Şimdi Ara

Prizi Sigortaya Bağlama Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 tane sigorta var tam ben onun altına priz koydum hem anahtar hem priz var yanlız prizin kablosunu nasıl bağlıycam sigortaya bilmiyorum bilgisi olan varmı elektrik hakkında bilgim var fakat sigortaya bağlamayı bilmiyorum.yardıma ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabusgaming

merhaba arkadaşlar

6 tane sigorta var tam ben onun altına priz koydum hem anahtar hem priz var yanlız prizin kablosunu nasıl bağlıycam sigortaya bilmiyorum bilgisi olan varmı elektrik hakkında bilgim var fakat sigortaya bağlamayı bilmiyorum.yardıma ihtiyacım var.

Öncelikle ana girişteki sigortayı kapatın 40 amper değerindedr veya 32 daha sonra sigota kutusundaki sigortalardan birisinin çıkışına çektiğiniz priz kablosunu girin diğer kabloyu nötre bağlıycaksınız mavi renktedir topraklama varsa sarıyeşilide bağlayabilirsiniz.
  • Şöyle bir şey mi yapacaktınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Şöyle bir şey mi yapacaktınız?

aynen sigortanın hemen altına priz koyacam normal lambanın priiz var orada onun yanı sigortadan cekecem kablo normal priz için aynı dediğiniz gibi.
  • Sigorta tablosuna 1 daet 16 amper B tipi sigorta bağlayacaksınız. Bu sigortanın çıkışını 2,5 mm^2 kablo ile prize getirip bağlayacaksınız. Aydınlatma linyesinden elektrik alınmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Priz çoğaltma yardım
    6 yıl önce açıldı
    Priz bağlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.