Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğr pes 2009 topiğindede yazdım ben hakemin " düdüğünü " duyamıyorum bu sorunu yaşıyan ve çözümünü bulabilen arkadaşım var mı ? Bir diğer canımı sıkan sorun ise hakemin pes 2008 de olduğu gibi hep aynı olması. Hakem düdüğü olmayıncada bi yere kadar idare edebiliyosunuz sonra oyundan soğuyosunuz lütfen yardım
  • Arkadaşlar online maç yaparken daha az lagla karşılaşmak için ne yapmalı. Mesela serverlardan daha az yoğun olanamı girmeli, ne yapmalı.
    Maça girince 1 ve 2 nin yanında kırmızı, sarı, yeşil, yanıyor. Yeşil olursa o kadar iyi sanırım. Kırmızı ise çok kötü. Ama maça girerken görünmüyor bu renkler. Ancak maçı kabul ediyorsun o zaman. Yani bu renklerin durumuna göre adamı seçemiyoruz sanırım. Yani kırmızı yanan bir adama denk geliyoruz. Nasıl olcak bu iş. Püf noktası var mı?

[Bu arada hakem hakikaten duyulmuyor.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 19 Ekim 2008; 14:05:10 >
  • oyunu laptopta oynuyorum. sol + yukarı tuşlarına bastığımda o yönlere doğru pas ya da şut atmıyor. ama bu tuşlar ayrı ayrı çalışıyor. diğer çapraz yönlere doğru şut ve paslarda sorun yok ama sol üst yöne doğru pas ya da şut atamıyorum.
  • arkadaslar ben oyunu kurdum ama oyuna gırmek ıstedıgımde sag altta 8tane yıldız cıkıyo. orda kalıyo neden kaynaklanır yardımcı olurmusunuz tesekkuerler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

sampıyonlar lıgınde sureklı olarak ceyrek fınal 2. macında oyundan atıyo baska bu sorunla karsılasan warmı ceyrek fınale kadar oynamaktan baydım artık

@TOMEKK bu sorun şu anda hemen hemen herkesde var.Ayrıca Become a gelend modda da 13. haftada aynı hatayı veriyor.
    Konami bu hatayı kabul etti, en yakın zamanda bir update çıkacak, sorun o zaman süzelir.Bu süre içinde Şampiyonlar ligine ara verip master lig ve lig maçlarıyla devam edeceğiz gibi görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 19 Ekim 2008; 14:48:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

Diğr pes 2009 topiğindede yazdım ben hakemin " düdüğünü " duyamıyorum bu sorunu yaşıyan ve çözümünü bulabilen arkadaşım var mı ? Bir diğer canımı sıkan sorun ise hakemin pes 2008 de olduğu gibi hep aynı olması. Hakem düdüğü olmayıncada bi yere kadar idare edebiliyosunuz sonra oyundan soğuyosunuz lütfen yardım

Aslında buna benzer bir sorunda bende var diyebilirim. Ben düdüğü duyabiliyorum ama çok az. FIFA'daki gibi yüksek bir hakem düdüğü sesi duyamıyorum malesef. Ses ayarlarından yorumcu sesini kısın falan denildi ama çok bir işe yaramadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metci

arkadaslar ben oyunu kurdum ama oyuna gırmek ıstedıgımde sag altta 8tane yıldız cıkıyo. orda kalıyo neden kaynaklanır yardımcı olurmusunuz tesekkuerler ...

İlacı değiştir, başka bir ilaçla açmayı dene oyunu
  • ben oyuna hıc gıremıyorumkı yıldızların oldugu sıyah ekranda donup kalıyo oyun. devamı gelmıyı bunun nedenı nedır napabılırım???
  • ya become a legendde adamın özellikler ihiç yükselmiyo
  • arkadaslar bende laptop var. 2gb ram 1.66ghz core2duo işlemci var.vista yuklu.ama ekran kartım GMA 950. sizce bu makina çalıştırırmı pes 2009u. eger bi umut varsa ona gore gidip alacagım bugun oyunu.tesekkurler
  • Oyuna girerken siyah ekranda takılan arkadaşlar siyah ekrandayken alt+enter yapıp windows modunda girmeyi denesinler. Bende o şekilde çalışıyor...
  • alın işte herkes pes diyor tmm belki pesin oynayış stili falan güzel olabilir ama yıllardır pes 6 dışında bütün pesler böle hatalar var ya oyun çıkıyor sonra bide bir ay bekleki update çıksın konami bu durumda oyunu aceleye getirmiş
  • cl'de çeyrek finalinde oyundan atmaya karşı hala bir çözüm bulunamadımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Benim ilk Legend modundaki atışım 25. haftada oldu, ne zaman PES'i yeniden açsam ve load etsem hemen atıyor

Bu Legends fix işe yaramıyor mu özetle? Yeni bir Legend moduna başladım çünkü, eğer öncekileri fixleyemiyorsak bu iş çözülene kadar BOL modunda oynamayacağım çünkü

Öncekileri fixleyebiliyorsun zaten sonraki önceki diye bir ayrım yok. Savein ismini yanlış yazmışsındır belki yaklaşık 10-15 defa kullanmışımdır, hepsinde çalıştı.

