Artık 8 yıllık Türknetle bağlantım kalmadı şükür İnternet Kutusuna geçiş yaptım aynı mobil telefonlardaki operatör değişikliği gibi oluyor bildiğiniz hat taşıma aklınızda soru işareti kalmasın aynı alt yapı ne olabilir ki 4 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok değişikliği hissetmedik bile ayrıca modemime 15 cihaz bağlı İnternet Kutusuna geçiş yapmak isterseniz evrakların çıktısını alın doldurun whatsapp üzerinden internet kutusuna yollayın daha sonra yurtiçi veya sürat kargo ile evrakları yollayın tamamdır whatsap üzerinden evrakları gönderdiğinizde taşıma işlemi başlıyor fiziki evrakları 7 gün içinde istediğin zaman yolla referans kodum : 8576032656 sende bir ay bende bir ay beleş kullanalım |
Port ücretindeki artış nedeniyle TurkNet'e zam geldi (22. sayfa)
-
-
Başka operatöre geçicektim vazgeçtim. En azından sorunsuz bir hizmet alıyorum. Kart üzerinden 10 ay taahhüt verdim. Daha önce Vodafone kullandım çok yoruldum açıkçası. Farklı semtlerde kablonet tecrübem de oldu, hiç iyi değildi. Şu an oturduğum evimde de var ama TV dışında cazibesi yok. Turk Net, Turk Telekom, Superonline dışında firmaya geçmem. Devam :)
Bu arada 100 mbit altında hız alanlar için bu fiyat gerçekten anlamsız. Ben kayıpsız hız alıyorum 120 mbit civarı. O yüzden uğraşmak istemedim. Bu durumda olmasam farklı bir yere geçebilirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmillionaire -- 28 Temmuz 2022; 13:21:7 > -
Önümüzdeki aylarda midye fiyatları çok yükselirse turknet yine zam falan yapabilir diye intenet kutusuna geçtim, hat değerlerinde en ufak oynama olmadı sadece isim şifre değiştirdim. 100 yerine 170 ödemek çok anlamsız..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 aylık aldık yine sözünü tutmuş gibi oldular 10 ay sonra bakalım nasıl olacak koşullar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav siz şaka mısınız? Dalga mı geçiyorsunuz? Bu fiyat nedir ya? Topunuzun allah belasını versin.
-
Şuanki fiyatlara Turknet'de kalmak anlamsız. Adil fiyatlandırma için siz de iptal edin!
-
Merhaba, ilgili ekibimize bilgi verdim ve kontrol ediyorlar. -
Ben de zam sebebiyle farklı bir operatör arayışı içerisindeyim bakalım.
-
Ben Turknet'ten İnternet Kutusu'na geçiş yaptım hocam memnunum dilerseniz özelden tecrübelerimi aktarabilirim.
-
Ben de farklı bir firma arayışı içerisindeyim hocam.
-
İnternet Kutusu'na bakabilirsiniz, MH en kuvvetli operatör gibi gözüküyor. Tüm soruları whatsapp destek hattından soruyorsunuz. Arkadaşını getirden de faydalanabiliyorsunuz hem size hem arkdaşınıza 1 er ay ücretsiz tanımlanıyor. Pingler biraz yüksek onun dışından normal kullanım için gayet iyi. Şuanda en uygun fiyata bu geliyor.
-
Bir çok yerden kullandım baya mantıklı geliyor önümüzdeki ay diğer yer sağlayıcı taahhütlü tarifemnbitiyor verdikleri hizmet zaten iyi değildi ayrıca indirme hızı önemli kasma donma olmuyormuş araştırdım test ettirdim arkadaşa dedikleri gibi 1000 +1000 gigafiber performans da iyi dediğim gibi mantıklı zaten eski sağlayıcı 200? dedi burası daha ucuza geliyor.
-
Diğer firmalarda malesef çok yüksek fiyatta ve buna karşılık Gigafiber kadar hızlı değiller,ben hepsini kullandım şuan Gigafiber kullanıyorum memnunum
-
10 aylık peşin aldım,şu an için uğraşamam 10 ayın sonunda seçeneklerimizi değerlendiririz artık.
-
TT'nin abone başı port ücretine aylık 30 TL (!) artış yapması gerçekten ilginç. Sekiz yıllık Turknet aboneliğimi sonlandırarak TT'ye taahhütlü geçiş yaptım. Çünkü iki üç ay sonra port ücretlerine 99 TL zam gelmeyeceğinin garantisi yok. Enflasyon ve dövizin hızlı arttığı dönemde taahhütlü üyelik daha mantıklı.
-
Vodafone net geçtim ! 2 yıl sözleşme yaptım fiber 100 mbps 🫶🏻 Canavar ! Vodafone Evde İnternet ailesine hoş geldiniz! Bağlantı ücreti dahil ilk 6 ay 81.0 TL, sonraki 18 ay 162.0 TL ücretli 24 ay kontratlı Avantajlı Fiber Kampanyası_2 (V1) Evde Fiber100 Kampanyası internet siparişiniz alınmıştır. 20.0 TL modem ücreti 24 ay boyunca internet ücretinize ek olarak tahsil edilecektir. Bilgilerinizin doğruluğunu teyit etmek amacıyla sizi 0850 214 80 16 hizmet numaramızdan arayacağız.
enflasyon dan etkilenmeyelim ! 24 ay olmadan en az 250 TL olur zaten !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pek takılmıyorum forumda 4 ay üstüne anca girdim. 1 kasımda bitmiş kampanya. Googleye Turkcell superonline 500mbit yazınca çıkıyormuş direk. Umarım ulaşabilmişsinizdir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X