Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaz filtresi değişiminde kalibrasyon ayarı gerekmiyor mu?

Eğer dediğiniz şekilde yalnızca arıza durumunda ayar yapılıyorsa(ki yazdıklarınıza güveniyorum) yukardaki yazmış olduğum bölümde 'her bakımda' kısmını çıkarıyorum.

Yalnız merak ettiğim mesela aracın gaz ayarı düzensizleşti,garanti süresi içerisinde bu ayarın (ki kalibrasyon ayarıdır bildiğim kadarıyla) ücretsiz yapılmnayacağını söylemişler.Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi almak isterim.

Bayilerden,distrübütörlerden böylesine ciddi bir konuda ses çıkmıyor,bu siteyi kullanmıyorlar mı?
  • İyide altı üstü su hortumu bu. Ne farkederki? Yada bilen birisi cevaplayabilirmi? farkedermi? Sonuçta TSE si olan bir boru takmışlardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merruse -- 30 Ekim 2007; 21:40:03 >
  • öyle demeyin o boruların fiyatları insanı hayrete düşürecek cinsten

prinstekini bilmiyorum ama lovato'nun enjektörlerinden çıkan ufak borularının 1 tanesinin fiyatının 10 euro oldugunu biliyorum.

su borusu dediğimiz 2 katı kalınlıkta ve toplam yaklaşık 50-60 cm uzunluğunda bir boru.fiyatını siz koyun

ben de size şu soruyu sorayım: iyisi olsun diyorsunuz bmw alıyorsunuz,aldığınız galeri motordaki boruları çıkarıp doğan' şahin'de kullanılan boruları takıyor.

Ne farkeder değil mi? tse'si de var,güle güle kullanın.

sayın merruse bu bmw size satılsa ne hissedersiniz?

kalite farkı var, sony ile premier marka elektrtonik bir cihazın farkı gibi desem anlarsınız herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 30 Ekim 2007; 22:07:10 >
  • sayın powershot benim bu yazı ile yapmak istediğim çok açık.dünyada kalitesi tartışılmayan ve türkiyede en iyi olarak bilinen bir markayı kullanmayan birisinin bir arkadaşının yorumunu anlatarak marka üzerinde olumsuzluk yaratmak gibi bir haksızlığı engellemek istedim.
    birde bu ürünün her şeyi yazımdada belirttiğim gibi kutu içinde geldiğini belirtmek isterim.ayrıca sizi tanımıyorum sadece yazdığınız bir konuda iyi niyetle bir açıklama yapmıştım.bundan bir etik ders te beklemiyordum doğrusu.yanlış bir bilgi olduğunu söylemek istemiştim kimseyide yalanla itham etmedim.doğrusu bu denli tepki oluşacağınıda düşünmedim.siz prinsle ilgil topiği baştan sona okursanız sanırım bana hak verirsiniz.polemik konusu olsun istemedim.her neyse sanırım bu kısmında sulh olmuşuzdur.2 cisi şu filtre değişince calibrasyona gerek olmaz calibrasyon motorun ateşleme sisteminin yani distirbütörün ayarlanmasından sonra gaz kontrol edilir eğer sapma varsa değerlere getirilir.ayrıca enjektör değişiminde yeni takılacak olan enjektörün yada enjektörlerin debisi değiştiğinden yeniden kalibre edilmeleri gerekebilir.ancak çoğunluklada gerekmez.birde şuna katılmıyorum
    prins ve diğer markayı lütfen birlikte tutmayın.zira prinse haksızlık olduğunu düşünüyorum.hortum konusuna gelince prinsin gönderdiği hortumu ilgilisi takmaya mecburdur.aracınızı götürürsünüz.yeni bir kutu prins açtırırsınız.çıkan hortumları karşılaştırırsınız.eğer aynı değilse adlanbeye bunun neden böyle olduğunu yada orijinal takılıp takılmadığını sorarsınız. bu sizin en tabii hakkınız.alack olduğunuz cevaba göre burada konuyu anlatıp ürün yorumu yapmaksızın o kişiyi teşhir edersiniz.zmz önce ilgilisine sorun neden böyle diye birde verilen para az bir para deyil.bence montajı yapan kişinin yada ustanın iş güzarlığı olabilir.bunu şirketin patronu adlanbey ile konuşabilirsiniz.(motajı onlar yaptıysa)zira aynı yerde 5 6 firmanın kit satışı yapılmakta. karışmışta olabilir düzelttirmek sizin hakkınız. ayrıca hortum konusu basit bir konu deyildir. gerek montaj gerekse malzeme kusurundan bir çok problem meydana gelebilir.böyle bir şey olsa ve pahalı bir faturaya malolsa hakkınızı nerede arayacaksınız.çok su kaldırır teknik bir konudur.onun için aracın başından ayrılmayın (tuvalete dahi gitmeyin)diye yazılarımda önermiştim firma çok iyi olabilir ancak montajı yapan kişinin sorumlılık duygusu yeterince gelişmemeiş olabilir.bir hata yapar sonunda faturası size çıkar.(karısıyla kavga eder olan sizin montajınıza olur(şaka))

