Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • formattan önce gayet akcıı bir şekilde oynadığım oyun formattan sonra takılmaya başladı ve formalardaki oparlaklıklar gitti. daha önce de başıma gelmişti. bir şeklide düzelmişti ve baya fark olmuştu. ayarlarda wait for vsync bölümü resimde olduğu gibi pasif. değiştirdiğim bi ayarla wait for vsync kısmı aktif hale gelmişti. tekrar düzeltemiyorum. directx9 var. acaba sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 17 Ocak 2009; 21:39:41 >
  • şu anki görüntü kalitesi bu duruma düştü. formadaki parlaklıklar gitti ve renk kalitesi düştü. wait for vsync kısmı nasıl aktif hale geliyor bilen yok mu?

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
  • 1680x1050 (8.5) oynarken,yukarıda ve aşağıda siyah şeritler şeklinde boşluklar oluyor,tam ekran olmasını nasıl sağlayabilirim,
    kitserver da çözünürlük değerlerini 16.10 giriyorum sorun hallolmuyor.
    Teşekkrler...
  • ekran ölçülerin ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

ekran ölçülerin ne

22" (1680x1050)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mystrious_man

quote:

ekran ölçülerin ne

22" (1680x1050)

ss koyar mısın
  • Çince programa gerek kalmadıgı için sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 22 Ocak 2009; 9:32:09 >
  • arkdaşlar geçen seneye kdar ps de oyunuyodum pesi bu sene bilgisayarda oynuyorum.bişey sorucam bi oyuncuyu aynı anda 2 takımda oynatma şansımız var mı biligsayarda.(dünya karması falan yapacamada
  • tabi var.
  • quote:

tabi var.

nasıl?
  • Arkadaşlar mastır lig'e devam edemiyorum acaba dosyayı indirip sampdoria maçını geçtikten sonra saveleyip atabilecek bir hayırsever var mı?

http://rapidshare.com/files/186631165/Save.rar
  • 32 Bit Vista Da Pes 2009 Reg Kaydı Yapıldığında Acılıyordu Ama 64 Bit ViStadda Regi Eklesem Dahi Calışmıyor.
    yARDIMcı Olurmusun
  • 1 kişi indirmiş onda da mı devam etmiyor oyun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Arkadaşlar bende de siyah ekran sorunu var tıklıyorum açılıyormuş gibi oluyor daha sonra siyah ekran çıkıyor oyun açılmıyor başka oyunlarda sorun yok sadece peste var Ati HD 4650 ekran kartım var 4gb ram var bu sorunun bi çözümü var mı ?

Şu sorunu bi çözemedim
  • ilk mesaj yalan tamamen savelerinizi silmenize gerek yok 1.20patchini yükleyin direk ve cracklayın
  • AMD X2 6000

ASUS M3N78-VM

2X2 GB KINGSTON HYPERX 1066MHZ

PALİT 9800GT SONIC (SATICI SAPPHIRE 4830 A ÇOK ASILDI ALMAM İÇİN AMA İSTEMEDİM)

CM RC690 460W

MAXTOR 500GB(WD - SEAGATE YOK)

LG SATA DVD-RW

MICROSOFT S82 KLAVYE MOUSE

22" SAMSUNG 2253BW

geçen hafta arkadaşa bu sistemi topladım

biraz aceleylede olsa sorunsuz olarak bilg kurdum hiçbi sıkıntı yok

daha sonra arkadaş alıp işyerine götürdü

ve bna söylediği pes2009 oynarken adamlar koşmaya başladığında tireme oluyor ve beyaz çizgiler oluyomuş ekranda

aklıma ilk gelen ekran kartı yada işlemcimi ısınıyor acaba

çünkü asus m3a dan sonra asus anakartlardan korkar oldum

arkadaş bana uzak olduğu için şuan bakamıyorum

aklınaza ne geliyor bu durumda

çünkü pes benim oynadığım bi oyun değil açıkçası

• quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

ilk mesaj yalan tamamen savelerinizi silmenize gerek yok 1.20patchini yükleyin direk ve cracklayın

Dostum mesaj yazarken biraz araştır istersen.
    Ben ilk mesajı yazdığımda, tarih 16 Ekim 2008di.
    O tarihte henüz 1.20 patch yoktu!
    Ben o mesajda sadece 1.10 için gerekli bilgileri verdim.
    Eğer 1.10 patchi yükleyip, eski savelerini kullanabiliyorsan, bana PM at, mesajı değiştireyim, OK?

(Not:Orjinal oyunum olmadığı ve online oynayamadığım için 1.20 patchi kurmadım.Bana da çok gerekli değil zaten şimdilik...)
  • 1.10'da da saveleri kullanabilirsin ama bozulmamış olanları yani hata verince bazı saveler corrupted oluyor..
    siz siz olun 2 save tutun bi hafta birini b hafta öbürünü save edin.hata verip oyundan atarsa son saveniniz bozulur.
    1.20 yamasından sonra herhangi, bi problem yok...
  • Become a Legend modunda zorluğa göre gelen match experience point değişiyo mu?
  • Become a Legend modunda transfer zamanı biz takım seçemiyormuyuz varmı böyle bir ayar, varsa kısaca açıklarsanız memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.