Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdeyse 2010 çıkacak hala 1.30 uyumlu kitserver yok..soğudum iyice oyundan..
    1.30 dan sonra güncelleme 1.40 geldi onun dışında da gelmez sanırım
  • multi(4 kişi) oynarken a-b taktiği nasıl yapabilirim?

veya karşı takım atağa kalktıgında,oyuncular ceza sahasına kapansın istiyorum,nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febastan -- 8 Mayıs 2009; 12:37:39 >
  • frikikten gol atamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim gerçekten fifa da her frikiğim kesin gol ama pes de atamıyorum
  • Selam arkadaşlar..
    Ben BARCELONA'lı XAVİ ile frikikten attığım golleri nasıl video haline getirebilirim?Hangi programlar lazım?
    Oyunda gol attıktan sonra D'ye basarak kaydettim ..Replay playback'te izliyorum oyun içinde ...
    Yardım edin..
    Bu da birkaçı ..Daha çok var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 8 Mayıs 2009; 22:08:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Selam arkadaşlar..
    Ben BARCELONA'lı XAVİ ile frikikten attığım golleri nasıl video haline getirebilirim?Hangi programlar lazım?
    Oyunda gol attıktan sonra D'ye basarak kaydettim ..Replay playback'te izliyorum oyun içinde ...
    Yardım edin..

Fraps programını indir ve kur. Daha sonra çalışıtıp, simge durumuna getir, ondan sonra PESi aç.
    Replay playbackde izlerken video olarak kaydet(F9 ile, bu tuşu istediğin gibi değiştirebilirsin)
    Yalnız bunu yapmadan önce, Fraps ayarlarını düzgün girmen lazım. Videonun boyutunu çok büyük ayarlayabilirsin(kalite ayarı), daha sonra film oluştururken sıkıntı olabilir senin için.
    Ayrıca yine Fraps ayarlarında "ses"i kapatmanı tavsiye ederim, videoyu kaydederken sadece görüntü olarak kaydet yani.
    Daha sonra bu kayıtları movie maker programı ile film haline getirebilirsin, istediğin bir arkaplan müziğide eklersen çok güzel olur.
    Gerçi bu olayı tüm dünyada herkes genelde bu şekilde hazırlıyor.
    Biraz uğraştırıyor ama sonunda güzel oluyor izlemesi ve izletmesi.
    Bende hazırlamıştım böyle bir şey.
    Hatta şu anda atığım goller duruyor, yakında bende yeni bi film yaparım.
    YouTube a upload edip buraya link de verebilirim, izlersiniz...

• Arkadaşlar pes 2009'un inceliklerinden, püf noktalarından bahsedermisiniz ?? Bu aralar oynadığım arkadaş baya iyi oynuyor ve beni zorlamaya başladı. Mesela frikik atarken yerden vurma, ne bileyim daha farklı şeyler. Bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Takımım İnter
  • a-b ayarlandıktan sonra oyun içinde strateji hangi tuş kombinasyonuyla değişiyor.a'dan b'ye,b'den a'ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Selam arkadaşlar..
    Yardım edin..

Fraps programını indir ve kur. Daha sonra çalışıtıp, simge durumuna getir, ondan sonra PESi aç.
    Replay playbackde izlerken video olarak kaydet(F9 ile, bu tuşu istediğin gibi değiştirebilirsin)
    Yalnız bunu yapmadan önce, Fraps ayarlarını düzgün girmen lazım. Videonun boyutunu çok büyük ayarlayabilirsin(kalite ayarı), daha sonra film oluştururken sıkıntı olabilir senin için.
    Ayrıca yine Fraps ayarlarında "ses"i kapatmanı tavsiye ederim, videoyu kaydederken sadece görüntü olarak kaydet yani.
    Daha sonra bu kayıtları movie maker programı ile film haline getirebilirsin, istediğin bir arkaplan müziğide eklersen çok güzel olur.
    Gerçi bu olayı tüm dünyada herkes genelde bu şekilde hazırlıyor.
    Biraz uğraştırıyor ama sonunda güzel oluyor izlemesi ve izletmesi.
    Bende hazırlamıştım böyle bir şey.
    Hatta şu anda atığım goller duruyor, yakında bende yeni bi film yaparım.
    YouTube a upload edip buraya link de verebilirim, izlersiniz...

Teşekkür ederim yine kendi farkını göstermişsin.
    Haftasonu denemeye çalışacağım..

@the-revival
    20-25 m arasında klavyeden oynuyorsan şut'a barın yarısına kadar bas elini çek ve s'ye basıp çek ..O topu iyi ayarladıysan kale'yi bulup gol olabilir..
    Bunu ilk önce antremanda yap.Alış dene.Olmadı pes2008 veya pes'in diğer serilerinden antreman bölümlerinden nasıl frikik atılır veya nasıl pas atılır gibi öğrenme ve kendini geliştirme seçenekleri var..Oradan öğrene bilirsin..Bu antreman dediğim oyundaki traning oluyor..Ben frikik atmayı oradan öğrendim.
    Kanatlardan çalımla veya ara pası ile adamına top at.Oda kanattan orta açıp ibrahimoviçe gol attırabilir.

