Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle söyleyince olayı biraz araştıriim dedim. evet oyunda bir kurt deliği var.
    ben o dediğin yere carptım ama o bariyerden gecemedim. bunun uzerine biraz geri cekilip diger arabaları izledim.

olay şöyle oluyo. bir araba bariyerlere carpıyo ve malum o aptal hareketi yapıyo. sonra arkadan (yine aynı yoldan) başka bir araba sayet ona tam arkadan carparsa o bariyerlerden geciyo ve onun yerini carpan araba alıyo.
    sonra bende aynı yerde o aptal hareketi yaparak beklemeye başladım ve nihayet biri bana da carptı. sonra o start finish düzlüğüne girmeden onceki virajdan cıktım . burada avantaj ancak san hemen bir araba arkadan carparsa mümkün. bence normal yollarda nyarışmak hem daha adil hemde daha keyifli..
    quote:

Orjinalden alıntı: tebellak

birde araba meşhur virajda yolun altına düşerse pes etmeyin aynı hızla dümdüz devam edin. alt yola dik bi şekilde çıkıyosunuz durmayın devam edin eger şansınız varsa o duvarında içinden geçersiniz ve alttan devam edersiniz bi müddet gittikten sonra yolun üzerine çıkıyosunuz ve en az 2-3 sn kazanırsınız 2. turu 1.05 de geçmiştim bu şekilde ama devamı gelmedi bidahada yapamadım aynı olayı

• eger o arkasa o dereceyi yaptıysa helal olsun demekten başka yol yok . benim o dereceyi gecmem imkansız. o yuzden simdilik ara veriyorum...
  • ben oyunu açam1yrum.önceden oyanabiliyordum.ba_la olanyere tikliyorum bisi çikmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: umdt

ben oyunu açam1yrum.önceden oyanabiliyordum.ba_la olanyere tikliyorum bisi çikmiyor

ntv sayfasından giremediğin zaman şunları dene.bazen o şekilde oluyo "bloked" falan yazıyo değilmi?

oyuna doğrudan giriş:

http://polocup.ntvmsnbc.com/Oyun/Default.asp

http://vwpolo.skive.co.uk/

• antrenmanda 2:55 li derceler yaptım ama yarışta mutlaka ama mutlaka o aşağılık arabalardan birine ya çarpıyorum ya da geçmeye çalışırken hız diye bişii kalmıyor. Bu sersemce yazılmış oyunun kuralı buysa artık ben yokum normal şartlarda hiçbir öküz bu şekilde zikzaklar çizerek yarışmaz, yarışamaz.Derhal atarlar. Okuduğum kadarıyla zaten dile getirilen eleştiriler de yetkililerce gözardı ediliyo. Bu aptal sıralama turları ve lanet olası zikzakçı araçlar sorunu halledilmedikçe benden bu kadar. zaten zevk için haftada 2-3 saat oynayabilme fırsatı bulduğum bu oyuna bu noktadan sonra eğlenmek için gireyim diyeceğim ama eğlenmekten ziyade sinirleri harap etmekten öteye gitmiyor. Daha sağlam sinirleri ve vakti olana arkadaşlara kolay gelsin benden paso.
  • millet o klas virajı 141 le döndüm sadece 1 kere yaw. normalde çoğu zaman 127-133 arasında bi hızla donüyorum ama bu 141 beni cidden şoka uğrattı, demekki süper bi derece yapılabilir bir veya iki kere bu hızda donüp gerisini 127 lerle geçiştirirsek. Şu sıralar finallerim yüzünden oynayamıyorum ama en kısa zamanda ilk 10 dayım :D beni bekleyin...
  • 1. holywar 00:21:394
    2. darkbull +137.131 san
    3. tunc30 +139.044 san
    4. meshcharakou +140.119 san
    5. tebellak +140.478 san
    6. mu +140.558 san
    7. darkmn +141.155 san
    8. danyy +141.275 san
    9. punkestein +141.633 san
    10. ferhatkolpa +141.713 san

