Şimdi Ara

PORTAL ve FORUM KURMA > Resimli Anlatım...Artık Sizde Forum Kurabileceksiniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
8
Favori
159.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vahapayzet

Eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf canpolat -- 18 Şubat 2007; 14:54:10 >
  • şimdi bende alıntı yapıp rica ederim yazıcaktım ama :D
  • arkadaşlar bende forum yapcamda şu pleski nerden bulabilirim
  • plesk hostunun kontrol panelidir..
  • Forum+Portal kurun sırf forum bayatladı artık
  • eed doğru diyorsun..gerçi portallar ve forumlar çok sıktı..artık yeni birşey lazım
  • arkadaslar bende ftp yi indirdim ama...smf dosyasını host bolgesıne atamıyorum.sızın dedıklerınızın hic biride yok.ne msql yaptım ne bır sey.ftp acıldı ancak.hic bir sey yapamaıyorum.yardım ede bilir misiniz ?
  • bak ftp ve host nerdeyse aynı şeydir..şimfi host denilen ftp ye smf dosyalarını at..sonra hostunun kontrol paneline gir ( plesk veya cpanel) oradan resimlerde anlatıldığı giibi veritabanı olşutur sonra kurulumuna başla
  • üstad eline sağlık,harika olmuş
  • rica ederim ;) yararlı olduysa eğer ne mutlu bana :)
  • ya beyler bide tam kapsamlı localden hosta atmayı gösterseniz muzdaribim ya
  • süpersin abiiii
  • kontrol panelini nasıl kuracam yani şöyle diyim

benim bir pc im war param yok domain alamıyorum bedava domaine kendi portal ve forumumu kurmak istiyorum ama kontrol panelinide bilmiyorum :D nerden bulabilirim bu kontrol panelini?
  • yaw arkadaslar bende denemek için bi forum kurayım dedim ama daha baslarbaşlamaz plesk bölümünde takıldım
    şu plesk i bana kim yollayabilir yada nerden indirebilirim??
  • arkadaşım..plesk senin bulabileceğin veya biryerden temin edebileceğin birşey değil..

plesk veya cpanel v.s. bunlar aynı şeyi hedefleyen programlardır.VE EN ÖNEMLİSİ BUNU SEN TEMİN EDEMEZSİN.BU HOSTİNGİNİN KONTROL PANELİDİR...SEN EĞER PARA VERİP HOST ALDIYSAN KONTROL PANELİ OALRAK PLESK VEYA CPANEL VEYA DİRCT ADMİN PROGRAMLARINDAN BİRİNİ VERİRLER..

tabi genellikle siz paralı host kullanmadığınız için plesk nerde ? nasıl temin edebilirim gibi sorular soruyorsunuz...free hostlarda plesk yoktur veya cpanel..çünkü adamlar bu hizmeti sağlamazlar...

zaten forum kurmada pelsk veritabanı oluşturmak içindir...free host kullanıyorsanız Mysql destekli host kullanın tabi forum kuracaksanız..ve mysql destekli host bulduktan sonra size veritabanı bilgilerini de verirler...

saygılar
  • yaw benim hiç bir bilgim yok site yapmak için onun içinde hiç bişe anlamadım
  • eed.en iyisi al bi host + domain yap uğraş öğren :D :D :D
  • çok sağol kardeş çok yardımcı oldun
  • eyw.bir şey değil..kurulum sırasında bir ttakıldığınız yer olursa buraya yazarsınız
  • nasıl yani tam anlamadım...sen tema yüklerken hiç bir şey yapmayacaksın..temanı gözettan gösterecek oradan da tmm a basıcan..tmm dıır..

böyle yaparken mi sorun çıktı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.