Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar master ligte benim ne kadar giderim var bunu nasıl öğrenebilirim. Mesela transfer yapacağım ama kullanılabilir ne kadar param olduğunu bilmediğim için korkarak transfer yapıyorum. Hatta birkeresinde 1000p yüzünden gameover olduk.
  • Arkadaşlar BECOME A LENGEND da adam yapıp oynuyorsunuz.Şimdi gelelim sorunumuza;
    -ben bir adam yaptım.Daha ilk maçdan sonra transfer ettiler.İtalyan klübüne gittim.calcio catania adlı bir klüb.Transfer olmak istiyorum.Nasıl olacağım?
    -Veya yaptığım adamı nasıl silerim?
    -İlk 11'e nasıl çıkartırım?

Ve bu oyunun içinde daha bilmediğim çok şey var.Biri bana anlatabilir mi?Mesela ben oyundaki video'yu izlediğimde puan alıyoruz..Biz teknikraktör'de oluyormuşuz.Bu sorunlarımı anlatırsanız memnun olurum..Nework,essages,legend(becoe a legend değil)bunlara giremiyor?Kotalı mı?Kotalı ise Kota'ya biniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 2 Şubat 2009; 0:42:11 >
  • Logolar için TSL Pro Patch'i kurdum,option file ı falan ayarladım ancak logoları değiştiremiyorum.Kitserver ı kurunca oyun açılmıyor,siyah ekran geldikten 1-2sn sonra masaüstüne atıyor.1.2 yaması yüklü.Kitserver ı kurmadan rahatça girebiliyorum oyuna,hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 2 Şubat 2009; 4:29:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Arkadaşlar BECOME A LENGEND da adam yapıp oynuyorsunuz.Şimdi gelelim sorunumuza;
    -ben bir adam yaptım.Daha ilk maçdan sonra transfer ettiler.İtalyan klübüne gittim.calcio catania adlı bir klüb.Transfer olmak istiyorum.Nasıl olacağım?

Ve bu oyunun içinde daha bilmediğim çok şey var.Biri bana anlatabilir mi?Mesela ben oyundaki video'yu izlediğimde puan alıyoruz..Biz teknikraktör'de oluyormuşuz.Bu sorunlarımı anlatırsanız memnun olurum..Nework,essages,legend(becoe a legend değil)bunlara giremiyor?Kotalı mı?Kotalı ise Kota'ya biniyor mu?

sorularını cevaplayayım arkadaşım

- daha ilk maç dediğin maç deneme maçı o maçtan sonra seni beğenen kulüplerden sana teklif geliyor ve sende birini kabul edip o kulübe gidiyorsun
    - yaptığın adamı silmek değilde yeni bir adam yapabilirsin ya da menüden saçını başını değiştirebilirsin
    - antrenmanlarda iyi performans gösterirsen ilk 11 yolu açılır merak etme.

• oyuncu dosyası hangisiydi(img içindekilerden)
  • Arkadaşlar ne zor bir oyun bu ya 2008 de daha kolay gol atıyordum sürekli karşı takım tek kale oynuyor ve topa sahip olamıyorum. ilk başlangıçta sanırım zorluk seçiyorduk orda bir hata yapmış olabilirim ona nerden gelicez birde hızlı koşma hangi tuş ile gamepad kullanıyorum teşekkürler
  • hızlı koşma Ps2 koluna göre R1 Xbox koluna göre RB
  • Yaw ben pes in orjinal patchlerinin ikisini de yaptım dun. Bunları yaptiktan sonra şu "save" sorunu cıktı . patch yokken ne güzel oynuyodum.keske yapmasaydım .buna bir cozumu olan var mı acaba?? Oyuna cıkıp girince geriden baslıyorum.bi kac kere oynadim belki düzelir die ama PES beni "PES" ettirdi yani.
  • ya legend da sezonun yarısına geldim hala ilk 11e giremedim baska takıma transfer oldm gene yok siz ne kadar beklediniz girmek için ??
  • beyler ekran kartımı değiştirdikten sonra oyun anormal şekilde hızlandı neden acaba
  • arkadaşlar ps2 de pes 2009 legand bölümünü oynuyorum ama oyuncumun özellikler sadace lig maçlarından sonra yükseliyor acaba antrenman bölümü var mı bn bulamadım bilen bi arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olsun tşk ederim (menüde antrenmana benzer bişi bulamadım da)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Arkadaşlar BECOME A LENGEND da adam yapıp oynuyorsunuz.Şimdi gelelim sorunumuza;

cLubTaXiM teşekkür ederim dostum..
    Başka kim yardımcı olabilir...

• Arkadaşlar normal bir şekilde International Lig'e devam ediyordum. 10. haftadayım ve acyaip şeyler oluyor. Oyuncu isimleri birbirine girdi, saha içinde herkes bi yere toplanıyor, Rüştü forvette, Serdar Özkan kalede oynuyor, takım dizilişi 10-0-0 oldu. Aynı durum rakip takım Manchester United için de geçerli. Formasyonu da değiştiremiyorum. Bilgisayarı kapatıp açtım ama düzelmedi. Silip yeniden yüklemem gerekecek o kesin de niye böyle bişey oldu acaba fikri olan var mı?

• 1.10 veya 1.20 yamaları kurulu mu ? eğer değilse, şiddetle yüklemeni tavsiye ederim. ( yükledikten sonra eski save dosyalarını kullanma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 7 Şubat 2009; 21:27:05 >
  • Yok hocam herhangi bir ekstra bişey kurulu değil. Kendi oyun DVD'sindeki neyse o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Yok hocam herhangi bir ekstra bişey kurulu değil. Kendi oyun DVD'sindeki neyse o.

Konaminin resmi yamasını kur, düzelir.
    Online oyanamayacaksan V.1.10 yeterli olur...
    Aksi halde V.1.20yi de kurman gerekiyor.
    Ayrıca arkadaşın dediği gibi, yamayı kurduktan spnra önceki save dosyalarını silmende fayda var
  • PS3te PES 09 u online oynamaya yeni başlayacağım....Bilmem ve yapmam gerekenler neler?

Rakipleri falan rasgele mi seçiyorsunuz...Biraz genel bilgi verir misiniz?
  • Arkadaşlar bende maça girerken oyundan atıyor windows çalışmayı durdurdu felan diyor.Ama sadee maça girerken şı kadrolar felan yazıyor ondan soınra atıyor.

Ram 2gb
    ekran kartım ise 358 mb siz sorun ekran kartında mı ?
  • Nerden bulabilirim hocam o yamaları?

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Yok hocam herhangi bir ekstra bişey kurulu değil. Kendi oyun DVD'sindeki neyse o.

Konaminin resmi yamasını kur, düzelir.
    Online oyanamayacaksan V.1.10 yeterli olur...
    Aksi halde V.1.20yi de kurman gerekiyor.
    Ayrıca arkadaşın dediği gibi, yamayı kurduktan spnra önceki save dosyalarını silmende fayda var

• google amcaya sor.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.