157.063 toplam kayıtlı pilot

3.090 pilot online
    resmi sitedeki birinci arkdaşın yanında süperman halt etmiş 00:21 bu ne yaaa???? nası bi şaka yapıo bu yarışmayı tasrlayanlar
  • ben mesaj attım hile war diye... 21 saniye ne demek yaww
  • Bence bu pistte 2.20 yapmak bile mümkün değil.Bir hile olduğu kesin gibi geliyor.
  • kesin gibimi geliyor?? KESİN
    21 saniye
  • virajı 147 ile geçtim 166 km hızı gördüm ama arabayı kontrol edemediö
  • ben oynuyorum bilideer ne sorcaktın
    bana sorabilirsin
  • hocam siz nsıl böyle çıkarıyosunuz ben bir türlü 3000 altına inemiyorum bana 2.3 tiyo verebilirmisn
  • eet nihayet 2:43 le 16. lığa yükseldim, en kısa zamanda birinciyim, demedi demeyin bu arda karata madem tüyo istiosun bikaç tane vereyim madem. Şimdi herşeyden once arabayı kaydırmıcaksın kesinlikle.O yüzden virazları dönerken sol veya sağ oka devamlı değil çok sık ve kısa dokunuşlarla yani virajı yumuşatarak ve arabayı kaydırmadan doneceksin.Bu çok onemli.Bu sayede virajlarda hız kaybetmiyorsun aksine bazı virajlarda hız bile kazandığın oluyor.Bi de bu pistte kesinlikle fren kullanmıcaksın tabi eğer ilk 50'ye oynamak istiosan.Olay bundan ibaret, o keskin ve zor virajın tartışmaları da zaten onceki yazılarda mevcut, onları okuyabilirsin. İyi oyunlar..
  • Kardesim nasıl 2.50 li ve altı degerler yapıyorsunuz. ben anlamıs degılım. okadar oynuyorum 3.10 un altına ınemedım ne zamandır. nedır sızın makınalarmı, ekran kartı mı kalıtelı. yoksa cok ıyımı arac kullanıyorsunuz. sinir oluyorum ben ya bu işe..
  • 2'41'792 yeni derecem bunu bekliyordum açıkcası. Şu an geçici olarak 5. sıradayım ilk defa top 10 dayım
    geçen ilk iki yarışlarda 200-250 derecesi olan biri olarak bence çok iyi. buda şunu gösteriyorki ilk 200 de olan biri her an 1. bile olabilir.

molik senin soruna gelince. bu iş sabır işi sinirlerine hakim olman lazım. basamakları yavaş yavaş çıkarsan sinir problemini ortadan kaldırmış olursun. yani o gece en azından kendi rekorunu geliştirmen bile seni rahatlatır.

Şimdi bazı tüyolar vercem tabii.

öncelikle bu dereceyi nasıl yaptım ona bi bakalım
    1 tur: bence kötü başladım. çünkü ilk virajı iyi donemedim ordan 107 ile filan cıktım. o tur 41 sn civarı. yani 1,5 sn kaybettik kafadan.

2. tur. normal 120 ile filan cıktım. tur 31 sn civarı oldu. 1,12 ile gectik
    3, tur 2. ile aynı. 1,43 le gectik.

tabi bu anadan sonra baktım ki kendi rekorumu bu gidişle kıramam. (2,45) risk almaya başladım.
    4, tur 140 ile dondum 29 sn lik turla 2,12 ile geldi
    sontur. oda 4. tur gibi oldu ama daha iyi cıktım.143!! ile ama son turda elim ayagım dolandı. adrenalin tepeye vurdu. ama 29 sn ile gectim. toplam süre 2,41,792 biraz mola verdim arada verin tavsiye ederim..

• Şimdi kısa bir hesapla max. ne kadar süre düşürülebilir ona bi bakalım

1. tur. 38-38,5
    diğerleri 29 sn alırsak
    29x4=116 +38,5= 154,5

oda 2'34''500 gibi bir derece olabileceğini gösteriyo ama bence cok zor..
  • ewet haklısın 2.34 e kadar düşülebilir ama bunun için çok sağlam sinir+zaman+şans gerekli ( özellikle sinirleriniz sağlam olmalı). bu gün tam 4 saat oynadım. En son oyun da 1. tur 38 2. tur 1.08 3.tur 1.37 4. tur 2.07 ama sontur da takla attım inanılmaz şekilde sinir oldum. tur bindirmelere bi şey yapmalılar. böyle olmamalı 3 araba önümde start finişi geçtikten sonraki viraj da 3 ü birden zig zag çiziyor ve 160 la gidiyodum kaçamadım ve çarptım lanet olsun böle oyuna 1 hafta ara vericem zaten sınavlar falan da var sinirim de yatışır belki.
  • wayy atahan tebrik ederim gerçekten, sağlam derece yapmışın artık darısı benm başıma hırs yaptm bende şu top10 e girecem artık, olmuyo bole :))
  • Atahancım üzgünüm ama biraz once 2:41:593 yaptım ve 5. sıraya yükseldim ve seni 7. sıraya itmek durumunda kaldım :)) Hırs yaptığımı soylemiştim sana Hatırladığım kadarıyla tur zamanlarımı soyleyeyim bare. 1. turu 39 saniye ile geçtim, ikinci turu çok kötü döndüm 115 gibi bi hızla çıktm ve 1:11 - 1:12 arası bitirdim, ama sonraki turların hepsinde virajdan 130-133 arası çıktm ve bu derece geldi. Yani aslında yaptığın hesaba dayanaraktan darkbull'u geçmek çok da zor değil.Nitekim birinci turu çoğu oynayışımda 38 ile geçiyorum, ikinci turdada iyi donseydim ve bi kere de 140lı bi viraj çıkışı patlatsaydım 2:37 civarı olurdu.Neyse artık sıra birinciliğe oynamakta, bare bu pistte birinciyi bu forumdan çıkaralm :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.