Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni pisti bende beğendim tabi gizli geçitler hariç evet iş ilk zorlu virajda bitiyo. 120 ile dönülürse ki girilebilir. Bu oyunda yerlerde koyu yeşil bölümler aracı yavaşlatmak için kullanılabilir. o halde viraja girerken sağa yanasıp bu alana girmek mantıklı görünüyor. Ve de virajı geniş almış oluyoruz. bu 1. yöntem.
    2. yöntem ise biraz yavaşlayıp virajı içten almak. yani kırmızı beyaz bordürlerin üzerinden. çok ilginç olarak bu bordurlerin uzerinden giderseniz. sanki merkezde bir iple tutulomuscasına viraja tutulu kalıyorsunuz. 2 sinide deneyin hangisi daha iyi beraber karar verelim..
  • virajlar konusunda tartışalım eğer ilgilenenler varsa.

eğer resim ekleyebilsem resimler üzerinde anlatmaya çalışacağım ama yapamadım. (bir bilen varsa söylesin)

çıkıştaki tırmanmayı bitirdikten sonraki yılan viraj zaten basit. hiç hız kesmenize gerek yok. ancak ondan sonraki kısa düzlükte daha da hızlanıyorsunuz ve o ünlü viraj geliyor. buraya, viraja dışardan girip içeri kıvrılarak hiç gaz kemeden girmeyi bir kaç kez başardım. ancak böyle yaptığınızda araç mutlaka yan yatıyor. tam zamanında ters direksiyon hareketi yaparsanız düzeliyor ve bu virajdan yaklaşık 120 ile çıkmış oluyorsunuz. ama dediğim gibi bunu her seferinde yapamadım biraz çalışmak gerekiyor.

ondan sonraki viraj ise zaten dışardan alıp içeri girdiğinizde rahat geçilebiliyor. ancak zaman kaybettiren şeyler ne hala bulamadım. bunları yapmam rağmen 3ün altına inmek çok zor. şimdilik görüşlerim böyle.

herkese başarılar..

• valla ben o dediğin virajı 100 le geçerek 2,51,035 yaptım.
    ama 120 ile dönüleceği fikrine katılıyorum.cok pratik yapmak lazım. bu arada gecen ayın top 10 u bu ay nerelerde yoksa pist karakteri bu yarışmacılara ters mi geldi diye düşünüyorum. bu arada derece sölersen ve accunt belirtirsek iyi olur
    50 .... 2.51.035
  • 29....2.49.442 yeni derecem s virajına mumkun old kadar hızlı girmeye çalışıyorum. gerisi dümdüz yol zaten.
  • Oyun başladığından bu yana bu forumu takip ediyorum. Yazma fırsatı bulamamıştım.
    Bu etapın bazı bölümlerinde iyi sonuçlar alıyorum ama bi türlü sürekliliği sağlayamadığım için benim derecem pek iyi değil. İşte aşağıda kendi oyunumu oynarken kaydettiğim görüntüler. Antreman turları.

Kendi hız rekorum :
     Polocup Oynayan varmı

İlk viraja giriş :
     Polocup Oynayan varmı

İlk virajda döndüğüm nokta :
     Polocup Oynayan varmı

İlk virajda vurduğum yer :
     Polocup Oynayan varmı

Yukardaki noktaya vurup hafif sağ yaparsanız direkt yoldasınız ve gayet hızlı çıkıyor.
    İlk virajdan çıkış :
    Burda 119 olarak çıktım kayıt yavaşlatıyo tam verimli olmadı. 138 ile çıktım sadece 1 kez.
     Polocup Oynayan varmı

Bu etapta en az 2 oyunda 1 başıma gelen yoldan çıkma :
     Polocup Oynayan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonel -- 3 Haziran 2006; 13:06:00 >

• 154 hız mı !!!

hocam nasıl başardın ?
  • Finish düzlüğüne çıkarken sağdaki yola ani dönüş yaparak girerseniz bu hıza çıkmıyor. O düzlüğün soldaki yoluna hafif dünüşler yaparak girmeyi deneyin ve düzlükten sonraki yola girerken yine aynı şekilde hafif dönüşlerle girin. Toprağa girince hızım azalır diye düşünmeyin. Üstte bahsettiğim virajda 138 ile çıktım bi kez demiştim. O viraja 150 nin üzerinde girince çıkışda baya yüksek oluyor. Dikkat edin vurmanız gereken yer beyaz kısım. Biraz geriye vurduğunuzda araba savruluyor. Yanlız bu yöntemle araba genelde alan dışına çıkıyor

Benim süre şimdilik 3.04. Çarpmadan bitirmeyi başaramıyorum malesef. Pek iyi değilim araba yarışlarında. Zevkine oynuyorum zaten.
  • arkadaşlar ben de şu pisti çarpmadan bi geçemedim...olmuyo ya virajlarda kesin bi araba çıkıyor..hem de zig zag giderek...walla kafayı yiyecem...ama en iyi skorum 02:47:529 ve su an 29. yum...olacak inşallah
  • Kendi oyunumun videosu. İlk turda virajı güzel döndü ama diğer turda aşırı hızdan ve doğru yerde dönemediğimden yine oyun dışında araba. Dikkat ederseniz turun başlangıcını viraj olarak alırsanız 30 sn sürüyor bir tur ve az daha gayretle bu süre daha da aşağı inebilir. Bu görüntüde max. hız 156 ya dayandı.

