Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: biostrike

arkadaşlar herkes oyunu kurup sorun yaşamış ama benimki daha da vahim dvd lerden oyunu masaüstüne atıyorum yeni klasöre ordan setup.exe tıklayıp english seçince bu hatayı veriyor yardım eder misiniz? teşekkürler

http://img394.imageshack.us/my.php?image=hataiz1.png

yardım edin lütfen
  • quote:

quote:

arkadaşlar herkes oyunu kurup sorun yaşamış ama benimki daha da vahim dvd lerden oyunu masaüstüne atıyorum yeni klasöre ordan setup.exe tıklayıp english seçince bu hatayı veriyor yardım eder misiniz? teşekkürler

yardım edin lütfen

autorun an tıkla öyle yükle bide

• ya arkadaşlar bir sorunum daha var aynı anda 3 tuş işlemiyor ya yani koşarken aşağı batığımda aşağı gitmiyor şu çekmek için sadece şut tuşnua basıyorum falan bunu nasıl ahllederim aldığıma pişman oldum keşke 2009 fifa alsaydım
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

quote:

quote:

yardım edin lütfen

autorun an tıkla öyle yükle bide

autorun yokki kardeşim adam gittim ilk hatayla gelen sensin dedi başka dvd versi yine aynı ben sana içeriği gösteriyim

http://img134.imageshack.us/my.php?image=pes2009cm2.png

• quote:

quote:

yardım edin lütfen

Dosyalar eksik çıkmış yada hatalı arkadaşım bir daha dene

• Ben oyunu kurmak için pc ye kopyalıyorum ve img klasöründeki 'cv6.img' kopyalanamıyor.. Setuptan da kuramıyorum oyunu bu nedenle

Bu 'cv6.img' dosyasını nereden indirebiliriz acaba ?
  • peki arkadaşlar biriniz pro evolution soccer.msi dosyasını buraya uploadlayabilir mi? çok makbule geçer arkadaşlar yapabilirseniz.. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 18 Ekim 2008; 20:22:34 >
  • benim oyun acıldıgında simsiyah ekran geliyor onume ..hicbirsey olmuyor yardım edin ,sistemim cok iyi high detail de oynaması gerekiyor ama oyun aclmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doom Train

benim oyun acıldıgında simsiyah ekran geliyor onume ..hicbirsey olmuyor yardım edin ,sistemim cok iyi high detail de oynaması gerekiyor ama oyun aclmıyor..

Oyunda Donmalar yaşayan arkadaşlar bende full ekran oynayınca problem olduğunu windows ekranında oynayınca bir sıkıntı olmadığını farkettim. Setingsten screen mode de window mode i seçerseniz problem olmayacığını umuyorum. En azında patch çıkana kadar böyle idare edebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: s!LenTium

quote:

Orjinalden alıntı: CeRvAnTeS_Tr

Arkadaşalar pes oynarken bende bir sorun oldu.

Become a legends modda fixture 16 da iken bilgisayar oyundan atıp hata veriyo benle aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olsun.

Herkez bundan şikayetçi şuan sorun sende değil oyunda, bendede 9. haftada aynısını yaptı. Konaminin patch çıkarmasını bekliyoruz artık.

yaw tamda kadroda kendime yer edinmişken bu olurmu yaw :) inş çok hızlı bir şekilde yamayı çıkartırlar
  • ya bu kitserverı bir türlü kullanamadım. kitserverın içinde img, names gibi dosyalar var eskiden gdb klasörü olurdu onun içine attığımızda formaları görürdü. şimdi ınstall yapıyorum ama bir türlü formaları gösteremedim, install yapınca kitserver'a pes çalışmıyo hata veriyor. bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı acaba....:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 18 Ekim 2008; 21:40:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmustafa1

quote:

benim oyun acıldıgında simsiyah ekran geliyor onume ..hicbirsey olmuyor yardım edin ,sistemim cok iyi high detail de oynaması gerekiyor ama oyun aclmıyor..

