Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baycan87

Conflict with Disc Emulator Software detected. diye uyarı alıyorum ne yapmalyımı lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

46,8 Mb'lik İlacı atmalısın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell34

arkadaşlar öncelikle merhaba bnm sorum oyunun kasmasıyla ilgili yandaki sistemle(ram normalde 2 gb değiştiremediğim için öle yazıo xp sp3)bu sistemle demoda girişte tekrarlarda çıkışlarda firikiklerde k.vurşlarında fln kasılma var anlamış diilmm...acaba demodan mı kaynaklanıoo şuan full sürümü indiriorm ama merak ettimm.....cevap ltfenn.......

Tavsiyem Ekran Kartı Driver Ve DirectX Güncellemen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Geçen sene cafede 08 yükledim siyah ekran sorunundan sonra oynayamadı kimse.(window mode da çalışıyodu)

Dün bi makineye 09 yükledim.

Oyun 15 dk da açılıyo 10 dkda oyuna giriyo.Donarak giriyo.

Açılırken sol altta yıldızlar doluyo ya orda bi 10 dk bekliyoruz.

Ya nedir bu lanet sorun.Yok mu çözümü?

Ekran kartının son driverını yükledim.

Bu arada sistemler

3850 ekran kartı

2 gb soğutmalı ram

core 2 duo

v.s v.s

......

Aynısı bende de oluyor, sağ aşağıda ki yerel ağ bağlantısını iptal edince düzeliyor bende...

Alla alla ilginç valla.

Varmı başka çözümü

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

oyunun hareketlerinin nasıl yapıldığının,tuş kombinasyonlarının neler olduğunun anlatıldığı bir web sayfası döküman vs var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm
  • kanatlardaki oyuncular ileri neden kaçmaz ya geriye ya içeri kaçar 2008 de süper kaçarlarda side attack taktigiyle rakibi dağıtırdım bunda olmuyor neden olabilir?
  • Birtek bende oldu galiba arkadaşlar anlamadım bir türlü demoyu çok rahat yüksek detaylarda oynarken dün heyecanla oyunu indirdim kurdum ancak oyuna girmek için tıkladıktan sonra öylece siyah ekranda kala kalıyor anlamadım bir türlü benden başka bu sorunu yaşayanda yok sanırım
  • Pes 2009 ana sayfasında var bu...
    quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

oyunun hareketlerinin nasıl yapıldığının,tuş kombinasyonlarının neler olduğunun anlatıldığı bir web sayfası döküman vs var mı?
  • Millet ben şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçını oynuyorum. 2 nci maçı oynamadan oyun masaüstüne atıyor. Farklı bi takım seçtim aynı yere kadar gittim ama yine tam orada oyundan attı.

aynı sorunu yaşayan ya da bu sorunu yaşayıp çözen varsa ilgilenebilir mi acaba??
  • Arkadaşlar benim 2 tane sorunum var.DEmoda masaüstü tazeleme hızını 60 hz ayarlayıp oyun ayarlarındanda vsyc yi açınca çok güzel oyunuyordum.

1-Ama şimdi ise vsync açıkken oyun aşırı şekilde hızlanıyor.Kapatınca normal hıza dönüyor ama bu seferde kırılmalar başlıyor.

2-Ayrıca demoda 1440x900 çözünürlük seçeneği çıkıyorken tam sürümde ise en yüksek 1280 x720 seçebiliyorum.

Bu sorunu nasıl halledebiliirm ?
  • malesef oyunu tam anlamıyla kuramadım. daha doğrusu her şeyi kurdum fakat oyuna girerken siyah bir ekran beliriyor oyuna girmiyor. daha önceden demosunu kurmuştum pes 2009 un fakat böyle bir sorun yoktu acaba ondan kaynaklanıyor mu diye demoyu sildim fakat yine aynı. pes 6 vardı onu da sildim fakat durum hala aynı. pes 2009 un settingslerinde specificationsların hepsi yeşil yanıyor yani ok fakat dediğim gibi oyuna girince o siyah ekran beliriyor her seferinde. directx 10.0 kurdum fakat yine aynı sorun var. ekran kartının driverını sildim daha güncel bir driver yükledim fakat yine aynı. 4-5 saatimi sırf bu siyah ekran sorunuyla harcadım. herhangi birinizin başına geldi mi acaba bu sorun. ekran kartım ati radeon x700. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer983

Millet ben şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçını oynuyorum. 2 nci maçı oynamadan oyun masaüstüne atıyor. Farklı bi takım seçtim aynı yere kadar gittim ama yine tam orada oyundan attı.

