Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek görmüyorum exeye tıklayınca karşıma çıkıyor ve oyunu açmıyor.
  • Arkadaslar merhaba bir sorum olacaktı
    Bir arkadaşım oyunu oynamak istiyor ama sistemi konusunda biraz süpheliyim

9550 ati kart ve amd sempron serisi bir islemci ile oyun oynanabiliyormu ?

Eğer oynanıyorsa hangi çözünürlükte oynanıyor ?

Bu soruların cevabını merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Arkadaslar merhaba bir sorum olacaktı
    Bir arkadaşım oyunu oynamak istiyor ama sistemi konusunda biraz süpheliyim

9550 ati kart ve amd sempron serisi bir islemci ile oyun oynanabiliyormu ?

Eğer oynanıyorsa hangi çözünürlükte oynanıyor ?

Bu soruların cevabını merak ediyorum.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

MİNİMUM GEREKSİNİMLERİ:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 1,4 GHz
    - 1 GiByte RAM
    - 6 GByte Boş Alan
    - Geforce FX oder Radeon 9700. Pixel/Vertex Shader 2.0 und 128 MiByte VRAM.
    - 800 x 600 Monitor

- Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 3,0 GHz
    - 2 GiByte RAM
    - 8 GByte Boş Alan
    - Geforce 6800 GT/GS, Radeon x1600 oder höher. Pixel/Vertex Shader 3.0 und 256 MiByte VRAM
    - 1.280 x 720 Monitor

• pes 2009 için ne konami 1.10 patchi nede 1.20 patchini yükleyemiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum

http://www.resimupload.com/ds690040871_adsız.html (resim_upload)

bu resimdede oyunun kurulu olduğu klasör var

http://www.resimupload.com/ds513135181_adsız1.html (resim_upload)

sorun nedir neden kuramıyorum?

yada konami patch 1.20 yi yüklemeden GA patchleri yüklesem GA patchler sorun çıkarırmı? randıman alırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 11 Ocak 2009; 22:01:14 >

• @MuRat.exe
    1.20nin 1.10a göre ne avantajları var biliyor musun?
    Cevabın “hayır”sa, 1.10u kur sadece.
    Bende 1.10 kurulu, ve hiçbir hata yaşamadan oynuyorum…
    Not: Online oyna(ya)madığım için, bu konu hakkında bir yorum yapamam…

@Merciless_uA
    Eğer yedek almadıysan tekrar kurman gerekiyor maalesef…

@diablo12
    Şarkıları; Galeri/Playlist Editor menüsünden dinleyebilirsin…(Y tuşu ile-ara pası)

@guitarhero
    Dostum link ölü…

@arseniCem
    İlk linlteki hatanın sebebi, 1.20 kurulu olmadan 1.20yi kurmaya çalışman olabilir.
    Ayrıca Konami patchleri yüklemeden önce hiçbir yama kurmaman gerekiyor, GA Patchi daha sonra yükle…
    Ama benim sana tavsiyem, eğer online oynamayı düşünmüyorsan, sadece 1.10 yamasını kurman yeterli olacaktır. 1.20 için kasma kendini boşuna…
    Son olarak da yamalardan, World Champion Patch’i yüklemeni tavsiye ederim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 12 Ocak 2009; 23:01:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

@MuRat.exe
    1.20nin 1.10a göre ne avantajları var biliyor musun?
    Cevabın “hayır”sa, 1.10u kur sadece.
    Bende 1.10 kurulu, ve hiçbir hata yaşamadan oynuyorum…
    Not: Online oyna(ya)madığım için, bu konu hakkında bir yorum yapamam…

@Merciless_uA
    Eğer yedek almadıysan tekrar kurman gerekiyor maalesef…

@diablo12
    Şarkıları; Galeri/Playlist Editor menüsünden dinleyebilirsin…(Y tuşu ile-ara pası)