• gaplı makinada montaj yaptıran birisi olarak;
    1-prins markalı ve bandlı koli gözümün önünde açıldı
    2-kullanılan su borusu v.s tamamı prins markadır.
    3-daha önce aynı yerde montaj yaptıran kişilerle görüşmelerimde olumsuz bir durumla karşılaşmadım.
    4-montaj yaptırdıktan sonra motorcu bi ustaya (kendi ustam) aracı götürüp aracı tamamen kontrol ettirdim.bağlantılarına montajına dikkatlice baktı başka bi usta çağırdı oda baktı.bi hata ,kusur bulamadılar (çünkü lpg ye karşı oldukları için hata aradılar).hatta montaja hayret ettiler çünkü kaputu kaldırınca lpg ile alakalı en ufak bi ekipman göremezsiniz.
    5-gaplı makina ve adlan beyi kayserideki distiribitörü arayarak sordum en ufak bi sorunumuz yok ki olursa ya siz bizim misafirimiz olursunuz ya da biz size misafir oluruz diyerek ürünün arkasında durdular.
    6-yedek parça fiyat ları konusunda kayserideki distiribitör fiyatları zaten belli bakım zamanları da belli bi sorun olursa merkezle irtibata geçebiliyoruz.(sorun olacağını sanmıyorum)
    7-gaplı makinada montaj yaptıran bu kadar insanı tedirgin etmeye hakkınız yok!

• Bakım ücretleri ve kilometre bilgileri ve prins montajında başka marka kullanılan boru hakkında cevap verebilecek bayi üyemiz yok mudur ?

İsteyen tedirgin olur enayiler olmaz bu piyasada.Tedirgin mi oldunuz açarsınız kaputu bakarsınız borulara.Orijinal midir ,üzerlerinde prins yazmakta mıdır? Tamam derin bir ohhh çekersiniz olur biter.

Siz ikinize de cevap değildir yazdıklarım.Polemik yaratmak istemiyorum,sevmiyorum da.Tedirginlik üzerine bir cümle yazıvermek geldi içimden,üzerinize alınmayınız lütfen.

Bir fotograf makinası bulursam borunun fotografını da çekip koyacagım buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powershot S2

öyle demeyin o boruların fiyatları insanı hayrete düşürecek cinsten

prinstekini bilmiyorum ama lovato'nun enjektörlerinden çıkan ufak borularının 1 tanesinin fiyatının 10 euro oldugunu biliyorum.

su borusu dediğimiz 2 katı kalınlıkta ve toplam yaklaşık 50-60 cm uzunluğunda bir boru.fiyatını siz koyun

ben de size şu soruyu sorayım: iyisi olsun diyorsunuz bmw alıyorsunuz,aldığınız galeri motordaki boruları çıkarıp doğan' şahin'de kullanılan boruları takıyor.

Ne farkeder değil mi? tse'si de var,güle güle kullanın.

sayın merruse bu bmw size satılsa ne hissedersiniz?

kalite farkı var, sony ile premier marka elektrtonik bir cihazın farkı gibi desem anlarsınız herhalde

İyide borunun kalitesini fiyatı belirlemezki. İthal boru her şart altında daha pahalı olmak zorunda zaten.

Ben BMW alırken borularını kontrol edecek kadar arızalı değilimki :) ama genede boru altı üstü. Aynı borunun TOFAŞ ta da kullanılmadığını nereden biliyorsunuzki? Eğer kullanılıyorsa bu BMW yi alçaltırmı? Yoksa Tofaşı yüceltirmi? Bence ikisinede bi halt olmaz. :)
    Eğer üretim standartlarının gereklerini yerine getiriyorsa illede hollanda borusu olsun diye ısrarcı olmak bence gereksiz. Zira onlarada başka bir yerden ülkelerine ithal edip size bize satıyorlar. Hatta Prins yazan boru çin malı bile olabilir. Dolayısı ile üstünde ne yazdığı yada fiyat etiketinde ne yazdığınzaın ziyade standartları karşılayıp karşılamadığı önemli..