Antreman : Video
  • alla alla videoyu serettim ve kendi oynadığım görüntülerle bunlar arasında bariz bi kalite farkı var. Herşeyden once bende sadece dakika ve saniye gözülüyo, görüş mesafesi daha az, yollar binalar falan grafik olarak daha kötü. Bunun nedeni nedir acaba ve düzeltebilirmiyim, bi ayar falan mevcutmudur? Yardımcı olursanız sevinirim
  • bir tavsiyede benden.burası start önceki son viraj.soldaki yeşil parke taşları gibi olan yeri kullanın.hızlanmada çok işe yarıyor.ama diğer yeşil yerler için emin değilim.bir deneyin

Polocup Oynayan varmı

şuanki birinci arkadışımız ve süresi hakkında ne düşünüyorsunuz.mümkünmü bu?

Polocup Oynayan varmı

• 158 km yi gördüm 157 yide ama buna ulasmak için söylenildiği gibi dısardan girmek gerekiyo finishe ama bu zaman kaybettiriyo aksine
    o dereceyi meshur virajı hatasız ve 138 140 ile cıkarsan mümkün olabilir ama coook zor
  • 160 cıktım ama kontrolu kaybettim
  • oyunu nasıl kaydettin bende yapmak istiyorum program ismi ve nereden indirebileceğim konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim..
    quote:

Orjinalden alıntı: lonel

Kendi oyunumun videosu. İlk turda virajı güzel döndü ama diğer turda aşırı hızdan ve doğru yerde dönemediğimden yine oyun dışında araba. Dikkat ederseniz turun başlangıcını viraj olarak alırsanız 30 sn sürüyor bir tur ve az daha gayretle bu süre daha da aşağı inebilir. Bu görüntüde max. hız 156 ya dayandı.

Antreman : Video

• birde dosya yı upload etmek için yardım
  • 2.46.653 yeni dercem ama imanımda gevredi. cok yoruldum. araba zırt pırt köprüden asagı düşüyo düşmese bile hatasız cok zor. hatasız olsa bir araba bariyerin içinden cıkıp aniden onumuzde beliriyo. start finish düzlüğüne girerken birden bire onunuzde zaman tunelinden cıkar gibi arabalar cıkıyo .
    bir ara cok iyi giderken takriben 2.40-42 arası derce yapacakkken. birden onumde araba cıktı . kasten mi yapılıyo diyede düşünmüyo diilim..
  • şu an 2.44.900 deyim ilk turu 38 diğerlerini 30sn de dönerek 2.38 yapılabilir ( daha aşası şu an beni aşar ) ama çok çalışılmalı. ben ilk turu 38 ikinciyi 1.08 de döndüm fakat sonrası için zaman ve şans gerekli.
    2.38 yapsam bile birinci 2.26 nası oluyosa artık??? gördüğüm enyüksek hız ise 159[simage][/simage]
  • birde araba meşhur virajda yolun altına düşerse pes etmeyin aynı hızla dümdüz devam edin. alt yola dik bi şekilde çıkıyosunuz durmayın devam edin eger şansınız varsa o duvarında içinden geçersiniz ve alttan devam edersiniz bi müddet gittikten sonra yolun üzerine çıkıyosunuz ve en az 2-3 sn kazanırsınız 2. turu 1.05 de geçmiştim bu şekilde ama devamı gelmedi bidahada yapamadım aynı olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: atahandemir

oyunu nasıl kaydettin bende yapmak istiyorum program ismi ve nereden indirebileceğim konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim..

Hypercam programıyla kaydedebilirsin. P4 3.0, 1024 RAM, 256 MB x300 Ekran kartı, 250 GB HDD olan bir makine kullanıyorum, oyunla beraber kayıt yapınca oyun çok kasılıyor. Bilgine.

Adres :http://www.hypercam.com/

Dosya upload için de paylaşım sitelerini kullanabilirsin...

• teşekkürler ... bi denicem çok saol
    quote:

Orjinalden alıntı: lonel

quote:

Orjinalden alıntı: atahandemir

oyunu nasıl kaydettin bende yapmak istiyorum program ismi ve nereden indirebileceğim konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim..

Hypercam programıyla kaydedebilirsin. P4 3.0, 1024 RAM, 256 MB x300 Ekran kartı, 250 GB HDD olan bir makine kullanıyorum, oyunla beraber kayıt yapınca oyun çok kasılıyor. Bilgine.

Adres :http://www.hypercam.com/

Dosya upload için de paylaşım sitelerini kullanabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.