Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır oynuyorum fakat bu sorunla ilk defa karşılaştım. kadroların gösterildiği yükleme ekranı sırasında çıkıyor. master ligdeyim ve devam edemiyorum. bu sorun neden kaynaklanıyor. normal maçlarda bi sorun olmuyor. anlamadığım bu kadar sezondur tek bir hata çıkmadı, lazio maçında kaldı.. bundan bi önceki save'da yani napoli maçında hata olmuyo. kafayı yicem.

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
  • pes 2008de R2 ile şuta bassınca sert şut atılıodu bunda nasıl yapılıor??
  • Beyler bu PES serisinde benim için en büyük eksik Master League başlama yılını değiştirememek çünkü bir takımı aldığınız zaman zaten 2.Ligden başlıyor oyunun zamanına göre 1 yıl 2.ligden çıkmak 1 yıl UEFAya hak kazanmak 1 yıl da UEFA da mücadele vermek zaten takım 3 yılda adam oluyor ama oyuncuların yaşları ilerliyor yani benim sorum Master League başlama yılını değiştirebiliyormuyuz.Mesala PES 09 2008 yılından başlıyor biz bunu 2006 yapabiliyormuyuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weezy F. Baby

Beyler bu PES serisinde benim için en büyük eksik Master League başlama yılını değiştirememek çünkü bir takımı aldığınız zaman zaten 2.Ligden başlıyor oyunun zamanına göre 1 yıl 2.ligden çıkmak 1 yıl UEFAya hak kazanmak 1 yıl da UEFA da mücadele vermek zaten takım 3 yılda adam oluyor ama oyuncuların yaşları ilerliyor yani benim sorum Master League başlama yılını değiştirebiliyormuyuz.Mesala PES 09 2008 yılından başlıyor biz bunu 2006 yapabiliyormuyuz.

yapamazsın lil wayne
  • Bende sürekli ve sürekli yırtılma efekti oluyo ne yapmam gerek ? V_sync işaretli donanımsal bi sorunum yok...? + Neden ps'de ki gibi gece maçı seçemiyorum patch mi yüklemek gerek bunun içinde? İnsan pc de oyun oynmaktan soğur böle ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaGgle -- 3 Mart 2009; 3:41:17 >
  • Arkadaşlar oyunda 1280x1024 çözünürlüğünü seçemiyorum (aslında hiç bir oyunda seçemiyorum) neden olabilir acaba ?
  •  Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

1.30 guncellemesinde bu hatayla karsilasiyorum. cracksiz kurdum yine olmadi.
  • oyunun müzikleri var saha içi seyirci sesleri falan var ama spikerin sesi gelmiyor açık olmasına rağmen neden olabilir?
  • Aslında sorunum oyun ile değil ama işletim sistemleri bölümünde şansımı denedim kimse yardımcı olmadı.1,30 yüklemiştim daha sonra kitserver uygun olmadığını öğrendim. Oyunu kaldırdım sonra tekrar kurmaya çalışıyorum hata veriyor. Aşağıda açtıım konuyu kopyalıyorum

Merhaba arkadaşlar vista ultimate 64bit kullanıyorum ve program ekle kaldır ile sorun yaşıyorum. Hiçbir kurduğum programı genelde oyunları kaldıramıyorum. Re-install yapmaya çalışıyorum "windows installer hizmetine erişemedi.Bu windows installer düzgün şekilde kurulmamışsa ortaya çıkar.Yardım için destek sorumlunuzla görüşün" diyor. Bu 2 hatayı PES2009 ve NFS Undercover da alıyorum. Şu anda ne kurabiliyorum ne silebiliyorum. Program filesdan dosyalarını sildim olmuyor yine. PES 2009 içinden setup yapıyorum yine aynı hatayı alıyorum Perfect installer ile kaldırıyor regeditleri de siliyor ama nafile format atıcam sıfr bu yüzden Yarım bekliyorum arkadaşlar