• quote:

birde şuna katılmıyorum
    prins ve diğer markayı lütfen birlikte tutmayın.zira prinse haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Neden? Somut bir veri varmı? Mesela enjektör derseniz, ben bin liraya A marka bir kit satın alıp Khein enjektör taktığımda Prins kadar iyi oldu diyebilirmiyim?

Yapmayın allah aşkına.. İş tümüyle montajı ve kalibrasyonu yapan ustanın elinde bitiyor. Aralarında öyle uçurum falanda yok. Elbette kalite farkı olabilir ama Prins bir tarafa diğerleri öte tarafa dediğinizde bu pek rasyonalist bir yaklaşım olmuyor.
  • HUKUK ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ.VARSA GAPLI MAKİNADAN ŞİKAYETİN AÇARSIN DAVAYI HAKLIYSAN KAZANIRSIN!
    quote:

Bakım ücretleri ve kilometre bilgileri ve prins montajında başka marka kullanılan boru hakkında cevap verebilecek bayi üyemiz yok mudur ?

İsteyen tedirgin olur enayiler olmaz bu piyasada.Tedirgin mi oldunuz açarsınız kaputu bakarsınız borulara.Orijinal midir ,üzerlerinde prins yazmakta mıdır? Tamam derin bir ohhh çekersiniz olur biter.

Siz ikinize de cevap değildir yazdıklarım.Polemik yaratmak istemiyorum,sevmiyorum da.Tedirginlik üzerine bir cümle yazıvermek geldi içimden,üzerinize alınmayınız lütfen.

• Sayın merruse sabah sabah güldürdünüz beni,sağolun

Yüksek fiyat her zaman kalite demek değildir bunda haklısınız. Ancak prinsin borusunun kesitini ve aynı işi gören sıradan bir borunun kesitine bakacak fırsatınız olursa ne demek istediğimi o zaman anlayabileceksiniz.Ve haklıymış be adam deyivereceksiniz.

Fiyat kalite açısından şunu örnek vermiştim,borular için geçerlidir. Sony ve premier marka cihaz.Kullanım ömürleri,radyo çekim kaliteleri,cd okuyucu göz kaliteleri ve ömürleri kabul edersiniz ki aynı değildir.Dolayısıyla sony'ye ödeyeceğiniz yüksek fiyat kazıklandıgınız anlamına gelmez,umarım anlatabilmişimdir.Evinize bir tv alacak olursanız lütfen premier marka alınız nasıl olsa tse damgası almış bir firmadır.

Almış oldugunuz bmw'nin borularının şahine ait oldugunu daha sonra da anlamış olabilirsiniz.Ne olmuş boru borudur diyecek olursanız sizin bileceğiniz iştir.İçinize sinerse kimsenin karışmaya hakkı yoktur,çünkü size göre boru borudur.

Çin malı hakkında da şunu belirtmek isterim.Kalitesini dünyaya kanıtlamış bir firma yoğun emek ve neticesinde maliyetlerini 5'te 1 veya 10'da 1'e düşürebiliyorsa fabrikasını çin'e kuruyor.Firmanın fabrikasını çin'de kurup orada üretim yapması ürünlerinin çin malı oldugunu göstermiyor.Çin üretimi oldugunu gösteriyor.Mesela sony Çin'de fabrika kurup çin malı kalitesinde üretim asla yapmaz.

Çin malı ayrıdır, Çin üretimi ayrıdır.

Diğer mesajınızda belirttiğiniz,sordugunuz soruya katılıyorum.Çünkü teleflex ve prins lpg sektöründe üstün kalite belgesi alabilmiş iki firmadır.Dahası bu belgeyi prinsten önce teleflex almıştır.Atıp tutanlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 1 Kasım 2007; 12:44:29 >

• merhaba
    prins kitin iki adet filitresi 32. euroya bize gelmektedir ve bizde ikisini 70. ytl ye bakımda değiştiriyoruz.
    ayrıca kalibrasyon için bir ücret almıyoruz orjinal kitin içerisinden bakır borular ve dolum ağzı çıkmıyor ayrıca içerisinden çıkan su hortum t leri plastik olduğu için bazı araçlarda motorun ileri geri hareketi fazla olduğundan bu plastik t ler sorun çıkarabiliyor biz onları kullanmıyor ve metal t kullanıyoruz. bazı filitreler 25.000 km.de bile temiz çıkabiliyor fakat sorun olmasın diye değiştiriyoruz.
    hoşçakalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giza

