Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 2 gündür bu oyundaki dikey çizgilerle uğraşıyorum
    yenilemeyi 60Hz de sabitlesemde
    ATI CCC'den Dikey Yenileme İçin Bekle'yi Her Zaman Açıga Alsamda
    Oyunun Settings'inden Wait For Vsync yi işaretesemde hatta ve hatta PC ye format dahi atsamda Sonuç 0 2010 çıkıcak ugrastıgımız şeye bak. Oyunu defalarca kez yeniden kurdum.
    ATI x1950Pro ekran kartına sahibim ve driverım en guncel surumunde.
    Tüm bu 23 sayfada yazılanların hepsini tek tek okuyarak çozum bulamadım
    Yardımızı Bekliyorum...
  • dün pes 2009 kurdum, üstüne hiç bir patch vs yüklemedim. direk saf halde. ama dün açtığım uefa kupasının save'inden bugün devam ederken, north london maçına "start match" dediğim anda oyun çöküyor. sebebi ne olabilir? pc özellikleri gayet iyi oyun için. yardımcı olursanız sevinirim. saf oyunun çökmesi garip geldi biraz.

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
  • arkadaşlar 1,10 yamasını oyunu kurduktan sonra crack yapmadanmı kuracağız ? ondan çıkan dosyayı crack olarak prgramın oluduğu yere mi kopyalıyacağız ? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert453 -- 26 Haziran 2009; 16:31:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert453

arkadaşlar 1,10 yamasını oyunu kurduktan sonra crack yapmadanmı kuracağız ? ondan çıkan dosyayı crack olarak prgramın oluduğu yere mi kopyalıyacağız ? teşekkürler

Farketmez, yeter ki yamanın ilacını doğru yap.1.10 yamasını yükle ardından bildiğimiz klasik şekilde C/P yap ilaçtaki exe dosyasını..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEnGAm

yaklaşık 2 gündür bu oyundaki dikey çizgilerle uğraşıyorum
    yenilemeyi 60Hz de sabitlesemde
    ATI CCC'den Dikey Yenileme İçin Bekle'yi Her Zaman Açıga Alsamda
    Oyunun Settings'inden Wait For Vsync yi işaretesemde hatta ve hatta PC ye format dahi atsamda Sonuç 0 2010 çıkıcak ugrastıgımız şeye bak. Oyunu defalarca kez yeniden kurdum.
    ATI x1950Pro ekran kartına sahibim ve driverım en guncel surumunde.
    Tüm bu 23 sayfada yazılanların hepsini tek tek okuyarak çozum bulamadım
    Yardımızı Bekliyorum...

Ati kontrol ayarlarında, dikey yenileme için bekle seçeneğini en sağa, kaliteye çek, düzelir o çizgililer..
    Ayrıca tüm Fpsleri 60da sabitlemeyi unutma.
    Wait For Vsync'nin de işaretli olduğuna emin ol...

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi
    Ati kontrol ayarlarında, dikey yenileme için bekle seçeneğini en sağa, kaliteye çek, düzelir o çizgililer..
    Ayrıca tüm Fpsleri 60da sabitlemeyi unutma.
    Wait For Vsync'nin de işaretli olduğuna emin ol...

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

durum boyle iken çizgiler hala sinirimi bozmaya devam ediyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEnGAm -- 28 Haziran 2009; 22:29:10 >
  • Selam arkadaşlar benim sorunum oyun maç sırasında net göstermiyor.Anca yaklaşınca güzel ve net oluyor...Bu normal mi?

Ben Crysis'i Very high'ta kasmadan oynadım...
  • 50000. görüntülenme
  • ne sorunlu oyunmuş böyle ya,almaz olaydım.
    siyah ekran sorununu bi türlü halledemedim gecenin kaçı oldu.saat 5'ten beri ugrasıyorum çalıştırcam diye,çalışmıyor sorun programı
  • benim başlangıçta sol altta yıldızlar çıkıyor siyah ekran oluyor kalıyor öyle sorunu bir türlü çözemedim
    konuyu okuduğumda bir sürü kişinin bu sorunla karşılaştığını gördüm
    var mı bu sorunu çözen arkadaşlar ?
    teşekkür ederim
  • yok mu arkadaşlar yardım edecek birileri ? kafayıyı yiyecem bu pes yüzünden
  • kLavyeye göre ayarLayamıorum tuŞLArı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuvanda

benim başlangıçta sol altta yıldızlar çıkıyor siyah ekran oluyor kalıyor öyle sorunu bir türlü çözemedim
    teşekkür ederim

aynı sorun bende de var ve oyunu aldıgım yere o kadar soledim ettim bişey yapamadık.paramı geri aldım.başka bi yerden indirin oyunu öyle çalışır bence ben denemedim de bence indirilen oyunda hata var.
    başka bi çözümü yok driver güncelledim pencere modunda açtım rardan cıkan birkaç dosyayı img klasörüne attım çalışmadı
    allah bizim gibilere sabır versin valla delircem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvanda

benim başlangıçta sol altta yıldızlar çıkıyor siyah ekran oluyor kalıyor öyle sorunu bir türlü çözemedim
    teşekkür ederim

Oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi?
  • sadece türkçe spiker dosyasını nerden indirebilirim??

iloveyouhagi yardımcı olursanız sevinirim..
  • Slm arkadaşlar Bilgisyara (laptop) bu oyunu kurmayı düşünüyorum ama hangi modda oynamam gerekiyor (ayarlar yönünden) hiç bilmiyorum. Sistem özelliklerini yazıyorum. Bilgisayarın özellikleri yetermi o noktada bir fikrim yok. Anlıcaanız baya bi cahilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Laptop yazmamın nedeni ise laptoplar oyun için elverişli olmadığından normal bi pc gibi verimli olmıcandan belirtmek için yazdım.
    Intel Core 2 Duo P7350 2.0 Ghz - 3 Mb Cash, ATI Mobility Radeon HD 4650 - 1 Gb - DDR3
  • bazı kişilerin yaşadıgı oyun hızı kendiliginden arttı düzeltmek için vsync'yi kapatmak lazım sanırım ama w7'de maalesef bu mümkün olmuyor.başka bir çözüm yolu varmı aceba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilingir.s

kLavyeye göre ayarLayamıorum tuŞLArı :S

Nasıl ayarlayamıyorsun??
    Kurulu olduğu dizinden setting.exe yi tıklatıp denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanover

bazı kişilerin yaşadıgı oyun hızı kendiliginden arttı düzeltmek için vsync'yi kapatmak lazım sanırım ama w7'de maalesef bu mümkün olmuyor.başka bir çözüm yolu varmı aceba ?

yardımcı olucak birisi yok sanırım..
  • arkadaşlar mrb oyunu kurdum pc e ancak oyun acılıyo tam ekran gelıyo kapanıyo ne yapmam gerekir?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.