• Arkadaşlar PES 2008 deki gibi sağından atıp solunda geçme, yada bacak arası yapma hareketine ne oldu aynı kombinasyonlar la 2009 da olmuyor, bilen varmı?
  • arkadaşlar ben 2 gündür become a legend modunda oynuyorum. 2 gündür çektiğim çileyi bi ben bilirim bi de Allah. siz yedek takımda antreman maçındayken yedekler mal gibi oynuyor ortalama 6 rating alıyolar. şans esseri yapay zeka ister de sizi a takıma çıkarırsa a takımdakiler mal oluyor bu sefer yedekler 7 lerde alırken sizin oynadığınız a takım 5.5 larda alıyor. bir oyun ancak bu kadar aptalca yapılabilir. hiç bir mantığı yok saatlerce L1 basarak mevkinizde kalmanız gerekiyor. mesela son maçımda deliler top kapmaya çalıştım pas yaptım gol attım takım benim sayemde maçı aldı bana 5.5 verdi takımdaki diğer mallar 6 larda aldı a takım ise 7 lerde aldı. top kapmaya çalışıyorum tam kapacağım sırada takım arkadaşım faul yapıyor. yada top takım arkadaşınızda ise tam size verecekken rakip faul yapıyor. bilgisayarın başında saatlerimi harcamak ve ellerimi mahvetmek istiyorum diyorsanız bu gerizekalı konami ekibinin yaptığı bu oyunu tavsiye ediyorum. hepsinin Allah belasını versin

• arkadaşlar settings te Wait for Vsync(Dikey Yenileme İçin Bekle) kutucuğu aktif değil yani hiç kullanamıyorum kutuyu işaretleyemediğimden ekran kesik kesik oluyor pes2008 kullanabiliyorum bi yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

arkadaşlar settings te Wait for Vsync(Dikey Yenileme İçin Bekle) kutucuğu aktif değil yani hiç kullanamıyorum kutuyu işaretleyemediğimden ekran kesik kesik oluyor pes2008 kullanabiliyorum bi yardım edin lütfen

Ekran kartının ayarlarını düzgün yaptığından emin ol.Ben ATI 2900pro kullanıyorum, aynısı bende de olmuştu.Ayarlarda değişiklik yaparak kaliteyi arttırdım, daha sonra bahsettiğin kutucuk aktif oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

arkadaşlar ben 2 gündür become a legend modunda oynuyorum. 2 gündür çektiğim çileyi bi ben bilirim bi de Allah. siz yedek takımda antreman maçındayken yedekler mal gibi oynuyor ortalama 6 rating alıyolar. şans esseri yapay zeka ister de sizi a takıma çıkarırsa a takımdakiler mal oluyor bu sefer yedekler 7 lerde alırken sizin oynadığınız a takım 5.5 larda alıyor. bir oyun ancak bu kadar aptalca yapılabilir. hiç bir mantığı yok saatlerce L1 basarak mevkinizde kalmanız gerekiyor. mesela son maçımda deliler top kapmaya çalıştım pas yaptım gol attım takım benim sayemde maçı aldı bana 5.5 verdi takımdaki diğer mallar 6 larda aldı a takım ise 7 lerde aldı. top kapmaya çalışıyorum tam kapacağım sırada takım arkadaşım faul yapıyor. yada top takım arkadaşınızda ise tam size verecekken rakip faul yapıyor. bilgisayarın başında saatlerimi harcamak ve ellerimi mahvetmek istiyorum diyorsanız bu gerizekalı konami ekibinin yaptığı bu oyunu tavsiye ediyorum. hepsinin Allah belasını versin

peki

hay allahım ya.

gol atınca genelde 6.5üstü verir sen kendi kalene atmış olmayasın o golü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 19 Ekim 2008; 18:51:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

arkadaşlar settings te Wait for Vsync(Dikey Yenileme İçin Bekle) kutucuğu aktif değil yani hiç kullanamıyorum kutuyu işaretleyemediğimden ekran kesik kesik oluyor pes2008 kullanabiliyorum bi yardım edin lütfen

Ekran kartının ayarlarını düzgün yaptığından emin ol.Ben ATI 2900pro kullanıyorum, aynısı bende de olmuştu.Ayarlarda değişiklik yaparak kaliteyi arttırdım, daha sonra bahsettiğin kutucuk aktif oldu

cvp verdiğin için öncelikle teşekürler ne gibi ayar değişikliği açar mısın lütfen pek anlamadım da x1650pro agp ekran kartını kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.