HUKUK ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ.VARSA GAPLI MAKİNADAN ŞİKAYETİN AÇARSIN DAVAYI HAKLIYSAN KAZANIRSIN!
    quote:

Bakım ücretleri ve kilometre bilgileri ve prins montajında başka marka kullanılan boru hakkında cevap verebilecek bayi üyemiz yok mudur ?

Ne yapacağımızı sizden öğrenecek durumda değiliz.Ayrıca bu kadar hiddetlenmenizi de anlamış değilim.Herneyse kalın sağlıcakla

• quote:

Orjinalden alıntı: omercalikir

merhaba
    prins kitin iki adet filitresi 32. euroya bize gelmektedir ve bizde ikisini 70. ytl ye bakımda değiştiriyoruz.
    ayrıca kalibrasyon için bir ücret almıyoruz orjinal kitin içerisinden bakır borular ve dolum ağzı çıkmıyor ayrıca içerisinden çıkan su hortum t leri plastik olduğu için bazı araçlarda motorun ileri geri hareketi fazla olduğundan bu plastik t ler sorun çıkarabiliyor biz onları kullanmıyor ve metal t kullanıyoruz. bazı filitreler 25.000 km.de bile temiz çıkabiliyor fakat sorun olmasın diye değiştiriyoruz.
    hoşçakalın.

Yanıtınza teşekkürlerimi sunarım.Tek filtre değişimi olacagını düşünürsek 35 ytl demek oluyor.

Bahsettiğim t bağlantılar değildi, su hortumuydu.
  • HİDDETLENMİYORUM GAYET SAKİNİM HATTA HİÇ BU KADAR SAKİN OLMAMIŞTIM.
  • quote:

Sayın merruse sabah sabah güldürdünüz beni,sağolun

Gününüze bir şekilde neşe katabildiysem ne mutlu.
    quote:

Yüksek fiyat her zaman kalite demek değildir bunda haklısınız. Ancak prinsin borusunun kesitini ve aynı işi gören sıradan bir borunun kesitine bakacak fırsatınız olursa ne demek istediğimi o zaman anlayabileceksiniz.Ve haklıymış be adam deyivereceksiniz.

İyide arabanıza aynı işi gören sıradan bir borunun takıldığını nereden biliyorsunuzki? Borunun kalitesindeki olay sadece kesit temeline indirgenemeyecek bir konu ama her şart altında üzerinde prins logosu olmayan bir borunun kalitesiz olduğunu baştan kabullenilmesi beklentisi içerisidneyseniz bu daha komik olur kanımca. İkisini yan yana getirip karşılaştırabilme şansınız oldumuki takılan borunun daha ince kesitli olduğu kesin sonucuna ulaştınız?
    quote:

Fiyat kalite açısından şunu örnek vermiştim,borular için geçerlidir. Sony ve premier marka cihaz.Kullanım ömürleri,radyo çekim kaliteleri,cd okuyucu göz kaliteleri ve ömürleri kabul edersiniz ki aynı değildir.Dolayısıyla sony'ye ödeyeceğiniz yüksek fiyat kazıklandıgınız anlamına gelmez,umarım anlatabilmişimdir.Evinize bir tv alacak olursanız lütfen premier marka alınız nasıl olsa tse damgası almış bir firmadır.

Benim mesleğim elektronik ve haberleşme mühendisliği. Ve o iki marka arasında da okuyucu lenslerinin ömrü konusunda hiçbir fark olmadığını ve dahası o lensleri üreten dünyada 3-5 firma olup neredeyse tüm markaların bunların 1-2 dominant üreticisinden malzeme tedarik ettiğini emin olun sizden daha iyi biliyorum..

Bu arada benim evimdeki TV Firstline marka. Vestel tesislerinde Carrefour için üretilmiş olan bir mal. 9 senedirde sorunsuz kullanıyorum.

quote:

Çin malı hakkında da şunu belirtmek isterim.Kalitesini dünyaya kanıtlamış bir firma yoğun emek ve neticesinde maliyetlerini 5'te 1 veya 10'da 1'e düşürebiliyorsa fabrikasını çin'e kuruyor.Firmanın fabrikasını çin'de kurup orada üretim yapması ürünlerinin çin malı oldugunu göstermiyor.Çin üretimi oldugunu gösteriyor.Mesela sony Çin'de fabrika kurup çin malı kalitesinde üretim asla yapmaz.

