Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pro evolution soccer.msi sorunu yaşayan arkadaşlar sorunu çözdüm. 1. dvd yi takıp direk setup a tıklayın hiç bir dosyayı (KESİNLİKLE)!!!!! masaüstüne atmayın sorun çözülmüştür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

quote:

Orjinalden alıntı: windwalker

demoda hiç sorun yaşamadım ama bunda ilk siyah ekran geliyor sol altta yıldızlar yanıp sönüyor ve öylece kalıyor.Ekran kartım x1600pro ve 2gb ram im var.Sorun ne olabilir?

kesinlikle benim sorunum da aynı. windowed modda sorun yok ama full ekran da böyle oluyor.

Herhangi bir fikri olan?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Necro

quote:

Bu açılışta donma olayını bilen yok :(

oyun bozuk

de get lem

pc bozuk o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 19 Ekim 2008; 20:40:44 >

• arkadaslar
    pes 2009un settings kısmında gorulen bilgisayarın sistem özellikleri kısmında ekran kartımın rami 64mb olarak gorunuyo.halbukı 256mb olması gerekiyor.everest yada directx tanı aracına baktığımda 256 olarak gözüküyor.oyunu 640x480 low ayarlarda kasarak oynatıyor. sizce bu durumda ne yapmam lazım
    en azından akıcı bişekilde oynasamda bana yeterli olacak

http://img383.imageshack.us/my.php?image=98176784ty4.jpg

http://img383.imageshack.us/my.php?image=25868746lv6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herzelaid -- 19 Ekim 2008; 21:04:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu açılışta donma olayını bilen yok :(

oyun bozuk

de get lem

pc bozuk o zaman

bak o olabilir:D

• Arkadaslar sistem bilesenlerim :

Q6600
    4x 1 Gb ddr2 800 mhz ram
    Zotac 8800 Gts 512mb ekran kartı
    Samsung 22' 2232bw monitor

Mac esnasında ekran kırılmasına bir cozum bulamadım. hangi cozunurlugu denesem sorun cozulmedi. topla hareket halindeyken sanki ince bir cızgı surekli ekranın en altından en ustune dogru hareket edip kırılmaya yol acıyor. bu soruna cozumu olan arkadas var mı ?
  • Bütün mesajları okudum. Çeyrek final 2nci tur için hala bir çözüm bulunamamış. Mecburen Konami'nin çıkaracağı patch'i bekleyeceğiz.
  • bu konuda bilmeyenler olabilir diye ekliyorum

BECOME A LEGEND MODU KONTROLLERİ

Oyuncunun Otomatik Mevkisine gelmesi : Become A Legend modunda auto-move ayarı aktif olduğunda
     Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
    tuşuna basılı tutarsanız oyuncunuzun kendi mevkisine otomatik gitmesini sağlarsınız.

Pas isteme : Become A Legend modunda eğer boş alandaysanız
    tuşuna iki kere basarak pas isteyebilirsiniz pas istediğinizde kursor yanıp sönecek ve oyuncunuz elini kaldırarak pas isteyecektir.

Bu gibi detaylar için yamalar ve kontroller konusuna bakabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm

• bende v-sync kullanamıyorum 1024x768 cozunurluk oynuyorum ekran kartı hd 3650 512 mb neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

arkadaşlar settings te Wait for Vsync(Dikey Yenileme İçin Bekle) kutucuğu aktif değil yani hiç kullanamıyorum kutuyu işaretleyemediğimden ekran kesik kesik oluyor pes2008 kullanabiliyorum bi yardım edin lütfen

Ekran kartının ayarlarını düzgün yaptığından emin ol.Ben ATI 2900pro kullanıyorum, aynısı bende de olmuştu.Ayarlarda değişiklik yaparak kaliteyi arttırdım, daha sonra bahsettiğin kutucuk aktif oldu

cvp verdiğin için öncelikle teşekürler ne gibi ayar değişikliği açar mısın lütfen pek anlamadım da x1650pro agp ekran kartını kullanıyorum

Bende Grafik Ayarları/Tüm Ayarlar/Dikey Yenileme İçin Bekle olan seçenek daha önceden Performans olarak atanmıştı.Bunu Kalite'ye yükselttim, full kalite oldu yani.Eğer senin ekran kartında bunu destekliyorsa bu özelliği arttırabilirsin.

• arkadaşlar oyunu kurdum fakat girmek için simgeye çift tıkladığımda oyun açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor yani hata vermiyor ama öyle kalıyor ekran kartı driverını falan güncelledm ama olmadı ne yapmam gerektiğini bilen varmı varsa sorunu nasıl çözdü bi anlatıversin
    teşşekürler.....
  • HATAYI ÇÖZEN VAR MI ?

MRB ARKADAŞLAR PES 2009 MASTER LİG TE OYNARKEN ÖZELLİKLE BİRİNCİ LİGE ÇIKTINTAN SONRA KUPA MAÇLARINDAN SONRA OYUN HATA VERİP KAPANIYOR
    FARKLI CRACKLER YAPTIM HEM XP HEM VİSTADA DENEDİM FAKAT YİNE DE KUPA MAÇINDAN SONRA HATA OLUŞUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: inalb

HATAYI ÇÖZEN VAR MI ?

Henüz yok. KONAMInin patchi bekleniyor.
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.
    Konami'den beklenen açıklama yapıldı.

