Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben onlıne oyunda portlar acık olmasına ve 4 mbıt baglantıma ragmen mac yapamıyorum yapıyorum ama quıck matchden ancak rakıp otomatık gelıyor ben secemıyorum.create match mode yaptıgımda oda actıgımda kımse gelmıyor düşüyor.ya da ben bırıne baglandıgımda "an erroc occourded" dıyor?nedenı nedır lutfen yardım
  • Oyun bastan sona hata. Become a legend elimde kaldı. Ardından şampiyonlar ligi de elimde kaldı. Muhtemelen master league kastığımda o da elimde kalacak. Konami ye buradan sevgilerimi yolluyorum.
    Böyle dallamalıkları genelde sports interactive fm de yapardı. Komple bug dolu oyunu sürerdi piyasaya. Konami'ye hiç alışık değildik fena patladı.
    Neyse patch çıkana kadar pes 2008 e devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Orjinalden alıntı: ramazan_abi

beyler bu oyun orjinal alınmayı sonuna kadar hak ediyor. Hele konamiminin kasım ayında çıkaracağı patcı duyunca adamlar gerçekten birşeyler yapmak için çalışıyorlar dedim kendi kendime.

Onlineda be a lagend oynamayanlar çok şey kaybeder.

-- Tam bir takım oyunu,
    -- Diğer oyuncularla etkileşim had safhada. (oynarken mesajlarının balon şeklinde üzerinde belirmesi vs.)

Daha oturacak oyun, biraz sabır

Olur mu öyle şey birader. MMORPG mi bu haftalık patch ile yeni content eklesinler. Madem yılda 1 oyun çıkarıyorsun adam gibi çıkar. Oyun yapımcılarını testerları vardır. Bu testerlar oyunun bütün içeriğini test eder. Onay verir ondan sonra oyunu çıkarırlar sorun yok diye. bundan sonra ise çıkabilecek 1-2 ufak hata testerların gözünden kaçmış olabilir ve o zaman ufak bir patch çıkar hallederler. Ama şuan bu oyunun elle tutulur bir tane sağlam tarafı yok. Become a legend sorunlu, oyunun açılışı sorunlu, grafikler sorunlu, online modu sorunlu. Böyle oyun mu olur. Bu kadar sorun varken oyun piyasaya sürülür mü ayıp ya resmen staış stratejisi başka şey değil.

Pazar payından bir miktar kişiyi FİFA'ya kaptırmamak için oyunu piyasaya sürdüler. Tabi PES'i bilen insanlarda tezgahta ya da reyonda iki oyunu da gördü mü hangisini alacak pek tabii ki PES. O zaman erken çıkardılar milyon tane sorunu olduğu halde. YAZIKLAR OLSUN KONAMI. 2 YILDIR İÇİNE ETTİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN

Elbette konamiyi savunacak değilim. Babamın oğlu değiller sonuçta.

Eskiler bir söz söylerler: " yiyemeyeceğin ... altına girme diye"

İşte konamininde yaptığı bu. Kaldıramayacağı yükün altına giriyor sonra yetiştiremiyor. Şampiyonlar ligi lisansınıda geç alınca , oyuna adepte edecem derken iyice karıştırdı.

Birde şu yönden bakarsak oyundaki buglar öyle halledilmeyecek aman aman hatalar değiller. 1 veya 2 patchla çözülecek hatalar.

Bir iki ay sonra bunları konuşuyor bile olmayacağız ben %100 eminim.

Bana göre pes serisinin aşamaları şöyle alıştım artık:

1) Demo pes: Orjinaliyle alakası olmaz genelde.
    2) ilaçlı İnternet pesi: Genelde orjinal oyun kadar stabil olmaz. En oynanmayacak seridir. Hiç yüklememek daha iyidir.
    3) Orjinal pes: Hataları olur ve deli eder, kendine sövdürür.
    4) 1.0 patchlı pes: Çoğu hataları düzelmiş olan pestir. Sonunda dedirtir.
    5) 2.0 patchlı pes: En stabil pestir. Oyuncuların farkında olmadıkları hatalarda düzelmiştir.
    6) Türkçe spikerli ve neredeyse yamalarla türkleşmiş pes: Oynanışın sınırları zorlanır ve bir önceki serilerle alakası yoktur. Bu yama yapılırken yamacılar sihirli bir değnek dokundurmuşcasına pes bambaşka bir hal alır ve artık türkçedir. Evrimini bu şekilde tamamlayan pes bir sezon kendisini severek oynamamıza neden olur..

İşte bu döngü böyle devam eder gider.