Çin malı ayrıdır, Çin üretimi ayrıdır.

Ee bu durumda üzerinde Prins logosu olmayanlarında kaliteli olabileceğini kabul etmiş oluyormusunuz?

quote:

Diğer mesajınızda belirttiğiniz,sordugunuz soruya katılıyorum.Çünkü teleflex ve prins lpg sektöründe üstün kalite belgesi alabilmiş iki firmadır.Dahası bu belgeyi prinsten önce teleflex almıştır.Atıp tutanlara duyurulur.

Ben teleflex yada prins diye ayrım yapmıyorum. Benim arabamda teleflex var. Onu tercih etmemdeki temel bir iki nokta vardı, birincisi enjektörler direk manifolta monte edildiği için yakıtta gecikme olmayacaktı, ikincisi arabamın elektrik tesisatında ile çok fazla kesme biçilme yapılmıyordu, üçüncüsü ise Ford'un OEM olarak yurtdışında sattığı LPG li araçlarında benim aldığım kitin aynısı kullanılıyordu, benim kullandığım kitte ustanın elle müdahale edebileceği hiçbir ayar yoktu. dolayısı ile hata riski azdı.. Ve bence en önemlisi firma yetkilileri benim merak ettiğim konulara beni tatmin edecek cevaplar verdiler. Bunlar benim için yeterliydi. Yoksa muhtemelen bende Prins taktırırdım. Ama bu daha iyi yada daha kötü oldukları için değil benim risk analizi yaklaşımımdan kaynaklanan bir durum. Bu konudaki uluslararası standartları karşılayan ve bunu belgeleyebilen tüm kitler üç aşağı beş yukarı aynı özelliklere sahipler.

• Arkadaşlar 25 Ekim' de Özzirve' de Prins montajı yaptırdım. Doğrusu çok memnun kaldım diyemiyeceğim. Nedenlerini aşağıda özetliyorum.

1. Hiçbir usta işine karışılmasını sevmez bunu biliyorum da bu kadar da ketum olunmaz ki kardeşim. Hiçbirşey soramıyorsunuz, tamamen bildiklerini okuyorlar. Hiçbirşeyi de sormadan söylemiyorlar.
    2. Söylememe rağmen gaz göstergesini iş uzamasın diye ön panel yerine el freni ile vites arasında bir yere monte ettiler, gaza bakacam diye 2 defa nerdeyse kaza yapıyordum.
    3. Kaput altında herşey çok iyi gizlenmiş, kimse aracın lpg' li olduğunu anlamıyor diyen arkadaşların tersine, herşey ortada duruyor.
    4. Aracın kalkışta stop etmesini engelleyen sistem lpg montajı ile devre dışı kalmış oldu, ayak alışmış bir kere ilk zamanlar günde 3-5 defa kalkarken stop ediyordu. Şimdi stop etmesin diye benzinde verdiğim gazın 2-3 katını vererek kalkıyorum.
    5-Güya 45 litrelik Atiker marka simit depo taktılar, %20 boş kalınca 35-36 litre gaz alması gerekiyor ama 2 defa depoyu tam boşaltıp tam doldurttum 27 litreden 1 gram fazla almıyor depo.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Çekiş konusunda tam birşey diyemiyorum, çünkü aracım zaten normalden biraz ağır bir araç. Özellikle yokuş yukarı kalkarken fardeiyorum, sanki biraz çekişte düşüş var gibi geliyor ama kesin emin değilim. Haftaya bir ara hem depo hem de çekiş işini görüşmek için Memduh ustanın yanına gitmeyi düşünüyorum. Bu arada tam depo ile (27litre Shell' de 36YTL' ye doluyor) 250-260km arası yol yapıyor. Bu da yaklaşık 0,14YTL/km tüketim gösteriyor. Bu arada ilk depo ile birlikte 30YTL' lik de benzin almıştım, henüz o bitmedi. O da bitince benzin+gaz toplam km ve sarfiyat bilgilerini ayrıca yazacağım.

