Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun açıldığındaki yıldızlı yer geçmiyor ne kadar beklersem bekliyeyim çözüm lütfen çok moralim bozuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyléoth

oyun açıldığındaki yıldızlı yer geçmiyor ne kadar beklersem bekliyeyim çözüm lütfen çok moralim bozuldu

Ekran Kartının Driver'ını Güncelle,Directx 9.0c ağustos sürümünü bul ve kur
  • Arkadaşlar benim PC'de PES 2008 veya 09 oynarken maç sırasında bazen ince çizgiler halinde dalgalanmalar oluyor.Ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Stevie G.

Arkadaşlar benim PC'de PES 2008 veya 09 oynarken maç sırasında bazen ince çizgiler halinde dalgalanmalar oluyor.Ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

Bu srounu yaşayan bütün arkadaşlar!!!

Oyun ayarlarında v-sync ayarını açın.Fakat bu oyununuzu ekran yenileme hızına sabitleyecektir.60hz 60fps 75hz 75fps gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucel0635

quote:

Orjinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

quote:

Orjinalden alıntı: exerion

sampiyonlar liginde ceyrek final macında maca baslamadan oyundan atıyor ve hata veriyor bunun sebebi nedir acaba

Arkadaşlar PES 2009'u 1440*900 gibi yüksek dercede hatasız mükemmel bir şekilde oynuyordum ve master lig yapıyordum ilk seonu bitirdim ikinci sezonun 10'ncu maçını tam

yapacağım hata verip beni oyundan atıyor.sanırım savelerde bir hata var dedim tekrar kurdum ve tekrar yeni baştan yine başladım master lige yine aynı hata verip beni oyundan

atıyor,bu konuda bilgisi olan var mı?

Mesajları takip et bence

KONAMI : değerli müşterimiz, Konami destek hattına başvurduğunuz için teşekkürler.. verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Oyunda bir problem olduğunun farkındayız ve şunu mutlulukla söyleyebiliriz ki PC versiyonda sorunu çözen bir yama bu hafta sonuna kadar çıkmış olacak.. Bu süre esnasında şu geçici çözümü öneriyoruz, lütfen oyunun çözünürlüğünü 1280x720 veya daha az olarak değiştirin. bu şekilde bir problem çıkmaması lazım

Yardımların için Teşşekkürlerimi sunuyorum @ yucel0635 ,

Oynadığım master lig de bir macı 1024* ayarında oynadım save yaptı ,diğer maçları herzamanki ayara getirdim 1440*900 ve şimdi devam edip oynuyorum,

• Konu Actım İlgilenen Olmadı.Umarım Burda Biri Yardım Eder. Not İnstalled Hatası Alıyorum RegSetupa İhtiyacım Var Yardımcı Olurmusunız ?
  • Pes tarihinin en sorunlu oyunu ile karşı karşıyayız malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DirectX11

Konu Actım İlgilenen Olmadı.Umarım Burda Biri Yardım Eder. Not İnstalled Hatası Alıyorum RegSetupa İhtiyacım Var Yardımcı Olurmusunız ?

http://rapidshare.com/files/156751557/SetupReg.reg.html linkini deneyin. Ben az önce oluşturup upload ettim acaba oldu mu ki?

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 23 Ekim 2008; 13:57:08 >
  • Herkese selam.
    www.gaming access.com sitesinde verilen habere göre, Konami tarafından beklenen güncelleme yayımlandı.
    Dosyanın boyutu 8 mb.
    Şampiyonlar ligi ve Become a legend moddaki hatalar başta olmak üzere, birçok hatayı düzelten güncellemeyi bu adresten indirebilirsiniz:
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32284 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Not: Bende yeni indiriyorum, henüz deneme fırsatım olmadı.Download işlemi bitince yorumlarımı sizlerle paylaşırım.

Ayrıca aynı sitede verilen tüm liglerdeki lisanslı olmayan takım isimleri, forma ve kadroları düzenleyen Büyük Option File aşağıdaki linkten indirilebilir:
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Not:Denedim mükemmel çalışıyor, hazır kurulum olduğu için ayrıca çok pratik, tavsiye ederim.

