Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben yeni yükledim oyunu fakat maçlarda sadece 1 adamı kontrol edebiliyorum,bu neden oluyor?takımın gerisi otomatik oynuyor bunu nasıl kapatabilirim ??
  • arkadaşlar pes 2009 oynuyorum bir süre önce silmiştim şimdi tekrar yükledim daha önce sorunsuz oynuyodum fakat şimdi oyunu açıp maç oynamaya başlıyınca futbolcular çok yavaş haraket ediyo herhangi bir takılma donma söz konusu değil bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

beyler ben yeni yükledim oyunu fakat maçlarda sadece 1 adamı kontrol edebiliyorum,bu neden oluyor?takımın gerisi otomatik oynuyor bunu nasıl kapatabilirim ??

Maça başlamadan önceki ilk ekran yani hangi tarafta olman gerektiğini seçiyorsunya? (Sol ya da Sağ) o ekrandayken şut tuşuna bas oradan o özelliği kapatabilirsin..
  • pes 2009 skullptura ripli versiyona 1.4 resmi yamasını kurabilen oldu mu, kurulum için epey süre gerekiyormuş boş yere vakit harcamayalım...
  • BaL modunda oynarken milli takımın maçına çıkarken oyundan atıyor.Gamingaccess Patch ile oynuyorum. yardımcı olun arkadaşlar.
  • Arkadaşlar takım sıkıntısı çekenlere önerim Chelsea'dir, böyle bir takım olamaz CB'ler dışında hepsi tazı gibi koşuyor valla, sürekli Barca'yı seçen arkadaşıma karşı Chelsea'yi seçtim sonuç: 5-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Arkadaşlar takım sıkıntısı çekenlere önerim Chelsea'dir, böyle bir takım olamaz CB'ler dışında hepsi tazı gibi koşuyor valla, sürekli Barca'yı seçen arkadaşıma karşı Chelsea'yi seçtim sonuç: 5-3

Manchester karşısında hepsi fos kalıyor
  • Wright-Phillips'le dağıtırım, tanımam Manchester falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

32 Bit Vista Da Pes 2009 Reg Kaydı Yapıldığında Acılıyordu Ama 64 Bit ViStadda Regi Eklesem Dahi Calışmıyor.
    yARDIMcı Olurmusun

kardes oyun yuklenmeye baslıyo ama öyle kalıyo mu ? eger öyleyse aynı sorun bendede var ve tekrar ediyo çözumu hala bulamadım 1 gb daha ram almama ragmen fiziksel bellek kullanımı %100 oluyo ve oyun öyle beklıyo ne yaptıysam halledemedım oyunu oynayamıyorum acıkcası ne master lig ne become a legend modu duzgun calısıyo 2. maçtan sonra oyuna gırmıyo hata falan almıyorum ama öyle bekliyo ....öneri ve çözümü bekliyorum lutfen yardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufak92

arkadaşlar pes 2009 oynuyorum bir süre önce silmiştim şimdi tekrar yükledim daha önce sorunsuz oynuyodum fakat şimdi oyunu açıp maç oynamaya başlıyınca futbolcular çok yavaş haraket ediyo herhangi bir takılma donma söz konusu değil bunun nedeni nedir nasıl çözebilirim.

kardes player setting ayarlarına gir ordan (oyuncu isimlerinı açma menusu yani) orda D tusuna bas sende A da olabılır ortadakı ON dur onu OFF yap adam secme falan gerekmez ..
  • beyler bnde become legend moduna girioyrum lig secmeye kadar geliyorm seciyom en son enter e bastıktan sonra müzik calıo ama ekran gelmio normalde takımımı secmeli lazım orda 10 dk beklesemde müzik dwm üstte değişio fln ama ekran gelmiyor neden acaba ?
  • Arkadaşlar oyundaki videoları/replayları nasıl kaldırabiliriz? Mesela golü kaçırınca replay olarak gösteriyor ya, tuşa basmaktan gına geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell
    Arkadaşlar oyundaki videoları/replayları nasıl kaldırabiliriz? Mesela golü kaçırınca replay olarak gösteriyor ya, tuşa basmaktan gına geldi.

Maalesef bunu kapatmanın bir yolu yok.
    Hepimiz bu duruma o kadar alıştıkki, artık alışkanlıktan dolayı rahatsız etmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
    sadece türkçe spiker dosyasını nerden indirebilirim??
    iloveyouhagi yardımcı olursanız sevinirim..

Türkçe Spikerle ilgili tüm yamalarıwww.turkçespiker.com adresinden bulabilirsiniz.
    Keyifli Oyunlar.

• Selam ben pes 2009 da chelsea ile master league oynuyorum team popularity S oldu ama hala hiçbir oyuncuyu full para versem bile alamıyorum bunun bir çaresi varmı? ve team popularıty S den snra neye kadar gidio?

• arkadaşlar
    oyunun ayarları high ama oyun ıcınde medium benm bıldıgım high da taraftarlar 3d oluyor medıumda 2d ama oyunu high da oynamama ragmen taraftarlar karton gibi ve şortlarda pek bi hareketlılık yok analayamadım bi türlü nasıl düzeltilir?
  • Win7'de vsync açmanın yolu var mı? Settings de unclick modunda.

Edit: Sorunu çözdüm tam olarak 60 Hz'e almanız gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 10 Ekim 2009; 23:25:26 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.