Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gördüğüm en iyi yama eyination kaskus patch
  • Ben hiçbir yamayı kuramıyorum. Oyunum orijinal olmasına rağmen download kısmında donup kalıyor bir şey indirmiyor netten
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

gördüğüm en iyi yama eyination kaskus patch

Şaka yapıyorsun herhalde
    İlk defa duyuyorum bu yamayı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

Bunlar ne oluyor?

Takımınızın savunma anlayışını değiştirmenize yarıyor. Sırasıyla manual olarak takımınızdaki defans oyuncuları ile rakip takımın oyuncularını veya kilit oyuncusunu otomatik olarak markaja almaya ya da halihazırdaki markajı kaldırmaya yarayan üç seçenek. Normal şartlar altında bir değişiklik yapılmazsa takımın her oyuncusu alan savunması yapar.

Alttaki soldaki kırmızıdan maviye kadar inen (ya da tam tersi) gösterge ise takımınızın sahada nasıl yayılacağı ile ilgili maviden kırmızıya daha ofansif yani bütün futbolcular normal mevkilerinden her basamakta bir kaç metre daha ileri çıkarlar. Bunu da manual ve sabit ayarlamak mümkündür tam menüsünü hatırlayamıyorum şu an. (normalde "otomatik olarak" atağa çıkarken, skor olarak geride durumdayken kırmızıya yakın, defans yaparken ve skor olarak önde iken maviye yakındır)

Bu göstergenin sağındaki XYAB seçenekleri ise takımınızın manual olarak belirlenmiş taktiklerini açıp kapamaya yarar. Tabi bunun için taktikleri belirlemeniz gerekecektir ya da büyük ihtimalle takımınızın daha önceden belirlenmiş standart taktikleri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearmywraith -- 7 Haziran 2009; 12:49:03 >

• Ben 1.40 yamasını indirdim kurdum fakat master lague division 1 ' e geçtim save yapıyorum save yapmıo oyundan atıo sorun nedir acaba 1.40 yamasının yeniliklerinde save sorununun düzeltildiği yazılmış ama bende aynı hala...
  •  Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

arkadaşlar windows 7 de resimdeki işaretli bölüm aktif değil hal böyle oluncada oyunda dalgalanma var, xp ve vistada bu sorun olmuyordu, ekran kartı ayarlarından da hiç bir şekilde yapamadım sorunun çözümünü bilen varsa bi zahmet yazsın, ekran kartı hd4830 (son 9.5 sürücüsü yüklü).
  • arkadaşlar bende toshiba a200-1ah (ati radeon hd 2600 ekran kartı)var geçen format attıktan sonra oyunu kurdum yine klasik siyah ekran hatası veriyo ekran kartını güncellemek için toshibanın sitesine grdim baya eski bi versiyon wardı yeni versiyonu bilen duyan warmı ati nin kendi sitesindede yok işin enterasanı işletim sistemim xp bu arada
  • Arkadaşlar ben oyuna giriyorum Legend modda. Sonra maç açılıyor skip yapmak için esc'ye basıyorum sonra loading oluyor kalıyor. 30dk sonra açılıyor maç orda niye o kadar uzun bekliyor. Ilk oynadığım zaman hiç yoktu böyle bir sorun şimdi orda uzunca bekliyor. Yardımcı olun ne olur patch 1.10 ve 20 yüklü. Ve türkçe yama.
  • oyunu gayet sorunsuz oynarken pc ye format atmak zorunda kaldım. formattan sonra da oyunda garip bir donma olayı başladı. maçlarda hafif hafif donmalar, takılmalar oluyor. (şu çok bahsedilen ekran kayma olayı değil yalnız) araştırdım ama bir çözüm bulamadım. var mıdır fikri olan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şeref

arkadaşlar windows 7 de resimdeki işaretli bölüm aktif değil hal böyle oluncada oyunda dalgalanma var, xp ve vistada bu sorun olmuyordu, ekran kartı ayarlarından da hiç bir şekilde yapamadım sorunun çözümünü bilen varsa bi zahmet yazsın, ekran kartı hd4830 (son 9.5 sürücüsü yüklü).

Aynı sorun bendede var nVidia güncel driver yüklü 60hz bile olsa etkinleşmiyor.

• pes 2009 pc de yükü ve tek joypad var arkadaşımla o joypadden bende klayeden oynamak istiyorum. klavye pc ye usb den bağlı değil bi türlü iki kişi oynayamadık ayarlar setingden çok uğraştım ama olmadı. ayarlar nasıl olmalı lütfen yardım teşekkürler.
  • Arkadaşlar oyunda topun düşeceği yeri belirleyen işaret hangi dosyada? (.img olarak). Ga Patch inkini beğenmedim eski haline getirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microgenius -- 16 Haziran 2009; 20:47:25 >
  • [ps3 için konuşuyorum]nette uzunca bir araştırmadan sonra purde tsl yaması hoşuma gitti ve yükleyeyim dedim. 1.20 kurulu olmazsa patch çalışmaz yazıyordu ama benimkinin versionunu bilmediğim için bir deneyeyim dedim çalışmadı tabii. ethernet kablosunu taktım 1.40'a yükselsin mi diye sordu. ben de sandım ki 1.20'yle çalışan 1.40da da çalışır çünkü çalışmazsa kim yeniden uptadeler ki oyununu. ama çalışmadı 1.40'ı silebiliyorsam 1.20'yi nasıl yükleyebilirim veya bildiğiniz başka bir pathch var mıdır nasıl yapacağız bu işi yardım ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar benim problemime yardım edecek yokmu?
  • @deta53

oyunun kurulu olduğu yerde settings dosyası var. onu açınca controllere gel. controller 1 boş olsun. controller 2yi de gamepad olarak göster.
  • ya online oynarken geç algılıyo benim komutlarımı pc. nasıl düzeltebilirim acaba bir bilen var mı? use frame filan açık her şeyi denedim.
  • sağol oldu teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 17 Haziran 2009; 22:45:56 >
  •  Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

arkadaşlar tam olarak yeterli olmasa da sistemim oyunu kaldırması gerekiyor ancak; oyuna giriyorum başta hiçbir sorun yok..
    ceza sahasına yaklaştığımda çok takılıyor..bu hatadan başka bir arkadaşta bahsetmişti konusunu bulamadım..
    monitörüm 19'' casper widescreen ekran kartı 512mb ati x1650 eski tüplü 17'' monitörü taksam sorun hallolur mu? veya nasıl halldedebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 18 Haziran 2009; 16:10:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

arkadaşlar tam olarak yeterli olmasa da sistemim oyunu kaldırması gerekiyor ancak; oyuna giriyorum başta hiçbir sorun yok..
    ceza sahasına yaklaştığımda çok takılıyor..bu hatadan başka bir arkadaşta bahsetmişti konusunu bulamadım..
    monitörüm 19'' casper widescreen ekran kartı 512mb ati x1650 eski tüplü 17'' monitörü taksam sorun hallolur mu? veya nasıl halldedebilirim?

Ekran kartı ve monitördeki tüm fpsleri 60a sabitle, düzelir...

• PES 2009 normal kuruluyo, oyun başlıyor, takım seçip maça başlayacakken birden hata raporu verip kapanıyormuş arkadaşımın sebebi ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.