Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardım edin master league yapıyordum maça girerken kadroları gösterdiği yerde takılıyor... konami1.20 yaması ilacını felan içirdim işe yaramıyor biri yardım etsin bilgisayarı 5.kattan aşağa atıcam artık
    bide bende world champions patch yüklü
  • Çok yararlı bir Topic olmuş
  • arkadaşlar yardım edin master league yapıyordum maça girerken kadroları gösterdiği yerde takılıyor... konami1.20 yaması ilacını felan içirdim işe yaramıyor biri yardım etsin
  • Kowalski option file'ı indirdim, çalışmadı. Oyun açıldıktan sonra bir hata veriyor. Oyun için 1.20 yaması kurulu ve dosya da 1.20 için ama. Deneyen var mı?
  • arkadaşlar yardım edin master league yapıyordum maça girerken kadroları gösterdiği yerde takılıyor... konami1.20 yaması ilacını felan içirdim işe yaramıyor biri yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanerdan -- 29 Aralık 2008; 17:12:53 >
  • mrb maç esnasında kaydettığımız gollerı sonradan nasıl ızleyebılırım
  • ses sorunu yaşayan varmı ?

gol olunca ses çıkmıyor delircem yaa
  • Arkadaşlar ben bilgisayara format attım pes silinde haliyle ama tekrar yüklenmiyo next yazısını gelince mousenin yerine kum saati çıkıyor ve tıklanmıyor ne yapablirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: evetben

mrb maç esnasında kaydettığımız gollerı sonradan nasıl ızleyebılırım

Ana menüde Galeri/Replay Playback ten attığın golleri ve kaydettiğin replayleri izleyebilirsin…

quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

arkadaşlar yardım edin master league yapıyordum maça girerken kadroları gösterdiği yerde takılıyor... konami1.20 yaması ilacını felan içirdim işe yaramıyor biri yardım etsin bilgisayarı 5.kattan aşağa atıcam artık
    bide bende world champions patch yüklü

Konami1.20 yamasını kurmadım ben o yüzden sana bu kouda yardımcı olamam.
    Ancak bende Konami1.10 yaması kurulu, ayrıca World Champion Patch yüklü.
    Hiç bir sorun yaşamadan oynuyorum.Konami1.20 yerine Konami1.10 yamasını yüklemeyi bir dene istersen.
    Belki 1.20nin ilacında bir problem olabilir…

quote:

Orjinalden alıntı: DeLyKaDiRuLeyn

Çok yararlı bir Topic olmuş

Teşekkürler, bu topiğin amacı zaten bu, sorunları paylaşmak ve çözüm bulmak.
    Ama bazı arkadaşlar, sorununu yazınca hemen çözüm istiyor, veya “birilerinin” cevap yazmak zorunda olduğunu düşünüyor.Neyse, tekrar teşekkürler…

quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

ses sorunu yaşayan varmı ?

gol olunca ses çıkmıyor delircem yaa

Pes2009da sesle ilgili bende uzun zamandır sorun yaşıyorum.
    Yapmadığım şey kalmadı.
    Sana birkaç tavsiye de bulunayım, dene bakalım, belki sorun çözülür.
    1-Ses kartı driverını güncelle.
    2-Settingste audio sekmesinde Stereo ve Surrond Sound var, bunları bir değiştir.
    3-Ses ve ekran kartının, ses bileşenlerinin çakışmadığından emin ol.Ses kartı ayarlarında Eax özelliğinin, oyuna başlarken kapalı olduğundan emin ol.
    4-Son olarak da başlat/çalıştır a dxdiag yaz enter a bas.Oradan ses sekmesine gelip, DirectX bölümündeki ses ivmesini bir değiştir.
    Kolay gelsin, umarım bunlardan biri sorununu çözer…

Herkese keyifli oyunlar…

• quote:

Orjinalden alıntı: DaRLoRd

Arkadaşlar ben bilgisayara format attım pes silinde haliyle ama tekrar yüklenmiyo next yazısını gelince mousenin yerine kum saati çıkıyor ve tıklanmıyor ne yapablirim

Benim Sorunuma Yardım Etecek Yokmu
  • master lıg oynarken edit bolumunden benım takımdakı futbolcuların ozellıklerı arttırmıstım.

sımdı become legand oynuyorum. eskı halıne nasıl getırebılırım

butun save dosyaları kaldırdım.

oyunu bastan yukledım

edıt e gırıp load yaptım. edıt sayfasından hersey default gorunurken become legand save dosyasıyla baslayınca yıne arttırdıgım ozellıklı adamlar karsıma cıkıyo
  • Pathci kurdum ve yine olmadı. Deli olucam artık
  • arkadaşlar pes 2009 oynarken oyuna girip maça başladığımızda hızından ve oyundan şikayetimiz olmuyor ama maçı durdurursak herhangibir sebebten dolayı veya devrearası olursa , oyuna tekrar dewam ettiğimizde ağırlaşıyor mesela top ceza sahasına geldiğinde kasılmalar oluyor, oyun genelinde dede ağırlaşıyor çıldırıcam bu neden kaynaklanır

oyunu hangi çözünürlükte oynamalıyım
    medium detailsde oynayınca oluyor bunlar lowa dusurunce olmuyor ama ozamanda oyun cok dandik goruntuye sahip oluyor

sistemim
    vista
    p4 duo 2.4ghz
    1gb ddram
    512 geforce 7300 ekran kartı

xp kursam acaba bi işe yararmı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanlab -- 5 Ocak 2009; 22:21:09 >
  • Beyler Legend Modda Menüdeyken, "şu la la la şu la la la ye" diye bi şarkı var o şarkını adı nedir bilen varmı?
  • arkadaslar onlıne ıcın logın olmak ısterken GAME ID sıfremı unuttum nasıl alabılırım gerı?
  • Merhaba Arkadaşlar

yaklaşık 2-2,5 aydır sorunsuz oynuyordum oyunu,bugün oyundan çıktım ggs ile birkaç bişey import ettim ve bir daha girmek istediğimde simsiyah bir ekranla karşılaştım,sorun ne acaba ?