Konami Digital Entertainment’in PES Avrupa Takım Lideri Jon Murphy’den yapılan açıklamaya göre;

PLAYSTATION 3, Xbox 360 ve PC-DVD için hazırlanan futbol oyunu PES 2009’da yaşanan bazı sorunları ortadan kaldıracak güncellemenin, Kasım ayının başında çıkacağı belirtiliyor. Bu güncelleme ile birlikte, PES kullanıcıları, yeni lisanslı takımlara ve birçok yeniliğe de ücretsiz ulaşabilecek.

Güncelleme işleminin yaklaşık 3 hafta içerisinde hazır olması bekleniyor. Ayrıca Atletico Madrid, Sevilla, Racing Santander ve Valladolid gibi İspanyol takımlarının lisanları alınmış olacak ve bu takımları lisanslı halleriyle oynayabileceğiz. Ayrıca birçok takımın yeni forma ve takım bilgilerine de bu güncelleme sayesinde sahip olabileceğiz.

Ve Şampiyonlar Ligi Moduna yeni 12 lisanslı takım ekleneceği söylenen haberde, bu takımlar arasında Marsilya, Juventus ve Basel’in de olacağı belirtiliyor.

Bizleri bekleyen bir diğer yenilik ise, yeni bir Become a Legend Modda oynamak olacakmış.

Ayrıca bu güncelleme de yeni “Theatre of Legends”(Efsanelerin Tiyatrosu) Modu da eklenecek. Bu yeni mod ile birlikte Replay’lerimizi upload ederek arkadaşlarımızla paylaşabileceğimiz ve onların Replay’lerini izleme şansına sahip olacağımız söyleniyor.

Son olarak Jon Murphy sözlerini şöyle tamamlamış:
    “PES 2009 şu anda teslim edilmemiş siparişler dışında, Avrupa’da 1 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda. Fakat bu yeni eklentiler bize, oyunun içeriğinin ne derece geliştirilmesi gerektiğini göstermesi açısından faydalı olacak. Ümit ediyoruz ki, güncellenmiş yeni takım bilgileri ve yeni Şampiyonlar Ligi eklentileri, PES 2009 takım listeleri için bizim devam eden desteğimizi gösterecek. Ayrıca bu güncelleme, bize gelecek sene herhangi bir ekstra ücret olmadan bazı bölümlerde yapmamız gereken sürekli geliştirmeleri göstermesi açısından faydalı olacak.”

Edit: Elimden geldiğince tercüme etmeye çalıştım. Sürç-i Lisan ettiysek affola…

Haber Linki:
    http://www.gamin gaccess.com/index.php?news_id=15674

• arkadaslar ben onlıne oyunda portlar acık olmasına ve 4 mbıt baglantıma ragmen mac yapamıyorum yapıyorum ama quıck matchden ancak rakıp otomatık gelıyor ben secemıyorum.create match mode yaptıgımda oda actıgımda kımse gelmıyor düşüyor.ya da ben bırıne baglandıgımda "an erroc occourded" dıyor?nedenı nedır lutfen yardım
  • Beyler bendede hem legend modda belli bir süre sonra hemde şamp liginde tuur atlayınca gönderme hatası vererek oyun kapanıyordu.
    -- Belgelerim içindeki konami klasörünün salt okunurluğunun kaldırılmasını sölediler yaptım olmadı..
    -- yeni crack buldum olmadı. bakın sonuç ne oldu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodwin

Arkadaslar sistem bilesenlerim :

Q6600
    4x 1 Gb ddr2 800 mhz ram
    Zotac 8800 Gts 512mb ekran kartı
    Samsung 22' 2232bw monitor

Mac esnasında ekran kırılmasına bir cozum bulamadım. hangi cozunurlugu denesem sorun cozulmedi. topla hareket halindeyken sanki ince bir cızgı surekli ekranın en altından en ustune dogru hareket edip kırılmaya yol acıyor. bu soruna cozumu olan arkadas var mı ?

Çözümü olan yok galiba ???
  • Oyuna giremeden siyah ekranda kalma sorununa kimse bir çözüm üretemiyor galiba demonun çalıştığı ve özelliklerinin bu oyunu açmak için kat be kat fazla olduğu bilgisayarımda oyunu bir türlü oynayamıyorum siyah ekranda öylece kalıyor direc x yeni ekran kartı sürücüsü ne denediysem olmadı belki oyunda ilaçta hata vardır diye iş yerindeki antika laptopa kurdum oyunu orda bile en düşük ayarlarda açtı oyunu ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim yokmu bunun bir çaresi bendede sp3 kurulu acaba ondan olabilirmi son çare artık bu oyun için format atıp sıfırdan kurmayı düşünüyorum windowsu
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Oyuna giremeden siyah ekranda kalma sorununa kimse bir çözüm üretemiyor galiba demonun çalıştığı ve özelliklerinin bu oyunu açmak için kat be kat fazla olduğu bilgisayarımda oyunu bir türlü oynayamıyorum siyah ekranda öylece kalıyor direc x yeni ekran kartı sürücüsü ne denediysem olmadı belki oyunda ilaçta hata vardır diye iş yerindeki antika laptopa kurdum oyunu orda bile en düşük ayarlarda açtı oyunu ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim yokmu bunun bir çaresi bendede sp3 kurulu acaba ondan olabilirmi son çare artık bu oyun için format atıp sıfırdan kurmayı düşünüyorum windowsu

Olursa buraya yaz üstat bende aynı hatadan saç baş yoluyorum.
  • O kadar zaman bu oyunu oynamayı bekledik daha oyuna girmeyi bile başaramıyoruz yaa üstelik demoyu hiçbir problemle karşılaşmadan yüksek ayarlarda oynayabildiğim halde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.