Şimdi Ara

priestler neden çift el kullanmaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ikinci ele takınca ap vermiyor. bir kaç tane canavar keseyim dedim ama int priest ve ikinci ele komik ap si olan bir silah taktığım için bir damage farkı göremedim. ikinci ele uniq bir item takınca str bonusundan dolayı damage artmış olabilir. zira canavar vurunca ikinci elini kesinlikle kullanmıyor ve silahın durability si hiç düşmüyor. ikinci silahı kullananlar sırf bonusları için takıyor olabilir mantıklı mıdır değilmidir bilemem ama aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

Priest'e sol el atak vermez demişsiniz doğru. Ama damage'leri artırır. Denenmiştir.

@GCalper

İstersen sana gösterebilirim o kadar fark edebileceğini.

Taktığın silahları söyler misin?
    O kadar fark edeceğini düşünmüyorum.
    Damagei artıran şeyleri attack point ve elemental damage olarak biliyorum.
    Sol eldeki silahın str bonusu da olsa,elemental damagei de etki etse damagein 100'den 200'e çıkmasının tek mantıklı açıklaması skillin sekmesidir.

-Eğer bununla ilgili bilmediğim bir bug vs. yoksa tabi.
  • bryanthepaladin yazarsanız youtuba 10dk 25 saniyelik bi videosu var adamın 1080p videosunu indirdim arada sıkılınca açar açar izlerim. atak vermiyo sol ele takılan silah priestte vermediği halde böyle bi adam iki eline de leonardı olsa warrior classını açmazdı kimse çünkü. ayrıca pri shell yada chitin de int neden gerekliyken asas larda hp vermesi gerekiyor saçmalık^^ int vermek istemiyorum ben belki int atağımı arttırmıyo.
  • Siz hiç MS kullanan priest görmediniz galiba.

Üstelik iki el kullanılan bir ton silah kullaır priestler, özellikle MP recoveriy silahlar var. Hem sağlam vurur hemde mana içmenize gerek kalmaz, mesela.

Derularda koxper olan tüm BP ler bu silahlardan kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 11 Ekim 2013; 15:26:47 >
  • Çift el silaha ne hacet?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.