aynı sorunu yaşayan ya da bu sorunu yaşayıp çözen varsa ilgilenebilir mi acaba??

evet arkadaşım bende aynısı oldu çeyrek finalde ilk maçı oynadım ikinci maçta masaüstüne atıyor.yabancı forumlarda biraz dolaştım bir çok kişide aynı yerde atıyormuş.birde bende arasıra kilitlenme gibi kasılmalar oluyor anlamadım gitti.demoda hiç bi sorun yoktu.sistemim yeterli replay lerde bile sabit 60fps alıyorum.ama arasıra sanki kilitlenecekmiş gibi kasılıyor.orjinal siparişini verdim daha elime geçmedi.gelsin birde onunla deneyelim.umarım aynı sorunları yaşamayız.yabancı forumlarda orjinal oyunlarda bile masaüstüne atma sorunu yaşandığı söyleniyor.artık konaminin yama çıkarmasını bekleyeceğiz.

• Become a legend modu için çözüm yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALaFuRKa

malesef oyunu tam anlamıyla kuramadım. daha doğrusu her şeyi kurdum fakat oyuna girerken siyah bir ekran beliriyor oyuna girmiyor. daha önceden demosunu kurmuştum pes 2009 un fakat böyle bir sorun yoktu acaba ondan kaynaklanıyor mu diye demoyu sildim fakat yine aynı. pes 6 vardı onu da sildim fakat durum hala aynı. pes 2009 un settingslerinde specificationsların hepsi yeşil yanıyor yani ok fakat dediğim gibi oyuna girince o siyah ekran beliriyor her seferinde. directx 10.0 kurdum fakat yine aynı sorun var. ekran kartının driverını sildim daha güncel bir driver yükledim fakat yine aynı. 4-5 saatimi sırf bu siyah ekran sorunuyla harcadım. herhangi birinizin başına geldi mi acaba bu sorun. ekran kartım ati radeon x700. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

Benim problemimin aynısı buda biz daha oyuna giremiyoruz

• oyunun ilk açılışındaki siyah ekranda duruyor.Sol altta yıldızlar yanıp sönüyor öylece duruyor.ne yapmam lazım?
  • aekadaşlar beacome mod için orjinal oyun mu lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

aekadaşlar beacome mod için orjinal oyun mu lazım

Hayır orjinal oyun gerekmiyor.
    Netteki bazı sürümlerde bu hatayı veriyor.
    Ben Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED olan sürümü oynuyorum, ancak henüz become a legend modda 13. haftaya gelmedim, hata var mı bilmiyorum.
    Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu sürümde...
  • Öncelikle herkese selam,

Benimde bir sorum olacak.Çözünürlük olayını nereden ayalıyoruz?Yani benim ekran kartıma uyan en iyi çözünürlük ayarını nasıl anlayabilirim?1 GB GeForce 8600 GT ekran kartım var.Yardımcı olursanız sevinirim..
  • 1280x1024 çözünürlüğü seçemiyorum. Aynı sorun demoda da olmuştu ama setting dosyası ile halletmiştim. Fakat aynı setting dosyası full sürüm için geçerli olmuyor ne yapmam lazım Max. 1280x720 çözünürlük seçebiliyorum. Sistem panelde yazılı. Yokmu yardım edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

1280x1024 çözünürlüğü seçemiyorum. Aynı sorun demoda da olmuştu ama setting dosyası ile halletmiştim. Fakat aynı setting dosyası full sürüm için geçerli olmuyor ne yapmam lazım Max. 1280x720 çözünürlük seçebiliyorum. Sistem panelde yazılı. Yokmu yardım edecek

Pes 2009 anasayfasında çözünürlük yaması var.Arayarak bulabilirsin(demo için demiyorum, full oyun için ayrı bir çözünürlük yaması çıktı)

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

1280x1024 çözünürlüğü seçemiyorum. Aynı sorun demoda da olmuştu ama setting dosyası ile halletmiştim. Fakat aynı setting dosyası full sürüm için geçerli olmuyor ne yapmam lazım Max. 1280x720 çözünürlük seçebiliyorum. Sistem panelde yazılı. Yokmu yardım edecek

Pes 2009 anasayfasında çözünürlük yaması var.Arayarak bulabilirsin(demo için demiyorum, full oyun için ayrı bir çözünürlük yaması çıktı)

Hiç aklıma gelmedi ki ilk sayfaya bakmak. Çok sağolasın hocam....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.