Silip yüklememmi gerekiyor ?

Şimdiden Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Arkadaşlar yaşadığımız sorunları bu topik altında paylaşalım, çözümleri de buraya yazarsak tüm PES kullanıcıları için iyi bir rehber olur.

Açılışı ben yapayım bari;
    PES 2009da bir sorunum var delireceğim, aynı sorunu PES 2008de de yaşamıştım, nasıl çözeceğimi bilemiyorum, lütfen bana yardım edin.
    Oyunda şöyle 2 sorun yaşıyorum, ikisini de çözemedim.
    1-Oyun sırasında bazı sesler gidiyor(Hakemin düdük sesi, top sesi vs.).Spiker sesi gelmeye devam ediyor fakat bu arada çok rahatsız eden ince tiz bir ses geliyor, bir cızırtı.Bu belli bir süre devam ettikten sonra, tekrar düzeliyor.Ama bu şekilde oynamak insanı çileden çıkartıyor.
    2-Aşağıda yazdığım sisteme göre, 1440x900, 16:9 ile High Quality'de oynuyorum.Fakat oyun içinde grafiklerde sürekli bölünme oluyor.Ekranın ortasından kesiliyor sanki.Ekranın alt ve üst tarafı kayıyor.Bunu, oyunda bir kanattan diğerine dikey olarak pas attığımda daha sık yaşıyorum.Ekran kartım ile ilgili bazı ayarları mı eksik yaptım acaba?

Sistemim: Intel Pentium Dual CPU E2160 1.80Ghz, 2,00 GB Ram, ATI Radeon HD 2900 Pro, Creative Sound Blaster 5.1 Ses Kartı, Jazz Speakers 5+1 Ses Sistemi, Samsung 932 NW 19" WideScreen Monitör.

Edit:
    Herkese merhaba,
    Daha öncedende duyurusunu yaptığımız, Konami tarafından yayımlanan ve oyundaki birçok hatayı(Oyundan atma sorunu)ortadan kaldıran yamanın kurulumunda bir çok arkadaş sorun yaşamış.
    İlk başta bende yaşadım ancak şimdi yamayı başarılı bir şekilde kurdum, ve nasıl yaptığımı sizlere de anlatmak istiyorum.
    Öncelikle aşağıdaki linkte verilen yamayı indirin:
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32284 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Dosyanın boyutu 8 mb.
    Daha sonra aşağıda verilen Option Fila Final dosyasını da indirmenizi tavsiye ederim(tüm liglerdeki lisanslı olmayan takımların; logo, isim, forma ve kadrolarını düzelten dosyadır.)
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Şimdi yamanın nasıl kurulacağını anlatmaya geldi:
    1-Öncelikle PES 2009 oyununu bilgisayarınızdan kaldırın.
    2-Belgelerimde Konami klasörü içinde bulunan tüm "save"leri silin(evet yanlış okumadınız, yamayı kurmak istiyorsanıztüm kayıtlı oyunlarınıza elveda demek zorundasınız, bunları silmeden oyundan atma sorununu ortadan kaldıramazsınız.)
    3-Oyunu tekrar kurun(DİKKAT!Oyunu kurduktan sonra İLAÇ vermeyin, onu daha sonra yapacaksınız)
    4-Konami tarafından yayımlanan "PES2009Patch110" yamasını kurun(orjinal oyun sahipleri; yama kurulum esnasında oyun dvdsi takılı olsun.Diğer arkadaşlar; siz oyunun iso halini daemon tools programı ile aktif hale getirin-mount image yapın-)
    5-Yama kurulumu esnasında, 2-3dklık bir kasma oluyor bilgisayarda, bekleyin, yama sorunsuz bir şekilde kurulacaktır.
    6-Size linkini verdiğim adresten indirdiğiniz Option File programını çalıştırın. Save_map içindekileri belgelerim/Konami/PES 2009/save içine yapıştırın.
    7-Son olarak da "İLACI" verin.

Şimdi oyuna başlayıp, rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    Ben denedim, şampiyonlar liginde finale kadar çıktım, çeyrek final rövanş maçı öncesinde oyundan atmıyor.
    Keyifli oyunlar herkese...
    @iloveyouhagi

İşte Kanıtları:

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

usta ne yaparsam yapayım olmuyor şampiyonalr ligini halletim bu seferde bocome a legend de en az 7-8 oyunum gitti hemde 2 -3 sezon oynadıktan sonra fıttıracam sildim oyunu başlarım pesine pes ettim

burdaki 110 degilde direk sadece 1.20 yüklesem olurmu

• http://www.hizliresim.com/2009/1/10/6396.jpg

Pes 2008 ve Pes 2009 u birçok defa kurdum sonra exe.ye tıkladığımda hep aynı sorunla karşılaşıyorum ve bilgisayar tekrar başlıyor.Bu sorun nasıl çözülür?
  • @guitarhero

Bu ekranı sadece PES 2008 ve PES 2009 exe'sine tıklayınca mı görüyorsun yoksa başka zamanlarda da oluyor mu?Benim bildiğim mavi ekran hataları genelde donanım sorunlarıyla ilgili oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.