@guitarhero
    Dostum link ölü…

@arseniCem
    İlk linlteki hatanın sebebi, 1.20 kurulu olmadan 1.20yi kurmaya çalışman olabilir.
    Ayrıca Konami patchleri yüklemeden önce hiçbir yama kurmaman gerekiyor, GA Patchi daha sonra yükle…
    Ama benim sana tavsiyem, eğer online oynamayı düşünmüyorsan, sadece 1.10 yamasını kurman yeterli olacaktır. 1.20 için kasma kendini boşuna…
    Son olarak da yamalardan, World Champion Patch’i yüklemeni tavsiye ederim…

sorum avantajlari icin degil En_DiabLO' in oyundan atmamasi icin söyledigi 1.10 1.20 yapsamda olurmu dicektim. birde bu oyundan atma sorununu halletmek icin oyunu silip tekrar save klasörünün oraya verdigi dosyalari atmam gerekiyor peki format attim ben pcye klasör olusmadan nasil koycam oyunu acip kapatsam sonra koysam olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 13 Ocak 2009; 11:55:25 >

• Ağdan oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl?
  • link ölü değil sağlam, sorunun çözümü yok mu ?
  • Arkadaşlar bendede oyundan atma sorunu var , daha patch kurmadım. Dvd'si elimde olmadığı için şu an deneyemiyorum.İnternetten indiriyorum şu an fakat indirdiğim oyunun ssleri bendeki değil. Bende ps3deki oyun var ama orda Mavi bir menülü pes9 var. Oradaki reloaded diye geçiyor. Aralarındaki fark nedir. Mavi ekranlı "reloaded" geçiyor ama bende olan cm ve bal modları menüde görünmüyor. Var da adı mı başka acaba? Ve o sürümde de oyundan atma sorunu yaşanıyor mu?
  • işte 1.20 ve 1.10 da aynı hatayı veriyor.zaten oynamıcam online olarak. sorun yüklenmemesi? neden yüklenmiyor?
  • bu konunun ilk sayfasındaki yolu denedin mi?
  • ben hallettim sagolun oyundan atma sorunu yok artikta formattan sonra oyunu kruup tekrar silmemmi lazim save dosyalarini koymak icin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

ben hallettim sagolun oyundan atma sorunu yok artikta formattan sonra oyunu kruup tekrar silmemmi lazim save dosyalarini koymak icin?

Eğer save dosyaları, PCye format atmadan önce Konami patch yüklendikten sonraki saveler ise, silmene gerek yok.
    Ancak Konami Patchi kurmadan aldığın kayıtlarsa, silmen gerekiyor.
    Konami Patchi kurduktan sonra aynı saveleri kullandığın zaman oyundan atma sorunu tekrarlıyor(benim başıma gelmişti maalesef)
  • quote:

Orjinalden alıntı: revani001

Ağdan oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl?

• Arkadaşlar bende de siyah ekran sorunu var tıklıyorum açılıyormuş gibi oluyor daha sonra siyah ekran çıkıyor oyun açılmıyor başka oyunlarda sorun yok sadece peste var Ati HD 4650 ekran kartım var 4gb ram var bu sorunun bi çözümü var mı ?
  • arkadaşlar sayfalara baktım benimki gibi bisi goremedim bende surekli en asagiya otomatik olarak iniyor yani sanki surekli asagi ok tusuna basiyomusuz gibi =S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducaz

arkadaşlar sayfalara baktım benimki gibi bisi goremedim bende surekli en asagiya otomatik olarak iniyor yani sanki surekli asagi ok tusuna basiyomusuz gibi =S

Buton ayarlarında aşağı tuş için başka bir şey atamış olabilir misin?
  • quote:

quote:

Ağdan oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl? (#3)

Bir de tam ekran değil de pencere şeklinde oynadığımızda (windowed mode) menüler arasında geçişler yüklemeler daha hızlı sürüyor, bilmem farkettiniz mi. Pes 2008 hızlıydı bu yavaşlamış, heralde daha fazla ram işlemci kullanıyor derken windowed modda aynı hızı gördüm. Tavsiye olunur...
  • atanmis tabiki yani soyle diyim default tuslardan tek farki oyunun x yerine s koymam gerisi ayni oyunu yeniden kurdum falan bi işe yaramadi
  • arkadaşlar..şimdi maça başlıyorum ilk maçı gayet normal oynuyorum..ancak ikinci maça başlayınca kontrollerde gariplikler oluyo..mesela düz şekilde hızlı koşamıyorum..çapraz şekilde koşabiliyorum..ama bu kezde düzelerek koşmaya başladığında ayağında topu çook ileri açarak gidiyo..bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.