2001 model primera için teyp çerçevesi aldım ama flaşör düğmesini nasıl monte edeceğim bilgisi olan varsa yadımederse sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben de 2000 nissan primera 1.6 p11 kasa aracın teyp göstergesi bozuldu. 30 tl verip teyp çercevesi aldım, fakat montaj yapmadım. Teybin yanlarında, sağlı sollu 2 delik var. Bu deliklere ince uclu tornavidayı sokup pimi ileri itin, sonra teybi çekince çıkacaktır.Teybin arkasında 2 soket bağlı, küçük soketin alt sırasındaki 2 kablo dörtlülerindir,park sinyalleri için yeşil kablo ile aynı sıra da siyah kablo ile(ikiside alt sırada) kısa devre yapılınca dörtlüler çalışır. (N08 soketinde 17 ile 19 kısa devre yapılacak).kabloda 5 volt ve düşük akım geçtiğinden dolayı amperi yüksek switch almana gerek yok.
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.2000 primera comfort aracıma mp3 çalar takmak için teyp çerçevesi aldım ama dörtlü flaşör düğmesini bulamadım.bulunduğum yer kırıkkaledir.ankara mecsana sordum yok dediler.birde 98 primera dörtlü düğmesi acaba çerçeveye uyarmı?kendi araçlarına takan arkadaşlar varsa ve bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme