Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bırak yaa 100 le donulurmu mumkunmu abi yapmaayın..bende dicem yarın oburgun 140la dondum sole oluo bole oluo
  • Birde arkadaşlar ben biraz aradaım ama tam arşatırma yaptığım sölenemez başka ulkelerde bole bir organizasyona rastlamadım.
    Şu an baktığımda 143 bin kişi kayıt olmuş acaba türk gençleri internet başında oyalanıp köreltiliyomu diyede düşünmüyo diiilim...
  • bende katılıorum buna sadece türkiyede var gibi bu yarış yani kobaymıyız acaba... ayrıca ntv de pek reklamıda yok ne iş?
  • Oyunun cılkı çıktı 1. sıradakinin derecesi 2:41:155 buna ne diceksiniz....
  • ya arkadaslar biri 2.41 yapmış..yuhh yani..ben 2.41 de 4.turu yeni bitiriordum.. eğer 2.41 i alın teriyle yapmışsa eleman tebrik ama yok hile yapmışsa insandada oynama isteği bırakmıorlar..ama yinede devam:) hırs oldu..çekirdek gibi bişi bu.bırakamıosun..birde ben şu ilk zorlu virajdaki üst geçitten şüpheleniorum acaba ii bi derece yapmak için onu mu kullanıolar bu arada 3.07.051 ile 700 lerdeyim.. devam devam..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admiradmir -- 26 Mayıs 2006; 13:43:46 >

• ne kadar iyi olursan ol oyunun tüm inceliklerini ezberlemeden başarılı olamıyorsun
  • kardes u nun ilk virajında o farklı yerin ucunda kahverengi yere carp orasi seni hizlandirip yola atiyor elini ileri tusundan kaldırma sadece yavasca dönüp ilerdeki o beyaz levhaniin ortalşarında bir yere hafifce carpmaya calis ama oraya gelinceye kadar elini kaldirma ve yavas yavas arabaYİ dödür o zaman göreceksin kaca vuruyorsun....
  • ya tamam çarpıp hızlandığın doğru ama o hızın beyaz levhanın ordaki çimlere çıktığın an çok düşüyo ve çimlerde kaldığın için bi süre hızlanamıosun da, ayrıca beyaz levhanın ordan donerek virajı çok geniş aldığımız için bu da bize extra zaman kaybı oluo, yani o hızlanmadan kazandığımız süreyi kaybediyoruz
  • ya anlaşıldı bu oyunda düzgün araba kullanıp yarış kazanılmaz. baksanıza orayacap, burdan atla, kardan git, çimden sıçra bu nebiçim yarış böle, bide 2.41 yapılmış hiç inancım kalmadı bu polo işine.
  • KARDEŞLER BU ARABANIN KONTROLUNUN Bİ ÇARESİ YOKMU YAV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karata_50 -- 29 Mayıs 2006; 18:31:07 >
  • Aynen katılıyorum bende bıraktım.
    quote:

Orjinalden alıntı: molik1980

ya anlaşıldı bu oyunda düzgün araba kullanıp yarış kazanılmaz. baksanıza orayacap, burdan atla, kardan git, çimden sıçra bu nebiçim yarış böle, bide 2.41 yapılmış hiç inancım kalmadı bu polo işine.
  • 15 saat dayanın belki yeni pist güzeldir.
  • biri 1 buçuk dakka yapmış.e pes artık iyice cılkı çıktı oyunun anlamadığım şey bu adamlar kazanamıyacağını bile bile neden hile yapıyorlar
  • mayıs pisti fena değil ya bugün son gün delibey diye kendini bilmezin biri 1:30 yapmış yaw zaten 2. tura 1:2 oile giriyoz bug kullanıyor adamlar ben 3:12 yaptım adamlar 2 53 yapıyo bu hile değilde nedir düzlüklerde 140 civarındayım köprünün virajında 110 ladönüyorum zik zak ta giriş 73 çıkış (düzlüğe )93 bug kullanmasınlar yaw sıkıldım çünkü sahtekar insanlarla yarışmak boş ntvye gidince görsünler yapsınlar o zamanları ben onlara o arabayı alayım!
    millet nerde hile var nerde hata var ondan yararlanırım, yok duvardan nasıl geçerim yok virajı nasıl atlatırım yaw neden adamgibi dürüstçe yarışmak istemezler hile ile kazanılan bir maldan hayır gelmeyeceğini bilmeliler çünkü onlarda başkalarının hakkı vardı buna tecavüz ederek alacaklar yarın belli olur bakalım delibey 1:30 la birinci darkmn 2 53 le 2. bu zamanlar imkansız ntv bişeyler yapmalı yada bu organizasyon yok olmalı

