Şimdi Ara

POPSTAR yarişmasi favoriniz kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi_88 -- 10 Nisan 2005, 21:48:16 >
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by freemind</i>
    <br />Yol da görsem Serkülü de Bayhanı da evire çevire döverdim.
    Popstar arıyoruz kardeşim mantıklı olun biraz![pssd]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ben dovmem ama cok haklisin. Yeni Muslum Gurses aranmiyor yani.
  • Walla o yarışmada adam gibi bi Bayhan var bi de Barış.Bayhan bambaşka bi tarzı var ve bence çok da güzel.Yarışmanın üzerinden uzun zaman geçince akılda bence sadece Bayhan ve Barış kalır.Serkül'ün sesi iyi tamam ama bizim milletin acıma duygusu çok güçlü olduğu için birinci oluyor hep.Yarışmada birinci olması gereken tek adam Barış.Eser de iş yapar belki ama gerisi boş bence.
  • bence en deLikanLısI oLan BAYHAN tüyLerim diken diken oLuyor dinLerken
    DigerLeri gibi yapmacIk soyLemiyor. Chok icten soyLüyor.

DiğerLeri zaten top a.q :o)) eheueheu
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cinali</i>
    <br />Popstar rezaleti desek daha ii olur..

hele o armağan varya, onun yüzünden nefret edyorum o yarışmadan..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1 [wand]
  • bence kendi şarkılarını ve ses tarzına uygun parçaları yorumlaması halinde serkül favorim..ama ordakien kuvvetli ses de aydan da var..bayhan arabesk tarzında ama çok özgün söylüyo..diğerleri ise sıradan bence..
  • Arabesk yildizi değil pop yildizi araniyor beyler buna gore yorum yapin. Bayhan komik otesi
  • Benim favorim Armağan !! [evlol]

Adama belli ki görev vermişler, sen demişler gelene geçene bok at. Yoksa düşünsenize bu yarışma ne kadar sıkıcı olurdu Armağan beyefendi olmasaydı aralarında. Ayrıca akıllı bir arkadaşa benziyor, yarışmacılar hakkında ki yorumları harika. [bore]

Bu arada Enver'e bende üzüldüm. Kızlar arasında en iyi ses Enver hanımefendideydi, ayrıca fiziğine de hastaydım. [:I]

Türk halkı sırf acıdığı için Serkül adlı arkadaşa oy veriyor. Ayrıca göz kapaklarında sanırım bir problem olan bir arkadaşımız var orada, adı Bayhan. Farklı tarzını tebrik ediyor, ancak kazanmasını doğru bulmuyorum. [ban]

Yarışmacılardan favorim Abidin ve Barış. Serkül ve Bayhan arkadaşlarımızdan daha iyi sesleri var. Unutmayın bu bir popstar ses yarışması. Şu özürlüymüş, öteki duygusalmış, şu delikanlıymış, öbürü pırıl pırıl bir insanmış bunları sallayın yaa !! [drctr]

İyi olan kazansın hadi eyvallah.. [spr]

• Abidin diyenlere -1. Benim kendi yorumum şu özellikle Türkiye'de pop dünyası öyle bir çıkmaza girmiş durumda ki özgün birileri gerekiyo bize bir Tarkan yeter benzerine ihtiyacımız yok kaldı ki artık "tarkan" bile satamaz bir konum almış iken. Gelgelelim diğer bayan yarışmacılarıda kınıyorum genelde sezen aksu ve yıldız tilbe yolunda ilerliyorlar yazık diyorum kendiniz olun taze kana ihtiyaç var ...
  • bence bayhan ın bu yarışmada yer alması bile saçma... adam utanmasa takım elbise falan giycek. bakış duruş konuşma... nesiyle POPstar olcak ki herif...

serkül içinde arkadaşlara katılıyorum millet duygusal dawranıyo...

