Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Stevie G.

Öncelikle herkese selam,

Benimde bir sorum olacak.Çözünürlük olayını nereden ayalıyoruz?Yani benim ekran kartıma uyan en iyi çözünürlük ayarını nasıl anlayabilirim?1 GB GeForce 8600 GT ekran kartım var.Yardımcı olursanız sevinirim..

Oyunu kurduğun klasörde settings.exe var. Oyuna başlamadan önce bunu aç, orada Resolution var, çözünürlük ayarını buradan seçebilirsin.
    Sana tavsiyem aşağıdaki Use frame skipping ve wait for Vsync seçeneklerini tıkla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthRevan

Become a legend modu için çözüm yokmu

oyundaki çökmeyi KONAMI kabul ediyor ve bunun çözümü için çalışıyorlarmış

Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

The error you have described is already known.

We apologize for the inconvenience this issue might have caused. Our
    development team is working on a solution for this issue.

Your Konami Support Team

Konami Digital Entertainment GmbH
    Berner Str. 103-105
    60437 Frankfurt am Main
    Germany

Local Court of Frankfurt am Main: HRB Nr. 24990
    Managing Director: Kunio Neo, Kazumi Kitaue

tercümesi;

değerli müşterimiz

Konami Destek Hattını aradığınız için teşekkür ederiz..
    bahsettiğiniz hataların farkındayız..
    verdiğimiz geçici rahatsızlık için özür dileriz,
    ekibimiz bu sorunları gidermek için çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 18 Ekim 2008; 14:22:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

aekadaşlar beacome mod için orjinal oyun mu lazım

Hayır orjinal oyun gerekmiyor.
    Netteki bazı sürümlerde bu hatayı veriyor.
    Ben Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED olan sürümü oynuyorum, ancak henüz become a legend modda 13. haftaya gelmedim, hata var mı bilmiyorum.
    Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu sürümde...

arkadaşım bende aynı sürümü kullanıyorum.şampiyonlar liginde çeyrek final rövanş maçı öncesi oyundan atıyor.birde bende ara sıra takılmalar oluyor.onunda çözümü interneti devre dışı bırakıyorum.ama sinir oldum artık.oyunu açmadan önce monitörü 60 HZ yapıyorum sonra interneti devredışı bırakıyorum.sonra oyunu açıyorum hiç bir sorun yok.nerdeyse oyunu açmadan sistemi yeniden kuracam. orjinal oyunu bekliyorum.gelsin birde onunla deneyeceğim.umarım sorunlar çözülür.ya hepsini anladımda interneti kapatırsam nasıl online oynayacağım.

• Fotoğrafı nasıl koyucamı bulamadım ancak link verebildim.

http://img101.imageshack.us/my.php?image=adszlb7.jpg

Bu hatayı veriyor arkadaşlar nasıl çalıştırabilirim...
  • ben oyuncu değiştirmeden pc kendisi değiştiriyor nasıl halletcem bunu yardım lütfen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Fotoğrafı nasıl koyucamı bulamadım ancak link verebildim.

http://img101.imageshack.us/my.php?image=adszlb7.jpg

Bu hatayı veriyor arkadaşlar nasıl çalıştırabilirim...

ilacını bulman lazım. bazı sitelerde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

aekadaşlar beacome mod için orjinal oyun mu lazım

Hayır orjinal oyun gerekmiyor.
    Netteki bazı sürümlerde bu hatayı veriyor.
    Ben Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED olan sürümü oynuyorum, ancak henüz become a legend modda 13. haftaya gelmedim, hata var mı bilmiyorum.
    Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu sürümde...

arkadaşım bende aynı sürümü kullanıyorum.şampiyonlar liginde çeyrek final rövanş maçı öncesi oyundan atıyor.birde bende ara sıra takılmalar oluyor.onunda çözümü interneti devre dışı bırakıyorum.ama sinir oldum artık.oyunu açmadan önce monitörü 60 HZ yapıyorum sonra interneti devredışı bırakıyorum.sonra oyunu açıyorum hiç bir sorun yok.nerdeyse oyunu açmadan sistemi yeniden kuracam. orjinal oyunu bekliyorum.gelsin birde onunla deneyeceğim.umarım sorunlar çözülür.ya hepsini anladımda interneti kapatırsam nasıl online oynayacağım.

Bende şampiyonlar liginde çeyrek final rövanş maçı öncesinde aynı problemi yaşadım, oyundan atıyor.
    İnşallah düzlir bu problem yakında...
    Demekki Reloaded sürümüyle alakalı bir problem var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 18 Ekim 2008; 2:08:12 >

• Herkese merhaba ,
    Video çekme için Fraps programında hangi ayarları kullanıyorsunuz?
    ben full size ve 60 fps kullanıyorum fakat videoların boyutları çok yüksek oluyor, daha sonra bu videoyu bir video dönüştürme programıyla dönüştürmek dışında bu videoyu daha küçük boyutta kaydetmek mümkün değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Geçen sene cafede 08 yükledim siyah ekran sorunundan sonra oynayamadı kimse.(window mode da çalışıyodu)

Dün bi makineye 09 yükledim.