• arkadaslar oncelikle herkese selamlar. benim şöyle bi sorunum var. oyun normalden daha yavas calısıyor. sanki agır cekim gibi. fps de filan sorun yok bakıyorum 60 sabit fps ama oyuncular yavas hareket ediyor.

sistemim şu şekilde

T 7300 2.00 GHZ işlemci
    2 GB DDR 2 ram
    8600M GS ekran kartı
  • Eywallah hüso 58
  • Rica ederim @hüso58, umarım güzel bir şey olur

quote:

Orjinalden alıntı: hellboy60
    arkadaslar oncelikle herkese selamlar. benim şöyle bi sorunum var. oyun normalden daha yavas calısıyor. sanki agır cekim gibi. fps de filan sorun yok bakıyorum 60 sabit fps ama oyuncular yavas hareket ediyor.
    sistemim şu şekilde
    T 7300 2.00 GHZ işlemci
    2 GB DDR 2 ram
    8600M GS ekran kartı

Dostum oyundaki "yavaşlamanın" ana sebebi "sistem"in oyun için yetersiz kalmasından, özellikle "ram"in düşük olmasından kaynalanıyor.
    Ancak senin sistemin bu oyun için gayet iyi bir sistem, yani sorunun bununla alakası yok.
    Oyunda hızla ilgili sorunların bir başka ana nedeni fps dengesizliği.
    Bununla ilgili açıklamayı daha önce yapmıştım ben yine bu topikte, birçok arkadaş için çözüm olmuştu.
    Yapman gereken şey çok basit.
    FPS ile ilgili tüm ayarları 60a sabitlemen gerekiyor.
    Yazında fps 60 sbt demişsin ancak ben Ati ekran kartı kullanıyorum, fps ayarı yaptığım 2 farklı yer var.
    Ondan diyorum ki tüm fps ayarlarını 60da sabitlemen gerekiyor.
    Ayrıca kullandığın monitöre göre settings ayarlarını doğru atadığına emin ol. Ekran çözünürlüğü, LB vs..
    Hadi keyifli oyunlar herkese...

• Arkdaşlar şunlar ne işe yarıyor...

https://store.donanimhaber.com/89/79/6e/89796e23c9dbe481cb1557d60e2b70dd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 14 Mayıs 2009; 18:42:35 >

• Bunlar ne oluyor?
  • Kablo modemde port açmaya gerek var mı arkadaşlar?Vrsa nasıl açıldığını lütfen söyler misinişz?Netmaster markası.

1.mbit bağlantım var,interneti antivirüsüne kadar kapatıp oyuna girmeme rağmen lag oluyor.Ayrıca oyunu gamepadle oynuyorum Logitech Precision marka.Yalnız oyun oynadığım oyuncuyla sohbet etmek istiyorum bu olay nasıl oluyor bileniniz var mı?

Vereceğeniz cevaplar için teşekkürler.
  • Şu pes'i açıklayacak biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 20 Mayıs 2009; 17:10:16 >
  • Arkadaşlar PES2009'u Laptopumdan oynuyorum ve hepinizin tahmin edeceği gibi ekran kartı düşük. Normalde LOW'da rahat oynuyordum. Herneyse asıl soruna gelelim. 450 mb'liK TSL yamasını indirip kurduktan sonra sahalar LOW'da siyah olmaya basladı. Medium yap gibi önerilerle gelmeyin çünkü Medium'da kasmaktan oynayamıyorum. Lütfen ciddi ciddi bir çare bulabilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Yardım yardım yardım yardım =)))
  • Pes i bilgisayarınızdan kaldırıp yeniden kurun.Ve Tsl yamasıyla falan uğraşmayın.Zaten zor kaldırıyormuş bilgisayarnız.Zorlamanın manası yok.
  • Medium'da kasıyor ama kasması öyle ahım şahım kasma degil ama oynattırmıyor, çileden çıkartıyor, Low'daki gibi akmıyor :) Zor kaldırmıyor anlıycagınız :)
  • Beyler oyunu yeniden kuruyorum şuan bu klavye şuan orijinal haliyle gelicek x a s d bunlar normalde ne görevli s pas d şut a orta w koşu yoluna pas yapmak istiyorum x ile de oyuncu değişimi

+ online oynamak için neler yapmam lazım
  • pes 2009 a G.A patch yükledim fakat almanya ligi yerine hollanda aynen kaldı ve bazı takımların ismimleri büyük bazılarıda küçük yazıo

sorun ne olabilir pes i tamamen silip yeniden yükledim yine aynı almanya ligi yok
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.