Abidin bence yapması gerekeni biliyo. adam yakışır bu işe tarkan a benzeyebilir. ama adam çıkıp tarkan özentiliği yapmıyo kendi gibi dawranıyo.. benzemesi suç mu yani. "adam tarkan a benziyo 2. bi tarkan fazla" diyip adamı görmemek yanlış bence
  • Ses güzelliği farklıdır popstarlık farklıdır..
  • bence aydan ve abidin popstar olabilir... sesleri yeterli... fizksel olarak da oldukça iyi ikisi de... ama sms atarak oy verildiği için abidin daha şanslı görünüyor... çünkü bu tip abuk yarışmalara genelde hatunlar oy veriyor... erkeklerin bayanlara gore daha mantık dolu ve antiduygusal (odun) olmalarından dolayı bence bu yarışmayı da bir erkek kazanacak... daha önceki ev içine doluşup birbirleriyle didişenleri gözetlediğimiz yarışmalardaki gibi... :)

bayhan ı ilk izlediğimde gördüm ki o adam yontulursa müthiş bir showman çıkabilir... ama popstar olmaz orada herkes aynı fikirde zaten... fantazi müziğin yeni kralı yapabilirler adamı... hem geçmişi de ibrahim babaya benziyor... :) bulaşıkçılık yapıyormuş bir lokantada... ünlü olmasa da umarım birz para kazanır yakaladığı bu şöhret ile... o zaman yarışma en azından bir kaç kişinin hayatını kurtarmış olur ve ben de mutlu olurum... bayhanın ellerini açarak söylediği o ilk şarkı harikaydı... şimdi yeni bir şarkı dayatmışlar elemana onu soyledi... acayip kötüydü... hint müziği gibi soyleyemedi belki o yuzden etkileyemedi beni... ama baktım 2. liğe kadar yukselmiş... ya bayhanın elinden tutsunlar ya... çocuk çok içten ve garip gerçekten... param olsa kaset yaparım... :)

serkülle ilgili de yazayım biraz... nasıl olsa adsl aldık eve... sabit ücret... eskiden olsa yazamazdım bu kadar uzun... dial-up bağlantıyla... nerdeeeeee... :) haaee ne diyorduk... serkül... adamın sesi güzel... ama bu yeterli mi... önemli olan soru bu... şarkıcı olabilir... haklısınız... ama bir popstar nedir... tarkan... maykıl ceksın... :) bu adamlara bakın... sahne performansı ister bence popstarlık... serküle oy verenlerin bunları hesaba katmadan sadece sese oy verdiklerini düşünüyorum... aa bi de şu serkülün engelli olmasından dolayı çok oy geliyor... acıma duygunuzu yenin ve bir de öyle düşünün... kazanan kim oluyor... kanal d ve turkcell...

uzun lafın kısası...

çok konturunuz varsa bana gönderiinnnn yawwwww... :)))))))) eheuhauheuheua...