Şimdi anladın mı niçin sabır dediğimi. Şu anda 3. aşamadaki evredeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 21 Ekim 2008; 10:42:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar şampiyonlar ligince çeyrek finalde ikinci maça girerken atıyor..
    tek tek okudum iletileri baya bi kişide varmış sanırım.. :D
    halledebilien varmı bu sorunu yada internette bulan eden varmı ? :D

Şampiyonlar liği çeyrek final 2. maçtan sonra attı oyundan birde şu spiker arada takılıo onu çözen var mı

yada spikerin sesini biraz azaltsam diyorum taraftar sesi çok gelsin

spiker sesini nerden azaltabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoN7 -- 21 Ekim 2008; 1:50:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar şampiyonlar ligince çeyrek finalde ikinci maça girerken atıyor..
    tek tek okudum iletileri baya bi kişide varmış sanırım.. :D
    halledebilien varmı bu sorunu yada internette bulan eden varmı ? :D

Şampiyonlar liği çeyrek final 2. maçtan sonra attı oyundan birde şu spiker arada takılıo onu çözen var mı

yada spikerin sesini biraz azaltsam diyorum taraftar sesi çok gelsin

spiker sesini nerden azaltabilirim

System settings sound settings commertary volume..
  • Arkadaşlar boşuna kasmayın kendinizi internetten inen korsan dvd lerde bu hatalar başgösteriyor.Ben gittim paşa paşa 73 YTL 'yi Vatan Bilgisayar'a bayıldım ne online oyunda ne save yapmada ne çözünürlükte ne legend modunda ne şampiyonlar liginde ne de master ligde hiç bir problem olmuyor az yiyinde orjinal dvd alın korsana hayır... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Oyuna giremeden siyah ekranda kalma sorununa kimse bir çözüm üretemiyor galiba demonun çalıştığı ve özelliklerinin bu oyunu açmak için kat be kat fazla olduğu bilgisayarımda oyunu bir türlü oynayamıyorum siyah ekranda öylece kalıyor direc x yeni ekran kartı sürücüsü ne denediysem olmadı belki oyunda ilaçta hata vardır diye iş yerindeki antika laptopa kurdum oyunu orda bile en düşük ayarlarda açtı oyunu ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim yokmu bunun bir çaresi bendede sp3 kurulu acaba ondan olabilirmi son çare artık bu oyun için format atıp sıfırdan kurmayı düşünüyorum windowsu

Yok mudur buna bir çözüm alt enter işe yaramıyor ki. Yıldızlar falan bile çıkmıyor bende. Neyi silsem ne yapsam bu kadar zaman geçmiş bir çözüm bulunamamış mı ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

Benim sorunum, replaylarda futbolcuların hızlı hareket etmesi ve oyunun durduğu anlarda birkac saniyelik donmalar, hadi replayi sallayalımda mesela ofsayt oluyor ekrana kocaman bir pes logosu gelecek takılıyor ekran siyah oluyor, 4-5 sn hareketsiz kalıyor, 1-2 frame alakasız bir görüntü geliyor sonra düzeliyor. Pyunun hızında ise herhangi bir kasma yok. Sırf bu yüzden faul-korner vs olacak diye ödüm kopuyor.

Valla arkadaşım aynı sorunlar bende de var.

1- Replay' lar çok hızlı hareket ediyor, pozisyonu bile anlayamıyorum...
    2- Maç duraklamalarında ekran kararıyor, en az 2 ile 4 saniye arası değişik, anlam veremediğim bi kararma oluyor...

Oyunun hızında vs. hiç sıkıntı yok. Sadece top oyun alanını terk ettiğinde yada hakemin düdüğü ile oyun durduğunda bu sorunlar oluyor... Özellikle de benim kullanacağım bir "aut" atışında tam bir kriz geçiriyorum. Kanser oldum arkadaş, karşı takım pozisyona girince auta atacak diye korkuyorum.

YARDIM LÜTFEEENNNN.... Teşekkürler...

• arkadaşlar bu replaylarda siyah ekran donma sorunları için ekran kartınızın en son driver ile güncelleyen özellikle size tavsiyem directx 9.0c ağustos sürümünü kurun.
  • arkadaşlar benim şimdilik tek sorunum spiker'in çok az konuşması,frequency normal'de olmasına rağmen goller vs dışında çok az konuşuyor oyuncu isimlerini söylemiyor felan,oyun kasmıyor aslında gayet akıcı ama :S arkada çalışan bir program vs.de yok..nedendir acaba?ilacımı deiştirsem
  • merhaba...benim sorunum biraz karmaşık...ati radeon hd 3870 series ekran kartım 1 gb ram im var pc yi yeni aldım sayılır oyunu kaldırmaması imkansız ama oyunda hafif donukluk var kasma tarzı ve göz yoruyor...sorun kasmak değil çünkü detayları low a bile alsam aynı problem var.. masaüstü yenilemeyi de türlü türlü değiştirerek denedm ama buna ragmen çözüm yok yardım ltfen
  • Herkese Selamlar.. Az önce yükledim oyunu Fakat Galatasaray takımında Kalecimiz Santics Ve Nilan Barros Yok... Bunu çözebilir miyiz Acaba *
  • quote:

Orjinalden alıntı: vatik660

ARkadaşlar ben orjinalk aldım online bağlanamıyorum aşağıdaki gibi hata alıyorum port açtım portlar tamamdır 57300 ve 5739 portu açtım modemde ama olmuyo yardım edin acil

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

bunu çözebilen yok mu yav ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orjinalden alıntı: vatik660

ARkadaşlar ben orjinalk aldım online bağlanamıyorum aşağıdaki gibi hata alıyorum port açtım portlar tamamdır 57300 ve 5739 portu açtım modemde ama olmuyo yardım edin acil

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

bunu çözebilen yok mu yav ?

