bence serkül, adam özürü flan ama sesi çok sağlam... bi zamanlar sing your song vardi o program cok iyiydi yaa.
Ben Bayhan'ı görmek için izlediğimi düşündüm TV başına oturduğumda. :) Şeytan tüyü mü var Bayhan'da [}:)] nedir anlamadım. [evlol]
rus olan varı ya elenamı ne o işte favorim
Deniz Seki favorim ;)
abidin [evlol] serkül'ün sesi o kadar iyi değil.1. olmasının tek sebebi Türk halkının duygusal olmasından bence. sürekli deri pantolon giyen herif de fena değil.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mobile</i> <br />abidin [evlol] serkül'ün sesi o kadar iyi değil.1. olmasının tek sebebi Türk halkının duygusal olmasından bence. sürekli deri pantolon giyen herif de fena değil. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> pop star yarışmasıyla ilgili birşey söylediler.fizik,ses, vs.. gibi. bana kalırsa yaydıgı elektrik açısından serkül gerçekten çok iyi.izmir de güzelyalıda da görüyordum o arkadaşı.gerçekten yanındakilerin sevgisini kazanan birisi.o açıdan favorim. bunun yanında ses açısından deri pantolonlu eleman oldukça iyi gibi.
ayrıca bana kalırsa herhangi bir fiziksel engeliolan insana ÖZÜRLÜ değil ENGELLİ denmeli bence.Türkiye de özürlüler derneği gibi bir dernek varmı bilemiyorum ancak engelliler derneği diye bir dernek var bu arada.Jüri üyelerinden KIL olanı var ya armağan Bey! isminde.geçen programların birinde serkül ün şarkı söylemesinden sonra yapılan yorumlarda yorumyaparken özürlü kelimesini bolca kullandı.bana kalırsa bir kişinin onu orada uyarması gerekliydi.bu da ayrı bir konu.......
allahım o armağana gıcık oluyorum.sokakta görsem dalarım o herife.
walla o deri pantalonlu kişi cidden ii... bi de harbi garip ama şu bayhan denen adamda bişiiler var..insanı böyle bi etklio mu desem...
pişik olcak deri pantalon giye giye
Zaten dalga geçiyor Juri elemanları da "pişik olucaksın artık diye" Deniz Seki [clps] Armağan del evladım buraya da sana biraz [wand] atalım [baris] Armagan sokakta dolaşsa büyük ihtimalle şöyle olur-> [othr]
+1 [stmd] [akum]
Benim favorim "Aydan" sanki şimdiden "popstar" gibi ;) Diğer favorimlerim ise "Serkül" yada "Bayhan". Özellikle "Bayhan" kendine özgü stiliyle dikkati çekiyor.
Arkadaşlar , "Abidin" kesinlikle içlerinde en iyileri. Deri pantolonlu "Barış" olanda hiç fena değil. "Bayhan" ın tarzı biraz ilginç , ama kesinlikle "Serkül" kazanacak. Bence sesi o kadar iyi değil ama , fiziksel durumundan dolayı "Serkül malı götürür" diyorum. Bunların dışındakiler sadece programı uzatmaktan başka bi işe yaramazlar , görürsünüz en sona "Abidin , Barış , Bayhan ve Serkül" kalacak...
Bu arada , o Armağan'a manyak "kıl" oluyorum. Adam , karşısındaki insanın bulanabileceği ruhsal durumları hiç gözönüne almadan direkt çok kırıcı ve kaba konuşuyor. Kesinlikle jüri üyeliğinde olmaması gereken biri , bu arada bu adam kim ki ? Valla ben tanımıyorum :)
avukatmış ib..
Popstar rezaleti desek daha ii olur..
hele o armağan varya, onun yüzünden nefret edyorum o yarışmadan..
benim favorimde serkul ama eserinde sesi gayet hos bir cocuk daha var uuzun saclı oda ii 3unden biri goturur
Olm adamlar reyting için birbirleriyle mahsus kapışıyorlar sizde nefre ediyorum şu adamdan diyorsunuz zuhaha atı alan üsküdarı geçiyor hehe
Bu akşam tam bi salya sümük akşamıydı herkes ağlıyordu ben gülüyordum. :)
Yol da görsem Serkülü de Bayhanı da evire çevire döverdim. Popstar arıyoruz kardeşim mantıklı olun biraz![pssd]