• Evet haklısınız tarkana benzemek suç değil ama daha önce emraha benzeyen emralın sonunu beraber seyrettik ama müslüm gürsese benzeyen (ses açısından) bir hakan taşıyan kendini ispatlamayı başardı gerçi bu kişiler hernekadar popçu olmasada başka birinin kimliğinin arkasından kendini önplana geçirmek oldukça zordur yarışmayı erkek kazanacağı yorumuna bende katılıyorum
    son olarak şu yorumu yapıyorum bu yarışma sonunda kim kazanırsa kazansın "serkül"ün "bayhan"ın "aydan"ın ve belkide "abidin"in bir kaset çıkaracağı kesin bbg den sonra bile kaç kişi çıkardı düşünün ;)
  • Popstar yarışmacısı Bayhan Gürhan'ın amcasının oğlunu öldürmekten 2 yıl hapis yattığı ve bir başka müessir fiil suçundan arandığı açıklandı.Yarışmanın yapımcıları onu ihraç etmeyeceklerini,çünkü bir milletvekili ve ya kamuya malolmuş bir kişi olmadığını söylediler.Bunun popstar olmaya engel olmadığını söyleyerek,Michael Jackson örneğini verdiler.İsterse halk oy vermeyerek eleyebilirmiş.(Kaynak NTV)
  • hepsi bir yanada şu bayhan hasta ve piskopat gibime geliyor. adam konuşurkende aynı şekilde kesik kesik konuşuyor. hareketleride kesik kesik. tam bir psikopat yani. adam gibi şarkı söylemesinide bilmiyor. millet tarzı var diyorda, ben tarz denen bir şey göremiyorum. şarkı söylerken gırtlağına sıkasım geliyor. güzelim şarkıları bir adam ancak bu kadar rezil edebilir. adamın kesin bir rahatsızlığı var yani.
  • Bu yarışmanın gerçekleri yansıttığına inanmıyorum.
    Bu işi seçecek insanlar uzmanlarıdır.
    Bu insanların çoğunda zaten yetenek var.
    Uzmanların elinde elmasın işlenmesi gibidir
    Ondan sonra da tüketiciye sunarlar.
    Tabii rating için para için BBG ve Ben Evleniyoruma rakip için yarışmayı uzattıkça uzattılar.
    Bu yarışma en çok 10 kişilik ünlüler jürisiyle birtanesini bir seferde çok rahat seçer
    Bence alpay ve elena hariç hemen hemen hepsi kaset yapacak düzeydedirler.

Geçen hafta elenen EVREN elenecek biri miydi.?
    Jüri bile şaşırdı en iyi seslerden diyerek.

Denebilir ki kendilerini yavaş yavaş eğiterek geliyorlar.
    Günümüz sanatçıları da öyle değil midir?
    İlk kasetlerindeki performansları beğenilmez
    Dikiş tutturabilirlerse 2 ve 3 üncü kasetlerinde gerçek şöhreti yakalarlar sanatçı olurlar.

Veya ilk kasetleri çok iyi olur sonrakiler yanlış imaj şarkı ve zamanlama hatalarından dolayı fazla ses getirmez.
    İşte bu POPSTAR yarışmasnda olan da budur.
    İsterseniz hiçbirini elemeden bu böyle devam da eder.

Sms yolu ile atılan oyların da doğruluğu tartışılır.
    Kimin daha çok çevresi dostu varsa onlar sms atar ve arkadaşlarını birinci yaparlar.
    Vya parası olan da kendini birinici yapabilir. Ssınırsızca sms atar veya attırır.
    Kendisi atamazsa başkasına attırır.

Bu nedenlerden dolayı bu yarışmanın halk jürisi ile yapılmas yanlıştır.

• Elena dan ne kadar az bahsediyorsunuz tek bir kişi favorim demiş. Orda bir popstar varsa o da o hatundur. Gerçekten müziği müzik gibi okuyor mükemmel bir sesi var ve yabancı olmasına rağmen bu denli güzel okuması yorumunun müthişliğini gösterir. Hele bu akşam okuduğu parçayla nilüferi bile kıskandırmıştır eminim. 2. sırada Aydan ve Barış var diğerleri 5 para etmez. Bayhana da değineyim ilk söylediği bir sezen parçası vardı ercan saatçiyi filan ağlattığı parça. Keşke sadece ve hep o parçayı söyleseydi. Armağana gıcık olanlara gelince dost acı söyler o insanları pohpohlayıp ümitlendirip sonra burunları üstüne çakıldıklarında çektikleri acıyı izlemek daha mı iyi? Adam benim de farkettiğim bütün hataları farkediyor. Ahmet san gibi müziğin siyasetçisi bi popülist yalaka diil. Orda 2 bilemedin 3 kişi var. Sesi en iyi olan elena(türkçesi bozuk ve türk diil ama söylerken hissettirmiyor bile) Aydan var sesi ve fiziği dolduruyor sahneyi ama pes tonlarda boğuluyor ve ses girişlerini yakalayamıyor düşük tonlarda ne dediğini anlamıyorsunuz bile. Barış var özgün bir yanı yok ama güzel okuyor. Serküle gelince yav kardeş çık şarkını oku ne diye azmini bilmem cesaretini yüreğini katıyosun işin içine.Demek istiyosun ki gerçekten özürlü olup buraya çıkmak yürek işi özürünü,engelini yada en başta sen kendin görüyosun demektir. Başkalarından görmemelerini nasıl beklersin. Her eleştiriye aslında engelli olduğum için eleştiriliyorum müziğimi bahane ediyorlar beni istemiyorlar agresifliğiyle bakıyor. Bence gerçekten komplexli olan o ve özrünün altında eziliyor. Bi şekilde insanların üstüne çıkma çabası da bundan. Elena tek gerçek ses orda. oooffff amma yazmışım :)))

