Şimdi Ara

primera 2001 yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2001 model primera sahibiyim araca yeni motor yaptırdım ancak motor yapımından sonra tuhaf bir şekilde ara ara sıra hararet yükselmesi yapıyor ( araç gaz lı ) gaz beyni donuyor dolayısı ile araba çalışmıyor arabayı bir süre dinlendirdikten sonra tekrar eski halinde bir süre daha arabayı sorunsuz kullanıyorum dedilerki gaz beyni nde problem var suya gaz karışıyor araç hava yapıyor değiştirdik 1 ay kadar kullandım sonra yine hararet yükseldi ancak bu sefer gaz beyni donmadı dediler termostatta arıza var değiştirdik ama sonra yine aynı hararet yükselmesi radyatördeki su genleşme tankına doluyor bu arada araba bu şekilde problem çıkaracağını belli ediyor nasılmı arabanın kaloriferi rolentideyken soğuyor gaza basınca ısınıyor sonra bir süre sonra gaza basıncada ısıtmıyor ve sonrasında hararet problemi çıkıyor araç dinlendikten sonra gene 10 -15 gün sorunsuz kullanıyorum şehir içi dışı uzun yol gidiyorum sorun olmuyor kimse neden kaynaklandığı konusunda fikir veremiyor her usta başka şeyler söylüyor yardımcı olabilecek varsa çok minnetkar kalacağım şimdiden teşekkürler

• işin ehline götürmediğinizi varsayarak bunların olması normaldir. aracın motoru ne ise (twincam vb.) ustasını bulup gösteriniz. japon araçlarını her usta yapamaz yapayım derken daha büyük sorunlar çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 12 Nisan 2011; 15:07:19 >
  • Benimde 2001 primeram var ve aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim birde antalyada bildiğiniz iyi bir japon oto ustası var mı?
  • merhabalar sanırım sorununuz devri daim ile ilgili. Şu mantıktan yola çıkacağım 'sanırım' termostad sadece radyetöre giden suyu yönetir. ben kışın -10 derecede bile 20 saniye sonra el ile gaza geçiririm ( sıralı atiker) biraz titrer ancak hiç bir zaman ne donma ne birşey olmaz. araç çalışırken rölantide hararet yapması kaloriferi soğutmaması tamamen devridaim ile ilgilidir diye düşünüyorum.termostad sağlam ise ve değişmişse başka seçenek kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.