• pes le ilgili cok buyuk sorunum var hekezin oldugu gibi ama pes 2008 dede oldugu beni sinir eden ses sorunu
    sistemimde creative 5.1 5200 ve creative sb 5.1 ses kartı var,
    pes kurdukdan snra oyun zamanında sesler gelip gidiyor ve her uydudan patlıyacakmıs gibi sesler veriyor oyun boyunca
    ne yapsam olmadı, 5.1 i 2.1 e degistirdim kulaklık yaptım, setting den stereo yaptım ama nafile driver guncelledim gene olmadı neyapsam olmadı
    yardımlarınız bekliyorum, aynı sorun pes 2008 de vardı oyundan sogudum aynı seyin pes 2009 da olmasın

saygılar , sevgiler

• Arkadaşlar PES yamayı çıkarttı. PES 2009 yamalar bölümünde mevcut. Oyundan atma problemide hallolmuş. Lisanslı takımlarda eklenmiş.
  • Yok mu arkadaşlar bana yardım edecek kimse :(

quote:

Orjinalden alıntı: cenk_fb

Arkadaşlar ses ile ilgili problemim var oyun sırasında cızırtı sesleri geliyor. Ses kartının driver'ını güncelleyim dedim zaten kullandığım en son versiyon AC97 ses kartım tam modelini hatırlamıyorum şimdi. Anakartım epox npa9+ultra bana yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Teşekkürler.
  • Şu başlangıçtaki siyah ekran sorununu kimse çözemedi en sonunda bu hafta format atıcam anlaşılan sıfırdan kuruncada çalışmassa bu seferde bilgisayarı atıcam camdan aşağıya
  • cenk_fb
    Driver Kaynaklı Sorunun.En SoN Sürümü Olduğundan Emin Ol.Cünki Bendede Öyleydi Anakartımın Sitesinden İndirip En Yeni Sürücüyü Denedim.Ve Şuan O Ses YOK.

Furkan Yağız

COOOOOOOOOOKSAĞOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm

Evet arkadaşlar 1.10 yaması çıkmış ve yazdığına göre 1280*720 ve üstündeki çözünürlük ve yukarı çözünürlükte oynarken oluşan save sorunu giderilmiş, hemen deneyeceğim, ilgili arkadaşa çok tşkkrler.
  • quote:

Bu srounu yaşayan bütün arkadaşlar!!!

Oyun ayarlarında v-sync ayarını açın.Fakat bu oyununuzu ekran yenileme hızına sabitleyecektir.60hz 60fps 75hz 75fps gibi...

Teşekkürler, bide öyle deneyeyim..
  •  Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

arkadaşlar patch'i yüklerken böyle bir hata alıyrum, çözümünü bilen varsa yardım eder umarım, 1280x1024 çözünürlükte üst üste en fazla 10maç yapabiliyorum, oyundan atma probleminden kurtulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurtanyeri

pes le ilgili cok buyuk sorunum var hekezin oldugu gibi ama pes 2008 dede oldugu beni sinir eden ses sorunu
    sistemimde creative 5.1 5200 ve creative sb 5.1 ses kartı var,
    pes kurdukdan snra oyun zamanında sesler gelip gidiyor ve her uydudan patlıyacakmıs gibi sesler veriyor oyun boyunca
    ne yapsam olmadı, 5.1 i 2.1 e degistirdim kulaklık yaptım, setting den stereo yaptım ama nafile driver guncelledim gene olmadı neyapsam olmadı
    yardımlarınız bekliyorum, aynı sorun pes 2008 de vardı oyundan sogudum aynı seyin pes 2009 da olmasın

saygılar , sevgiler

Bende de aynı sorun vardı, düzelttim.
    Nasıl yaptın diye sorarsan, bende ses kartının driverları tam olarak kurulmamış, bi kısmında ? vardı.
    Onu tekrar kurdum düzeldi.
    Bunu anlamak için aygıt yöneticisinden seslere bak.
    Sende de ? varsa, ses kartının driverlarını tekrar yükle.
    Buda olmazsa, driverları güncelle.
    sorun düzelecektir.

• slm,şöyle bi baktım cevabı göremedim!
    tuşları değiştiremiyorum yahu
    oyunda giriyorum şutu d yapıcam mesela kabul etmiyo sanki basmıyomuşum gibi!
    c:program files konami settings ordan giriyorum bu sefer de defans hareketleri yok orda ve hangi tuş ne anlama geliyo onu bilmiyorum
    napıcam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

Herkese Selamlar.. Az önce yükledim oyunu Fakat Galatasaray takımında Kalecimiz Santics Ve Nilan Barros Yok... Bunu çözebilir miyiz Acaba *

Gerçi çok yakında Option File çıkacak ve tüm takımlar güncellenecek ama, bu istediğini elbette çok rahat yapabilirsin.Edit bölümünden Team'e gel.Register Player diye bir bölüm var orada, oraya gir.Önce Sevilla'dan Santis'i, sonra da O.Lyon'dan Baros'u al.Bu kadar basit...

Çok Teşekkürr ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.