Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar bendede 1680.1050 ayarlı ama görüntü full erkan olmuyor sinematic şeklinde gözüküyor yani windows halinde değil acaba nasıl full ekran yapabilirim bilgilendiren olursa sevinirim.

Ayarlarda çözünürlüğü ayyarladıgın bölümde LB işaretini kaldır ;)
  • Bu lanet aUTO SAVE NERDEN kapanıyor yardımmm !!!!!!!!
  • yaa arkadaşllarr cokmu cahil kaldım bilmiyorum ama neden bu peste ben tek adamı kontrol ediyorm:S şampiyonlar liginde falan.ben tüm takımı kontrol etmek istiyorumm ama tekk bitane adamla oynuyorum dierleri kendi oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

ARKADAŞLAR BEACOME A LEGEAND MODU İÇİN İLLA ORJİNAL OYUNMU ALMAK LAZIM

Cevap lütfen..

Bende legeand ı denedim port falan bişeler çıktı online oynuyanlar bi yardım edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WalkmaN

quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

ARKADAŞLAR BEACOME A LEGEAND MODU İÇİN İLLA ORJİNAL OYUNMU ALMAK LAZIM

Cevap lütfen..

Bende legeand ı denedim port falan bişeler çıktı online oynuyanlar bi yardım edin..

hyr gerekmiyor.sadece online oynamk için gerekli orjinal oyun.
    luan ben oynuyorum 2. sezonumda valencia dayım ilksezon asist kralı oldum.amc mevkisinde oynuyorum.oyunda forvet çok forvet olunca 2 kişi forvet zorluyo.bende zaten serbest oyuncuyum ama genelde forvetim

• Online oynamak için orjinal yani
  • Ana konuyada yazdım ama belki burda bilen vardır...

Be a Legend modunda 13. hfatada oyun hata raporu verip atıryor.Bir kaç kişide daha duydum aynı sorunu.Oyun çakmadır

Sistem paneldedir.1280X1024 HİGH ayarlarındadır teşekkürler
  • Yav 1440x900 yapınca oyun aşırı hızlanıyor bunun çözümü nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Herkese teşekkürler arkadaşlar, son driverlardan birini indirip ses sorununu da çözdüm, şimdi keyifle oynuyorum.

İndirdiğin driverın linkini alabilir miyim dostum, ses kartlarımız aynı, gerçi ben stereo kulaklığı seçerek çözdüm sorunu ama....

Merhaba.
    Aslında ben ses sorununu driverı kurarak çözmedim.Aygıt Yöneticisinde benim ses kartı driverı eksik yüklenmiş(bunu sen kendi sisteminde bir DriverAgent programı ile taratarak görebilirsin).
    Ancak sana yinede indirdiğim driverın linkini yazayım, belki sorununu böyle çözersin:
    http://find+files.com/list.php?string=SB24_VTDRV_LB_1_04_0077.exe&size=66473440&db=Mirrors
    + işaretini kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 16 Ekim 2008; 23:16:13 >

• Arkadaşlar Become A Legend Modda birkaç hafta geride bıraktım fakat biraz önce loaddan devam etmek için become a legend moddan loada giriyorum loadı yapıyor hemen arkasına hata verip masaüstüne atıyor beni.Exe PES2009 exe hatası veriyor.Normal oyunu oynarken bir sorun yok ama loaddan devam edemiyorum.Hata ne olabilir acaba ?
  • 19" LCD WideScreen monitör sahibi arkadaşlar.
    Ekranda dalgalanma ve çizgi problemi yaşıyorsanız, Settingste ayarlarını şu şekilde ayarlayın, sorun çözülüyor.

(1400x900) 8:5
    16:9=işaretle
    LB=boş bırak
    High Quality
    Use Frame Skipping=işaretle
    Wait for Vsync=boş bırak
    Nulify movie playback=boş bırak
  • Benim sorunum, replaylarda futbolcuların hızlı hareket etmesi ve oyunun durduğu anlarda birkac saniyelik donmalar, hadi replayi sallayalımda mesela ofsayt oluyor ekrana kocaman bir pes logosu gelecek takılıyor ekran siyah oluyor, 4-5 sn hareketsiz kalıyor, 1-2 frame alakasız bir görüntü geliyor sonra düzeliyor. Pyunun hızında ise herhangi bir kasma yok. Sırf bu yüzden faul-korner vs olacak diye ödüm kopuyor.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba bnm sorum oyunun kasmasıyla ilgili yandaki sistemle(ram normalde 2 gb değiştiremediğim için öle yazıo xp sp3)bu sistemle demoda girişte tekrarlarda çıkışlarda firikiklerde k.vurşlarında fln kasılma var anlamış diilmm...acaba demodan mı kaynaklanıoo şuan full sürümü indiriorm ama merak ettimm.....cevap ltfenn.......
  • ARkadaşlar ben orjinalk aldım online bağlanamıyorum aşağıdaki gibi hata alıyorum port açtım portlar tamamdır 57300 ve 5739 portu açtım modemde ama olmuyo yardım edin acil

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
  • arkadaşlar ben bir türlü klavye ayarlarına giremedim,controller larda hiç sorunum yok padlere atama yapabiliyorum ama klavyede bir türlü olmadı tüm tuşlar kapalı halde değiştirme yapamıyorum,sorunun sebebi nedir acaba?

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
  • oyunun hareketlerinin nasıl yapıldığının,tuş kombinasyonlarının neler olduğunun anlatıldığı bir web sayfası döküman vs var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar Become A Legend Modda birkaç hafta geride bıraktım fakat biraz önce loaddan devam etmek için become a legend moddan loada giriyorum loadı yapıyor hemen arkasına hata verip masaüstüne atıyor beni.Exe PES2009 exe hatası veriyor.Normal oyunu oynarken bir sorun yok ama loaddan devam edemiyorum.Hata ne olabilir acaba ?
  • Conflict with Disc Emulator Software detected. diye uyarı alıyorum ne yapmalyımı lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Geçen sene cafede 08 yükledim siyah ekran sorunundan sonra oynayamadı kimse.(window mode da çalışıyodu)

Dün bi makineye 09 yükledim.

Oyun 15 dk da açılıyo 10 dkda oyuna giriyo.Donarak giriyo.

Açılırken sol altta yıldızlar doluyo ya orda bi 10 dk bekliyoruz.

Ya nedir bu lanet sorun.Yok mu çözümü?

Ekran kartının son driverını yükledim.

Bu arada sistemler

3850 ekran kartı

2 gb soğutmalı ram

core 2 duo

v.s v.s

......
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Geçen sene cafede 08 yükledim siyah ekran sorunundan sonra oynayamadı kimse.(window mode da çalışıyodu)

Dün bi makineye 09 yükledim.

Oyun 15 dk da açılıyo 10 dkda oyuna giriyo.Donarak giriyo.

Açılırken sol altta yıldızlar doluyo ya orda bi 10 dk bekliyoruz.

Ya nedir bu lanet sorun.Yok mu çözümü?

Ekran kartının son driverını yükledim.

Bu arada sistemler

3850 ekran kartı

2 gb soğutmalı ram

core 2 duo

v.s v.s

......

Aynısı bende de oluyor, sağ aşağıda ki yerel ağ bağlantısını iptal edince düzeliyor bende...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.