Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhtemelen crağin bozuk.internetten yeni bir crack indir ve mevcut olanla değiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

oyunun müzikleri var saha içi seyirci sesleri falan var ama spikerin sesi gelmiyor açık olmasına rağmen neden olabilir?

yokmu çözümü bilen ya cok iğrenç oluyo maçlar böyle

edit: stereo ve surround sound u da denemiştim ama çok ilginç. oyun müzikleri ve seyirci sesleri var ama spiker konuşmuyor açık olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 21 Mart 2009; 22:59:12 >
  • iloveyouhagi arkadaşım.bendede sende olan o görüntü probleminden var ekran ağırlaşıyor.sen de benim gibi atı radeon kullanıyorsun o zaman ekran kartı consolumuz aynı ancak benimki ingilizce şu dikey yenileme nasıl aktif hale getirdin.Bu görntü probleminden bıktım bir türlü tüzelmiyor çözüm yolunu açıklarsan sevinirim şimdiden tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: delgado505

muhtemelen crağin bozuk.internetten yeni bir crack indir ve mevcut olanla değiştir...

hocam denedim tam 6-7 crack dosyası denedim olmuyo ,ya crack ok,sonra oyunu açıyorum oda ok,oyun açılıyo ama ilk ekranda sol alt tarafta yıldızlarvar onlar geçiyo ekrara arka planı beyaz ve konomi yazısı geliyo(Kırmızı rengk) sonra donuyo be hocam nasıl biiştir bu yaa :((
  • eğer crağindende değilse yeni bir dvd alman gerekli bende de olmustu bu 3. dvd artık gına geldi orjinal alcam paraya kıyıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: delgado505

eğer crağindende değilse yeni bir dvd alman gerekli bende de olmustu bu 3. dvd artık gına geldi orjinal alcam paraya kıyıp

bide öyle yapalım bakalım ya ama benim bu dvd bi başkasında çalışıyo da bendemi çalışmıyo yaa lanet olsun yaa okadar bekle uğraş sonra silbaştan bazen bunaltıyo yaa ;)
  • arkadaslar ben baska biyerde İnönü Stadyumunu buldum dosyayı indirdim.
    icinden 14tane .bin dosyası cıktı ama bi bilgilendirme dosyası yok cok da iyi bilmiyorum acıkcası.simdi ben bu dosyaları nereye atmalıyım ve bunlar baska bi stadı mı kaldıracak biraz bilgi verebilir misiniz ??
  • öncelikle onları nereye atcağımızı bende bilmiyorum ve ben bir beşiktaşlı olarak inönü stadyumunun o halini hiç beğenmedim.Otel stadın çatısında çim değil zemin kum birde cami stadyuma girmeye başlamış ayrıca inönü stadyumu no camp(barcaleno'nın stadı) yerine geçer ben hiç yükleme derim
  • yerine geçtiği stadları ayarlayamıyomuyuz :S veya 19 yerine 20stad olamıyor mu ?
    ayrıca ogrendim img/cv09.img klasörünün içine atıyoruz.
  • 19 dan daha fazla stadyum yükleyebilmek için kitserver yapman lazım zaten bu ek stadlarıda orjınal gibi olmuyo...
  • Become A Legend modunda 19. haftada maça giremiyorum. Hata raporu geliyor ve oyundan atıyor. Yardım lütfen.
  • aynı sorun bende şampiyonlar liginde oldu eğer auto save yapıyorsan kapat çle oynamaya çalış o da olmassa crack değiştir veya yeni cd al
  • Formasyon ayarları her girdimde sıfırlanıyor.
    nasıl kaydedebilirim?
  • ben arkadasın bilgisayarında kurulu olan pes 2009 un bilgisayarıma attım..
    pes 2009 not installed diyor..
    bunu düzeltebilirmiyim?
  • Arkadaşlar oyun playstation versiyonuna göre aşırı yavaş ve bayıcı.Acaba bu herkeste böyle mi?

O kadar yavaş ki çalım bile atamıyorum.Pas adama ulaşana kadar uykum geliyor.Şutlar orta gibi gidiyor.Ortalarda ise çay koymaya falan gidiyorum.5 dakikadan fazla oynayamıyorum sıkılıyorum.Playstationdaki akıcı ve hızlı oyunun yerine sanki özellikle ağır çekim yapılmış bi oyun var.