• sorun prinsle alakalı değil sanırım.ustalarla alakalı.orada daha önce montaj yaptıran arkadaşların yorumları nasıl acaba? bu arada araç ne markaydı?
    quote:

Orjinalden alıntı: fkamanli

Arkadaşlar 25 Ekim' de Özzirve' de Prins montajı yaptırdım. Doğrusu çok memnun kaldım diyemiyeceğim. Nedenlerini aşağıda özetliyorum.

1. Hiçbir usta işine karışılmasını sevmez bunu biliyorum da bu kadar da ketum olunmaz ki kardeşim. Hiçbirşey soramıyorsunuz, tamamen bildiklerini okuyorlar. Hiçbirşeyi de sormadan söylemiyorlar.
    2. Söylememe rağmen gaz göstergesini iş uzamasın diye ön panel yerine el freni ile vites arasında bir yere monte ettiler, gaza bakacam diye 2 defa nerdeyse kaza yapıyordum.
    3. Kaput altında herşey çok iyi gizlenmiş, kimse aracın lpg' li olduğunu anlamıyor diyen arkadaşların tersine, herşey ortada duruyor.
    4. Aracın kalkışta stop etmesini engelleyen sistem lpg montajı ile devre dışı kalmış oldu, ayak alışmış bir kere ilk zamanlar günde 3-5 defa kalkarken stop ediyordu. Şimdi stop etmesin diye benzinde verdiğim gazın 2-3 katını vererek kalkıyorum.
    5-Güya 45 litrelik Atiker marka simit depo taktılar, %20 boş kalınca 35-36 litre gaz alması gerekiyor ama 2 defa depoyu tam boşaltıp tam doldurttum 27 litreden 1 gram fazla almıyor depo.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Çekiş konusunda tam birşey diyemiyorum, çünkü aracım zaten normalden biraz ağır bir araç. Özellikle yokuş yukarı kalkarken fardeiyorum, sanki biraz çekişte düşüş var gibi geliyor ama kesin emin değilim. Haftaya bir ara hem depo hem de çekiş işini görüşmek için Memduh ustanın yanına gitmeyi düşünüyorum. Bu arada tam depo ile (27litre Shell' de 36YTL' ye doluyor) 250-260km arası yol yapıyor. Bu da yaklaşık 0,14YTL/km tüketim gösteriyor. Bu arada ilk depo ile birlikte 30YTL' lik de benzin almıştım, henüz o bitmedi. O da bitince benzin+gaz toplam km ve sarfiyat bilgilerini ayrıca yazacağım.

• Yazılanlar üzerine GAPLI makine ile görüştüm. Söylenen şekilde bi filtre değişiminin olmadığını aksine ilk 25000km de sonra 100000km 175000km ve 250000kmde filtrelerin değişmesi gerekeceğini öğrendim. Garanti belgesinin 89 nolu sayfasında tablo şeklinde bu bakımlar yazılıdır. İki filtrenin aynı anda değişmesinin maliyeti ise 70YTL olduğunu öğrendim. Biri gaz filtresi diğeri ise regülatörün üzerinde bulunan filtreymiş. Filtre değişiminin 10000km de olması gibi bi ihtimalin olmadığını öğrendim.
    Özür dilyerek soruyorum, o bahsettiğiniz araç ne marka? Kaç silindirli??? Hangi parçalar kullanılmış? Motor hacmi vs.??
  • sayfa 22

sayfa 89

• bu topikte nedense telefleks kullanıcıları yazma gereği hissediyorlar. bir kuşkumu var merak ediyorum.birileri prinsin kendisini karalayamıyor montajcı üzerinden polemik çıkarmaya çalışıyor.arkadaşlar ürünleriniz hepinize hayırlı olsun. ancak prins hortum imalatı yapmamaktadır. benim kitim prins ama hortumun üzerinde ne yazıyor inanın bakmadım .aradan 6 ay geçtiama yarın bakıcam çünkü kiti tezgahın üzerinde gözümün önünde açtılar.ve kitten çıkan tüm parçaları hortumlar ve fleks kablo koruyucuları dahil hepsini kullandılar.o nedenle aklımda kuşku kalmadı ve aracın başında durduğumdan endişelerim den arındım.bence memduha gitmelisin ve tüm kuşkularını memduh ustayla paylaş eminim verecek cevabı vardır.şunu söylemek gerekirse prins dünyanın en iyi gaz kiti o safkan bir avrupalı.üzerine gaz kiti yok bütün kitleri tek geçer.diğer kitler yanına bile yaklaşamazlar.oh rahatladım yaaaaa.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.