Dalga mı geçiyorlar, haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi verdiler daha üstünden fazla zaman bile geçmeden fiyat değiştirmek bildiğin müşteriyi aldatmaktır. Türk telekom ile sözleşme yapmadan böyle bir garantiyi niye veriyorsun o zaman? Port fiyatlarını artıracakları belli değil miydi? Üstüne üstlük TT altyapısından hala 100Mbps üstü veremiyorlar. Gigafiber'in de ne zamana geleceği belli bile değil, belki 10 sene alacak İstanbul'daki orta gelirli bir bölgeye gelmesi bile. Planlarımızda yok diyorlar yıllardır. Böyle olduktan sonra eski bir Turknet kullanıcısı olsam da gider 2 sene taahhüt veririm başka bir firmaya zırt pırt zamlardan etkilenmeden keyfime bakarım. Taahhütsüz olması bizim aleyhimize olmaya başladı bu şekilde iyice. Daha fiyat değişmeyeceğiz deseler de bu olaydan sonra kimse güvenmez. Taahhüt getirsinler, sözleşme yapsınlar müşteriyle. Bakın daha linkteki fiyat garantisi haberi yayınlanalı 4 ay olmuş. Bari 1 sene bekleseydiniz. https://forum.donanimhaber.com/turk-net-ten-haziran-2023-e-kadar-sabit-fiyat-garantisi--152207138 |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (2. sayfa)
-
-
Bir de Ankara’da Altyapı çalışmasına başlamışlardı beceriksizler zammı savunan insanlar çıkacaktır.Firma fanatiği olmanın anlamı yok İSS’ler araçtır sen paranı öder kullanırsın onlarda karına bakar önemli olan internettir ki amaç budur.
Türknet ZAM yapıyorsa Şu olmayan fiber altyapısına hız versin insanlar mağdur olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba yayıncı değilim istanbul gaziosmanpaşa'da 4 katlı apartmanda oturuyorum ortalama kiralar 1500 lira, ilçenin tamamında gigafiber mevcut aşağıdaki linkten altyapı talebi iletebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 20 Temmuz 2022; 3:8:20 > -
Yine ucuz.
-
Bunlar da eşeğin bir tarafına su kaçırdı. Zam yapacağı ayı söyler sonra 1 ay erken yapar. Arkadaşını getir kampanyasını değiştirir. 1 yıl zam olmayacak der sonra yine zam yapar. Yapacağınız işi ama ha artık.
Hocam ne olur sen çık. Kasıyor.
Bence adamların kabahati yok.
2023 seçimlerinde yapmanız gerekeni yapın yada herşeye razı gelin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turknet’in GigaFiber haricinde herhangi bir avantajı kalmamış o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözlerini tutmak için bile şart koymuşlar. Biz de "oo nasılsa zam gelmeyecek, mevcut sağlayıcımızın sözleşmesi bitince Türknet'e geçelim" diye bekliyorduk. Ülkede kimseye ve hiçbir kuruma güvenilmeyeceğini unutmamak gerekiyor demek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
port zammı ne ya? yok bakır kablo zammı da yapın. bu ne abi?
-
Superonline altyapısından Vodafonenet fiber kullanıyorum. 100 mbps hızda 85 TL idi. Sözleşme bitti 3 gün önce sözleşme yeniledim 115 TL ye. Cayır cayır geliyor internet 100 mbps fiber. Superonline altyapısı olanlar Vodafonenete bi baksın derim Superonline dan daha ucuza veriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu turknet cok uzun zamanda bukadar abone kazandi ama kaybetmesi okadar uzun surmeyecek gibi 1 yil zam yok aciklamalarini daha dun okumus gibiydim yine zam yapmis adamlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri adım yok, gelen zam yen aboneler içindi. eski abonelerin sözleşmeleri bitene kadar aynı ücretten devam edecekti zaten.
-
Mesajı güncelledim.
Tam bir fanboy modundasın şuan. İnatla kendi aldığın hızı paylaşıp duruyorsun. Senin bu yaptığın, "görmemişin oğlu olmuş, tutmuş pi.... koparmış" gibi birşey.
Burada TurkNet'in çakallığı var arkadaşım, Türk Telekom port ücretlerine zammı çok önceden yaptı zaten. E TurkNet'de bu zamma karşılık fiyatını 139 liraya çekti. Şimdi 139 liradan 169 liraya çıkartmakta neyin nesi?
Bak tekrar söylüyorum. Bende TurkNet kullanıyorum ve zamdan etkilenmeyecek kısımda yer alıyorum. Ama bu yapılan çakallığa sessiz kalınamaz. Sırf gigafiberin var diye sende eğilip bükülme, korkma kablonu kesemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Temmuz 2022; 8:50:37 > -
Bu port ücretlerine zam yapılalı aylar olmadı mı ? Ne zammı bu canım ? Enflasyonu bahane eden esnaf gibi.
Yine ne zammı ya, daha 139 TL yi yeni yeni sineye çektik. Bu 170 tl olayı ne zaman baslıyor? yok artık
Eski aboneler de zamdan etkilenecek mi şimdi ? Ben eski aboneyim ama bana ilk yapılan zamda mail gelmişti Haziran 2023'e kadar başka zam yapılmayacak diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X