Acaba farklı farklı versiyonlar mı var neden bu böyle?Hızlandırmanın bi yolu var mı?
  • Arkadaşlar ben galatasarayla ikinci sezonu bitirdim transfer sezonundayım.Aradan 4 transfer sezonu geçti(aralardakileride sayıyorum) kimseyi alamadım.Hayır ilk başta popülaritem düşük diye gelmiyorlar dedim.Sonra popülaritem A oldu.Kaliteli futbolcular diye gelmiyorlar dedim.Sonra dur bakıyım en dandik futbolcuya yıllık 5000 vereyim belki o gelir dedim.Amma velakin gene olmadı.Sizce sorun nedir neden gelmiyor kimse bana?Yoksa beni eğenmiyorlar mı?Yoksa patch falan mı gerekli?Vallahi kızıyorum haa?Sinir krizleri geçireceğim.Bu oyunu her oynadığımda bir sorun çıkıyor baştan oynamak zorunda kalıyorum.Gene böyle baştan oynamalı bir çözümü olmasın bu işin.Lütfen yardım edin.
  • mrb arkadaşlar.herkesin olduğu gibi benim de 1 problemim var.benim sorunum şudur ki;
    oyun açılıyor,takım seçeceğim anda müzik sesinde bir kitlenme,5saniye kadar devam edince düzeliyor,sonra aynı.maça giriyorum.maç başlıyor,10dk. geçiyor,spiker daha yeni hoşgeldin diyor.sonra o da takılıyor.aynı kelimeyi en az 10kere söylüyor.çok gıcık oldum.ama daha önceden böyle 1 şey yapmıyordu.sizce neden olabilir?bilen var mı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: omryildirim

mrb arkadaşlar.herkesin olduğu gibi benim de 1 problemim var.benim sorunum şudur ki;
    oyun açılıyor,takım seçeceğim anda müzik sesinde bir kitlenme,5saniye kadar devam edince düzeliyor,sonra aynı.maça giriyorum.maç başlıyor,10dk. geçiyor,spiker daha yeni hoşgeldin diyor.sonra o da takılıyor.aynı kelimeyi en az 10kere söylüyor.çok gıcık oldum.ama daha önceden böyle 1 şey yapmıyordu.sizce neden olabilir?bilen var mı acaba???

ben de aynı sorundan şikayetciyim :) var mı bi cözümü bunun ?? spiker sinirlerimi bozuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: srgn03

quote:

Orjinalden alıntı: omryildirim

mrb arkadaşlar.herkesin olduğu gibi benim de 1 problemim var.benim sorunum şudur ki;

ben de aynı sorundan şikayetciyim :) var mı bi cözümü bunun ?? spiker sinirlerimi bozuyo

Büyük ihtimalle kurduğun yamalardan dolayı sapıtmış oyun.
    Bence yapman gereken şu; belgelerim save'deki dosyalarını yedekle, daha sonra oyunu tamamen kaldırıp tekrar kur, saveleri de yerine al.
    Bu şekilde çözebilirsin, en mantıklısı bu...

• DİKKAT! PES 2009 T.S.C. exTReme'09 YAMA KURULUMU İÇİNDİR

Yamayı sorunsuz bir şekilde kurmayı başardım.
    Yaşadığım birkaç sorun oldu, çözdüm, sizlerle de paylaşmak istiyorum, belki yardımcı olur bu bilgiler size..

Öncelikle daha önce yaşadığım sorun(süperligde GS ve FB formalarındaki hata) tamamen WCPden kaynaklanıyormuş.
    Ben exTReme yamasını World Champions Patch üzerine kurmuştum, her ikiside kitserver çalıştırdığı için, uyumsuzluk yapıyor galiba ondan hata verdi.
    Yamayı düzgün bir şekilde kurup oynamak için tavsiyem şunları yapın:
    1-Oyunu tamamen kaldırın PCden. Kalan dosyaları da silin. PCde PES2009 ile ilgili hiçbir şey kalmasın.
    2-Belgelerim Konami içindeki save'nizi başka bir yere yedekleyin ve bu konami klasörünü de tamamen silin.
    3-Oyunu tekrar kurun.
    4-Konami'nin resmi 1.30 yamasını kurun(ilacını da içirin)
    5-Daha sonra exTReme'09 yamasını anlatıldığı gibi kurun.
    6-Kurulumdan sonra herhangi bir sorun yaşamamak için KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver klasörü içindeki setup.exe'yi çalıştırın ve tekrar install yapın(remove ve install).
    7-Settingsten ayarlarınızı düzenleyin(görüntü, ses ve kontroller vs)
    8-Oyuna başlayın. Hiçbir sorunla karşılaşmadan oynamanız gerekiyor. İlk girdiğinizde bir opt file dosyası oluşturacak(size başlangıç zorluk seviyesini soracak). Bu opt file dosyasını oluşturduktan sonra oyundan çıkın ve daha önce yedeklediğiniz dosyaları belgelerim klasörü içine yapıştırın. DİKKAT! Yalnız kesinlikle PES2009_EDIT01, PES2009_FORM01, PES2009_FORM02 ve PES2009_FORM03 dosyalarını değiştirmeyin, bunlar aynı kalsın. Sadece diğer dosyaları yapıştırın buraya(opt.file dahil.)
    9-Artık PES2009 oyununu exTReme'09 yaması ile sorunsuz oynayabilirsiniz.

Oyunda benim dikkatimi çeken birkaç ufak hata var, umarım bu hatalar güncellemeler ile düzeltilir.
    1-Birkaç takımın forması yok(Valencia vs)
    2-Frikik atışlarında çıkan RB ve LB tuşlarını gösteren ekran okunumuyor, düzeltilmesi gerek.
    3-Şampiyonlar Liginde, bu lig dışında bir takım seçtiğinizde oyundan atıyor.

Yaşadığınız sorunları buraya yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Keyifli oyunlar...
    [iloveyouhagi]

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.