resmi görürüz
  • Şahincilere apaçi diyoruz ama daha beterleri varmış. Töööbe töbee ...
  • Almanyadan bir ekip gelmiş arabanın sahibini tutuklamak için
  • İçine etmiş resmen bu ne ya Allah akıl fikir versin
     Polo 6R ilginç modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Schuey -- 16 Nisan 2012; 19:20:52 >
  • arabaya acıdım yazık
  • Ben VW nin yerinde olsam alırdım arabayı elinden rezillik ya
  • Modifiye mi ?

Modifiye de bilinçli yapılan bir şey. Bunu bir insanın bilinçli olarak yapması imkansız bir şey. Öyle gezinirken; sanayide, yolda, kenarda, çöpte ne bulduysa gelmiş takmış arabaya. Bir daha arabayı görürsen sileceğine konunun linkini içeren bir not bırak. Şunları da yapmasını istiyorum o arabaya;

Polo 6R ilginç modifiye

Polo 6R ilginç modifiye

Polo 6R ilginç modifiye

Polo 6R ilginç modifiye
     Polo 6R ilginç modifiye

Polo 6R ilginç modifiye

• aylnız bmwnin üst spoyler hariç farlar stoplar felan hoşuma gitti
  • Poloya o kadar gereksiz alakasız saçma sapan paralar harcayacağına adam akıllı 4 jant 4 lastik alsaydı ya
  • Tutulacak tarafı kalmamış ne kadar zevk sahibi oldugu aracın renginden belli zaten
  • yazık gerçekten daha 1-2 senelik araba biraz bekleseydi arabanın eskimesini. hiç bir olayı da yok yapılanların zevk buysa ben yokum gitsin bir sis farı taktırsın önce arabasına metal kesip yapıştırmakla olmuyor modifiye.
  • Cross Polo modeline benziyor.
  • Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.