Biz o kadar ip biriktirip hero açtık riot ta sağolsun internet kafede oynayana tüm herolari açmış yani en azından ranked için açma be abicim.%10 exp+%20ip iyi tamam da bu hero açılma olayı saçmalık olmuş tam bir haksızlık bana gore tabi yeni oyuncu arkadaşlar bana buradan sovecek ama onu göze alarak açtım konuyu...
+1.
Adam hero denemek için rank. giriyor.Mübarek iyi oyna heroyu guzelde niye ranked giriyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: Fallofsamurai
Adam hero denemek için rank. giriyor.Mübarek iyi oyna heroyu guzelde niye ranked giriyosun?
nasıl tüm heroları açmış biraz anlatabilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jackie Boy
nasıl tüm heroları açmış biraz anlatabilir misiniz ?
Alıntıları Göster
Adekste gördüm bütün herolar açıktı
Adam zaten 15 - 20 lira verip oynuyor bütün heroları en pahalı heronun fiyatı 6 dolar zaten rp alıp heroyu satın alsa ne değişecek ?
Yeni sistem gelmiş bazı lolun temsilcisi internet kafelere gidince sırf orda oynarken tüm herolar açılıyor ve exp ip bonus geliyor
Bu kafelere özel clientler var giriş yaptığın zaman belli bi düzeyde ip exp bonus elde ediyorsun. Ve bütün modlarda oynayabileceğin bütün herolar açık oluyor
knosyK
kullanıcısına yanıt
Kim nerde 15-20 lira verip oynuyor ?
Kafeden clienti flasha atsak?
quote:
Orijinalden alıntı: Dranova
Client değildir sabit ipye atamışlardır
quote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
quote:
Client değildir sabit ipye atamışlardır
Alıntıları Göster
güzel uygulama fakat rankedde açık olması saçma:) malum bizimkiler şampiyon deniyor rankedda
Aslında yapılmak istenen pc si olmayanların ve fazla ip biriktiremeyenler için kolaylık sağlamak. Benim gibiler için
Böyle kaçamakları da göze almışlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Assasin
Aslında yapılmak istenen pc si olmayanların ve fazla ip biriktiremeyenler için kolaylık sağlamak. Benim gibiler için
Böyle kaçamakları da göze almışlardır.
Bence saçmalık olan tek kısmı rankeda açık olması yoksa zaten kafeden başka biyerde oynayınca açık olmayan şampiyonlar kayboluyor yine.
quote:
Orijinalden alıntı: De7
Bence saçmalık olan tek kısmı rankeda açık olması yoksa zaten kafeden başka biyerde oynayınca açık olmayan şampiyonlar kayboluyor yine.
Alıntıları Göster
Derecelide aktif olması kadar saçma bir şey olamaz. Sadece dereceliden aktifliğini kaldırsalar herkes huzura ericek
quote:
Küçükken kafeden oyunların kısayollarını alır evde oynamaya çalışırdım, aklıma o geldi duygulandım
Bilemiyorum hocam öyle bi hesapla denemedim
Riot parasına bakar kimseyide takmaz. Kafelere o özellik bedavaya verilmiyor saatlik alıyorlar. E hailyle kafelerde kaç masa var deli gibi saat harcanıyor. Riot parasına para diyor.
Ama kesinlikle çok kullanışlı bir şey. Çok iyi smurf kasılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Riot parasına bakar kimseyide takmaz. Kafelere o özellik bedavaya verilmiyor saatlik alıyorlar. E hailyle kafelerde kaç masa var deli gibi saat harcanıyor. Riot parasına para diyor.
Ama kesinlikle çok kullanışlı bir şey. Çok iyi smurf kasılıyor.
999 saat deneme sürümü için ücretsiz diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: SEANmirac
rankedde de mi tüm herolar açık oluyor? mesela 16 şampiyonu olmayan ama 30 level olan biri de girebiliyor mu ranked?