Bilgisayardan çıkışı engelleyen bir program var büyük bir ihtimalle.

Normalde portla mortla uğraşmıyorsun.

--- PC sana "konami..etc" uzak bağlantısı kuracak vs diye izin istemiş ve sen buna hayır demiş olabilirsin.
    --- Pcde güvenlik duvarı ayarlarına bak. gerekirse duvarı kapat.
    --- Antivirüs, antispam, ...vs gibi programlar dışarı çıkışı engelliyor olabilir. Kapatıp dene.
    --- Modemi aç kapat. (pardon kapat-aç )
    --- explorerın güvenlik seviyesini düşür.

....
    ---
    ---
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 22 Ekim 2008; 0:47:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

Herkese Selamlar.. Az önce yükledim oyunu Fakat Galatasaray takımında Kalecimiz Santics Ve Nilan Barros Yok... Bunu çözebilir miyiz Acaba *

Gerçi çok yakında Option File çıkacak ve tüm takımlar güncellenecek ama, bu istediğini elbette çok rahat yapabilirsin.Edit bölümünden Team'e gel.Register Player diye bir bölüm var orada, oraya gir.Önce Sevilla'dan Santis'i, sonra da O.Lyon'dan Baros'u al.Bu kadar basit...
  • KONAMI'ye email atmış olan birisi KONAMI'den gelen cevabı paylaşmış yabancı forumlarda;

quote:

Dear customer, Thank you very much for contacting the Konami customer support team. We apologize for the inconvenience this problem has caused you. We are aware that the problem exists, and are happy to report that a patch forthe PC version will be coming out approximately by the end of the week toresolve this problem. In the meantime, we can propose the following temporary solution: Please lower the resolution of the game to 1280*720 or below, and there shouldnot be any problem while playing a mode.

tercümesi;

değerli müşterimiz, Konami destek hattına başvurduğunuz için teşekkürler.. verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Oyunda bir problem olduğunun farkındayız ve şunu mutlulukla söyleyebiliriz ki PC versiyonda sorunu çözen bir yama bu hafta sonuna kadar çıkmış olacak.. Bu süre esnasında şu geçici çözümü öneriyoruz, lütfen oyunun çözünürlüğünü 1280x720 veya daha az olarak değiştirin. bu şekilde bir problem çıkmaması lazım

umarım bu haber doğrudur da en kısa zamanda şu YAMA çıkar, bizler de rahat rahat oynarız şu oyunu

• Arkadaşlar bu oyunu 1680x1050'de 16:9 değilde 16:10 ekran oranında oynayamazmıyım? bildiğiniz gibi 16:9 oynayınca 22" monitörün üst ve altında siyah bant oluşuyor. bunu çözebilen bir yama varmıdır acaba? şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler
  • Arkadaşlar ses ile ilgili problemim var oyun sırasında cızırtı sesleri geliyor. Ses kartının driver'ını güncelleyim dedim zaten kullandığım en son versiyon AC97 ses kartım tam modelini hatırlamıyorum şimdi. Anakartım epox npa9+ultra bana yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exerion

sampiyonlar liginde ceyrek final macında maca baslamadan oyundan atıyor ve hata veriyor bunun sebebi nedir acaba

Arkadaşlar PES 2009'u 1440*900 gibi yüksek dercede hatasız mükemmel bir şekilde oynuyordum ve master lig yapıyordum ilk seonu bitirdim ikinci sezonun 10'ncu maçını tam

yapacağım hata verip beni oyundan atıyor.sanırım savelerde bir hata var dedim tekrar kurdum ve tekrar yeni baştan yine başladım master lige yine aynı hata verip beni oyundan

atıyor,bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

quote:

Orjinalden alıntı: exerion

sampiyonlar liginde ceyrek final macında maca baslamadan oyundan atıyor ve hata veriyor bunun sebebi nedir acaba

Arkadaşlar PES 2009'u 1440*900 gibi yüksek dercede hatasız mükemmel bir şekilde oynuyordum ve master lig yapıyordum ilk seonu bitirdim ikinci sezonun 10'ncu maçını tam

yapacağım hata verip beni oyundan atıyor.sanırım savelerde bir hata var dedim tekrar kurdum ve tekrar yeni baştan yine başladım master lige yine aynı hata verip beni oyundan

atıyor,bu konuda bilgisi olan var mı?

Mesajları takip et bence

KONAMI : değerli müşterimiz, Konami destek hattına başvurduğunuz için teşekkürler.. verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Oyunda bir problem olduğunun farkındayız ve şunu mutlulukla söyleyebiliriz ki PC versiyonda sorunu çözen bir yama bu hafta sonuna kadar çıkmış olacak.. Bu süre esnasında şu geçici çözümü öneriyoruz, lütfen oyunun çözünürlüğünü 1280x720 veya daha az olarak değiştirin. bu şekilde bir problem çıkmaması lazım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.