Oyunda Donmalar yaşayan arkadaşlar bende full ekran oynayınca problem olduğunu windows ekranında oynayınca bir sıkıntı olmadığını farkettim. Setingsten screen mode de window mode i seçerseniz problem olmayacığını umuyorum. En azında patch çıkana kadar böyle idare edebilirsiniz...

anlatım bozuklugundan yanlıs soylemism ..oyun hic acılmyor yani ne yaptıysam oyunun penceresi acılıyor ama siyah ekran... hic1sey olmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7_ToRNado_7

Ben oyunu kurmak için pc ye kopyalıyorum ve img klasöründeki 'cv6.img' kopyalanamıyor.. Setuptan da kuramıyorum oyunu bu nedenle

Bu 'cv6.img' dosyasını nereden indirebiliriz acaba ?

Yokmu yardımcı olabilcek biri ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mmustafa1

quote:

anlatım bozuklugundan yanlıs soylemism ..oyun hic acılmyor yani ne yaptıysam oyunun penceresi acılıyor ama siyah ekran... hic1sey olmuyor..

Bende de aynı şekilde açılışta siyah ekranda donuyor veya 10 15 dk. bekledikten sonra oyun açılıyordu. Sen birde siyah ekrandayken alt+enter yapıpı bekle bakalım girecek mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmustafa1 -- 18 Ekim 2008; 22:22:02 >

• FIFA FOREWER
  • quote:

ya arkadaşlar bir sorunum daha var aynı anda 3 tuş işlemiyor ya yani koşarken aşağı batığımda aşağı gitmiyor şu çekmek için sadece şut tuşnua basıyorum falan bunu nasıl ahllederim aldığıma pişman oldum keşke 2009 fifa alsaydım

cevap?
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar bir sorunum daha var aynı anda 3 tuş işlemiyor ya yani koşarken aşağı batığımda aşağı gitmiyor şu çekmek için sadece şut tuşnua basıyorum falan bunu nasıl ahllederim aldığıma pişman oldum keşke 2009 fifa alsaydım

cevap?

aynısı bende de var. e ve yön tuşuna aynı anda bastığımda şut falan çekemiyorum. Bilen Yok mu çüzümünü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

cevap?

aynısı bende de var. e ve yön tuşuna aynı anda bastığımda şut falan çekemiyorum. Bilen Yok mu çüzümünü?

ya forever fifa yada kumanda alsam ucuz bi tane gene 3 tuş işlemez diye korkuyorum boşuna almayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: fAy3

FIFA FOREWER

aynen ya hem tuşlar çalışmıyo :) hemde become a legend hep hata veriyo.(bir sürü kişide) onun dışında fifada daha güzel bi oynayış var bence, pes çok ağır, paslar 2 saatte gidiyo. yan toplar zaten ölü pesde, ronaldoya son çizgiye inip orta açıyorum. ceza alanında kimse yok. girmiyolar içeri, girerlersede 2 forvetten biri girio anca(q ya bastığım halde). hakem herşeye kart veriyo ::) çalımı dünyanın en zor şeyi yapmışlar :) (tmm zor olsunda bu kadar değil.) Sonra Avantaj diye bişey yok oyunda, kendi yarın sahamda bana faul yapılıyor. ama kapıyorum topu 3-3 3-2 falan kayalışım tak düdük çalıyor, hakem pozisyonu kesiyor. daha hiç avantaj a bıraktığını görmedim. vs.vs. daha bir sürü şey var.
    yıllar sonra bi pes deniyim dedim olmadı. yine fifaya dönüyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 19 Ekim 2008; 0:05:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

Orjinalden alıntı: fAy3

FIFA FOREWER

aynen ya hem tuşlar çalışmıyo :) hemde become a legend hep hata veriyo.(bir sürü kişide) onun dışında fifada daha güzel bi oynayış var bence, pes çok ağır, paslar 2 saatte gidiyo. yan toplar zaten ölü pesde, ronaldoya son çizgiye inip orta açıyorum. ceza alanında kimse yok. girmiyolar içeri, girerlersede 2 forvetten biri girio anca(q ya bastığım halde). hakem herşeye kart veriyo ::) çalımı dünyanın en zor şeyi yapmışlar :) (tmm zor olsunda bu kadar değil.) vs.vs. daha bir sürü şey var.
    yıllar sonra bi pes deniyim dedim olmadı. yine fifaya dönüyoruz :D

Arkadaşlar bu topic PES ve FİFA tartışma topiği değil.PESi beğenmiyorsanız, oynamazsınız.Kimse sizi zorlamıyor.Biz burada PES ile ilgili yaşadığımız problemleri tartışıyoruz, olayı PES vs FİFA kavgasına çekmeyelim lütfen...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.