• Merhaba arkadaşlar. Bende Pes 2009 u yeni kurdum. 2008 den baya güzel bir oyunmuş. ancak bende şöyle bir sorun var. Taraftar, spiker sesleri geliyor. Ama gol atınca GOL sesi çıkmıyor. Mal gibi izleyen seyirciler var. bu benim motivasyonumu acaip bozuyor. bunun bir çaresi varmıdır?
  • merhabala evo patch kullanıorum master lig oynarken tezahüratlara bakayım dedim baktım sonra default yaptım fakat eski tezahüratım geri gelmedi nasıl düzeltebilirim bunu?
  • şu oyunun hız sorununu bir türlü çözemedim oyuncular acayip hızlı yardım edende yok 100 kere yazdım en az
  • Merhaba arkadaşlar..

Pes 2009 oyununu kurdum ancak..Oyunu açtığımda siyah ekranda kalıyor..Hiçbir şey olmuyor..Ekran kartı ram işlemcim filan iyi olmasına rağmen sorunu anlamış değilim..
    Setting kısmından ayarları en düşük seviyeye de getirdim..olmadı yine birşey..

Bu konuda yardımcı olabailecek var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saner

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

1.30 guncellemesinde bu hatayla karsilasiyorum. cracksiz kurdum yine olmadi.

Aynı sorun bende de var. Cracksiz denedim, kurulu gösteren reg denedim yine olmadı. Araştırdım çözüme de rastlamadım doğru düzgün. Yardım edebilecek olan yok mu bu konuda?

• pes2009'u 2 defa kurdum ve sildim. Bu oyunu bir türlü sevemedim. pes6 çok hoştu,pes2008'de şutlar çok harikaydı, en azından şutlar sert gidiyordu ve kaleyi buluyordu.2009 da top balon gibi uçuyor, nefret ettim , fifa'ya benzetmişler
  • arkadaslar benım sızlere bır sorum olacak oyunu yaklasık bır haftadır oynamaktayım masterlıge de sezon ortasında ve sezon sonunda transfer yapmak ıstedıgımde alacak oldugum oyuncuya bonservıs ucretı verıyorum 60000 ve ondan sonra gelen maas gıbı rakamı da 5000 yapmama ragmen bır turlu oyuncular gelmıyor 5 yıllık mukavele yaptıgım ıcın mı gelmıyolar dıye dusundum ve mukaveleyı 2 yıllık yapmama ragmen oyuncular hala gelmıyor bunun neden kaynaklandıgını bılen varsa ve nerde yanlıs yapıyorsam bana dogrusunu soyleyebılır mısınız rıca etsem

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

şu oyunun hız sorununu bir türlü çözemedim oyuncular acayip hızlı yardım edende yok 100 kere yazdım en az

Settings den Vsync açıktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler.

Ekran bölünmesi ile ilgili yaşadığım sorunu çözdüm.
    Ekran kartı ayarlarında 3D bölümünde, Tüm Ayarlar kısmındaki "Dikey Yenileme İçin Bekle" bölümünde daha önceden Performans olarak atanmış.Onu Kalite(Yüksek Kaliteye) çektim.
    Artık ekran bölünmesi problemini yaşamıyorum.

Fakat hala ses ile ilgili problemi çözebilmiş değilim.Ses sorunu özellikle maçların 2. yarılarının ortalarında oluyor, sonra düzeliyor fakat geçen o süre insanı oyundan soğutuyor.
    Çalışmalara devam ediyoruz bu arada

bendede aynı sorundan var.İkimizde ATI radeon kullanıyoruz o zaman kontrol panellerimizde hemen hemen aynı.''dikey yenileme için beklet'' tam olarak hangisi bende ingilizce de :S

bu da kontrol panelim ;

http://img19.imageshack.us/img19/4812/atiradeon.png

• quote:

Orjinalden alıntı: dexter35
    arkadaslar benım sızlere bır sorum olacak oyunu yaklasık bır haftadır oynamaktayım masterlıge de sezon ortasında ve sezon sonunda transfer yapmak ıstedıgımde alacak oldugum oyuncuya bonservıs ucretı verıyorum 60000 ve ondan sonra gelen maas gıbı rakamı da 5000 yapmama ragmen bır turlu oyuncular gelmıyor 5 yıllık mukavele yaptıgım ıcın mı gelmıyolar dıye dusundum ve mukaveleyı 2 yıllık yapmama ragmen oyuncular hala gelmıyor bunun neden kaynaklandıgını bılen varsa ve nerde yanlıs yapıyorsam bana dogrusunu soyleyebılır mısınız rıca etsem

Master Ligde transfer yapabilmek için ransfer ücreti ve futbolcuya yüksek ücret vermen yeterli olmuyor.
    Bunların yanında takım popülariteninde iyi olması lazım.
    Yani tanınan, bilinen bir klüp olman gerekiyor.
    Bunu sağlamak da elbette zaman alıyor, çok maç oynayıp kazandıkça, popularitende artıyor, ilerde bu sana transferde kolaylık sağlıyor.
    Ayrıca oyuna başlarken(veya transfer döneminde) settings ayarlarında master lig transfer zorluğu diye bir seçenek var aşağıda, onun zorluğunu düşürebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: rom11
    Merhaba arkadaşlar..
    Pes 2009 oyununu kurdum ancak..Oyunu açtığımda siyah ekranda kalıyor..Hiçbir şey olmuyor..Ekran kartı ram işlemcim filan iyi olmasına rağmen sorunu anlamış değilim..
    Setting kısmından ayarları en düşük seviyeye de getirdim..olmadı yine birşey..
    Bu konuda yardımcı olabailecek var mı acaba?

Siyah ekran problemi çoğu zaman, kurulan yamalarda, özellikle kitserverdan kaynaklanıyor.Aynı sorunu bende yaşadım bir kez, neti o kadar kurcalamama rağmen çözememiştim sorunu, sonra oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzeldi.
    Aynısını sanada tavsiye ederim, yama için World Champion Patch var, Yama topiğinin ilk sayfasında bulabilirsin, bunu dene, çok iyi

Ayrıca oyunda sesle ilgili problem yaşanayan arkadaşlar; @uAslAnkara ve @@NTARES,
    Settingsde üstte Audio sekmesinde, Stereo ve Surround Sound seçeneklerini değiştirmeyi deneyin.
    Ayrıca Başlat/Çalıştıra dxdiag yazıp, açılan menüde, üstte Ses sekmesinde, DirectX özelliklerindeki Donanım Ses Hızlandırma Düseyindeki ivmeyi değiştirmeyi deneyin.
    Benzer ses sorunlarını bende yaşamıştım, bunlar sizin için çözüm olabilir belki

• slm arkadaşlar ben pes2009 yükledim oyun açılıyo ama sadece konami yazısına kadar ondan sonra öyle kalıyo neden acaba sistemim iyi benceama yinede bi yardım .plz..

işlemci---

sSpec Number:
    CPU Speed:
    PCG:
    Bus Speed:
    Bus/Core Ratio:
    L2 Cache Size:
    L2 Cache Speed:
    SLA45
    2 GHz

800 MHz
    10
    4 MB
    2 GHz
    Package Type:
    Manufacturing Technology:
    Core Stepping:
    CPUID String:
    Thermal Design Power:
    Thermal Specification:
    VID Voltage Range:
    Micro-FCPGA
    65 nm
    E1
    06FAh
    35W
    100°C
    1.0375 - 1.30V

core2duo 2.0 intel T7300 işlemci
    ram---2 gb
    ekran---256 mb ATI Radeon X2500

bi yardım edin yaaa
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.