Oyun 15 dk da açılıyo 10 dkda oyuna giriyo.Donarak giriyo.

Açılırken sol altta yıldızlar doluyo ya orda bi 10 dk bekliyoruz.

Ya nedir bu lanet sorun.Yok mu çözümü?

Ekran kartının son driverını yükledim.

Bu arada sistemler

3850 ekran kartı

2 gb soğutmalı ram

core 2 duo

v.s v.s

......

Aynısı bende de oluyor, sağ aşağıda ki yerel ağ bağlantısını iptal edince düzeliyor bende...

Alla alla ilginç valla.

Varmı başka çözümü

quote:

Orjinalden alıntı: windwalker

oyunun ilk açılışındaki siyah ekranda duruyor.Sol altta yıldızlar yanıp sönüyor öylece duruyor.ne yapmam lazım?

Aynı Problemler Bende de var. Hatta Demoyu ilk kurduğumda harika çalıştı ikinci denememde aynı şekilde dakikalarca beklemem gerekti girmek ve oynamak için. Çözümü bilen veya duyan olursa bu topicten bekliyoruz İnşallah...

• Arkadaşlar PES 2009 u bugün yükledim. Laptopum Asus X52.. Ekran Kartı ATI HD 2600 512 MB ve 3 GB RAM var alette... Settings te hepsi mavi (good) fakat oyuna girdiğimde siyah bir ekran altına yıldızlar çıkıyor. Yıldızlar büyüyüp loading misali küçülüyorlar ama bir ilerleme yok.. Aynı sorunu yaşamış ve halletmiş birisi varsa lütfen yardım etsin.. KONAMI iyice abarttı bu kadar kasmasına gerek yoktu... Kim ne derse desin PES 6 yı hala çok özlüyorum
  • arkadaşlar bende de şampiyonlar liginin çeyrek final maçının rövanşında maça girmeden oyundan atıyor nasıl çözerim yardımcı olur musunuz
  • quote:

Bende şampiyonlar liginde çeyrek final rövanş maçı öncesinde aynı problemi yaşadım, oyundan atıyor.
    İnşallah düzlir bu problem yakında...
    Demekki Reloaded sürümüyle alakalı bir problem var...

hayır.. orjinal oyunu alanlarda da benzer sorunlar yaşanıyormuş..

oyunun kendisinde bir sorun var yani ve KONAMI bu konu üzerinde çalışıyor..

yakında bir düzeltme yaması çıkartırlar diye düşünüyorum..
  • su an onlıne menuye gırebılen varmı?
    benım ID ve sıfre dogru ama gıremıyorum??
  • arkadaşlar oyunu ilk kurduğumda ram 1 gb gözük tü ztn 2*512mb takılı buraya kadar herşey normal ama sora 768 görmeye başladı işin ilginci pc de 768 görüyo hdd dem nerdeyse sonunakadar dolu ilk 1gb gösterdiğinde böle değildi bundan olablrmi oyun yavaşladı ve takılmalar oluyo yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CorinaRocchi

Arkadaşlar PES 2009 u bugün yükledim. Laptopum Asus X52.. Ekran Kartı ATI HD 2600 512 MB ve 3 GB RAM var alette... Settings te hepsi mavi (good) fakat oyuna girdiğimde siyah bir ekran altına yıldızlar çıkıyor. Yıldızlar büyüyüp loading misali küçülüyorlar ama bir ilerleme yok.. Aynı sorunu yaşamış ve halletmiş birisi varsa lütfen yardım etsin.. KONAMI iyice abarttı bu kadar kasmasına gerek yoktu... Kim ne derse desin PES 6 yı hala çok özlüyorum

aynı sorun bendede var.Demoyu hiç kasmadan açarken bunda ilk ekran simsiyah kalıyor.Acil çözüm lazım.
  • Bu açılışta donma olayını bilen yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 18 Ekim 2008; 10:07:16 >
  • Arakadaşlar ben de spiker sesi yok. Demoda a yokt. Sorun nedir yardımcı olabilir misiniz ?
  • bende oyuna giriyorum herşey tamam takımı alıyorum kadroları hazırlıyorum tam maç başlayacak.Yüklenirken donuyo bilgisayar.
  • Arkadaşalar pes oynarken bende bir sorun oldu.

Become a legends modda fixture 16 da iken bilgisayar oyundan atıp hata veriyo benle aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olsun.
  • hakemler arkdaslar cok kolay kart göstiriyolar her pozisyona faul diyolar delirticekler beni bide toplar cok basit pozisyonlarda istenilen yere gitmiyor bu tabıykı bizim alışmamızla ilgilidir gerisi halika olmus
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.