• Bugün dinledim,kendim de bir müzisyen olarak Barış çok iyi söylüyor. Adamda yağmur gibi ses var tipi de yerinde.Terbiyeli de daha ne?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by KaNaT</i>
    <br />Elena dan ne kadar az bahsediyorsunuz tek bir kişi favorim demiş. Orda bir popstar varsa o da o hatundur. Gerçekten müziği müzik gibi okuyor mükemmel bir sesi var ve yabancı olmasına rağmen bu denli güzel okuması yorumunun müthişliğini gösterir. Hele bu akşam okuduğu parçayla nilüferi bile kıskandırmıştır eminim. 2. sırada Aydan ve Barış var diğerleri 5 para etmez. Bayhana da değineyim ilk söylediği bir sezen parçası vardı ercan saatçiyi filan ağlattığı parça. Keşke sadece ve hep o parçayı söyleseydi. Armağana gıcık olanlara gelince dost acı söyler o insanları pohpohlayıp ümitlendirip sonra burunları üstüne çakıldıklarında çektikleri acıyı izlemek daha mı iyi? Adam benim de farkettiğim bütün hataları farkediyor. Ahmet san gibi müziğin siyasetçisi bi popülist yalaka diil. Orda 2 bilemedin 3 kişi var. Sesi en iyi olan elena(türkçesi bozuk ve türk diil ama söylerken hissettirmiyor bile) Aydan var sesi ve fiziği dolduruyor sahneyi ama pes tonlarda boğuluyor ve ses girişlerini yakalayamıyor düşük tonlarda ne dediğini anlamıyorsunuz bile. Barış var özgün bir yanı yok ama güzel okuyor. Serküle gelince yav kardeş çık şarkını oku ne diye azmini bilmem cesaretini yüreğini katıyosun işin içine.Demek istiyosun ki gerçekten özürlü olup buraya çıkmak yürek işi özürünü,engelini yada en başta sen kendin görüyosun demektir. Başkalarından görmemelerini nasıl beklersin. Her eleştiriye aslında engelli olduğum için eleştiriliyorum müziğimi bahane ediyorlar beni istemiyorlar agresifliğiyle bakıyor. Bence gerçekten komplexli olan o ve özrünün altında eziliyor. Bi şekilde insanların üstüne çıkma çabası da bundan. Elena tek gerçek ses orda. oooffff amma yazmışım :)))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Harika yazmışsın[clps][clps] Kesinlikle her söylediğine katılıyorum.[frndsp]
    Yoksa sen Kabakulak Kanat Atkaya mısın?[cptn][krl]

• Barış da çok iyi pop star kalibina fazlasiyla uygun... Elenanin sesi yorumu ve yeteneği tartışılmaz ama telafuz problemi var kesin kazanamaz, bayhan pop degilde arabesk-fantezi falan soylemeli sesi çok farkli ama pop soylemeye yatkin değil..aslinda pop müzik müzik değil ya neyse [^]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.