• yok rallici arkadaşım o zamanlar bence imkansız diil.Ben işin sırrını anca yarışa 24 saat kala çözebildim, ve anca 2 saat oynayabildim çözdükten sonra ve 2:57 yaptım ve bu derecemde bi arabaya çarptım ve hafif de çimlere çıktım. biraz daha zaman olsaydı ve şansım da yaver gitseydi ilk 10'a girebileceğimi düşünüyorum. Yalnız olay düşündüğün gibi hilede bugta falan diil, sadece bilmen gereken püf noktalar var bi de accaip dikkatli olmalısın çünkü en ufak bi hatayı bile affetmio yarış..
  • Selam arkadaşlar süre bitti diyor ancak yeni pist yok yada bendemi yok hayla eski pistte yarışıyom yenisi gelmesi lazımken
  • sunucularda bir prob. var herhalde dereceleri göndermiyo

3:20 yaptım ilk seferde.pist süper bence en güzeli bu.
  • ya bakma sen "dereceniz gönderilirken bi hata oluştu" demesine, o göndermiş oluyo, istersen bi tane daha sayfa aç ordan klasmana bak gidip gitmediğini kontrol et.
    Bu arada 2:51 yaptım ben de. Tüm olay o ilkzorlu virajda, hala orayı hiç hız kesmeden duvara çarparak mı yoksa yavaşlayıp virajı yumuşatarak mı donmem gerektiğine karar veremedim.Fikirlere açığım :)
  • birincisi yeni pist güzel ben de katılıyorum. ama bence hiçbir virajda fren yapmanıza gerek yok. kapatıp gidebilirsiniz. ancak önemli bir sorun var ki, önünüze gökten, duvardan, sağdan soldan arabalar çıkıyor aniden. tam rekora giderken küt diye bir araba düşüyor önünüze. ayrıca hata mesajı gerçek, son yaptığım 2.58lik dereceyi göndermedi ve klasmanda da hala ilk derecem görünüyor. ben hatalar düzelene kadar hiç uğraşmayın derim çünkü boşa gidiyor. ya da benim gibi monitöre kafa atmaya başlarsınız... :) pistteki hatalara ise hiç girmiyorum. pek çok duvarda geçitler var... umarım düzeltirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orangemechanique

birincisi yeni pist güzel ben de katılıyorum. ama bence hiçbir virajda fren yapmanıza gerek yok. kapatıp gidebilirsiniz. ancak önemli bir sorun var ki, önünüze gökten, duvardan, sağdan soldan arabalar çıkıyor aniden. tam rekora giderken küt diye bir araba düşüyor önünüze. ayrıca hata mesajı gerçek, son yaptığım 2.58lik dereceyi göndermedi ve klasmanda da hala ilk derecem görünüyor. ben hatalar düzelene kadar hiç uğraşmayın derim çünkü boşa gidiyor. ya da benim gibi monitöre kafa atmaya başlarsınız... :) pistteki hatalara ise hiç girmiyorum. pek çok duvarda geçitler var... umarım düzeltirler..

sana katılıyorum.dümdüz gidiyoruz önümüzde hiç araç yok.birden bitanesi önünüzde bitiveriyor.ve startın hemen başındaki köprünün altında soldan birden arabalar çıkıveriyor.sonra birde giderken hızla bir yere çarparsanız araba parkur dışına çıkıyor ve bir süre yolun altında gidiyorsunuz.evet pist güzel.ben 3:09 ile klasmana girdim.az önce 3:03 yaptım ve tabiki kabul etmedi.en azından deselerki "şu ana kadar yarışmayın".bidaha aynı süreleri nasıl yaparız bilmem.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.