Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

Gold patch nasıl yükleniyor acaba bir bilen söyleyebilir mi:)

2 Part Şeklinde indirdiysen ilk önce o partları masaüstüne çıkarıyorsun sonra "GamingAccess Community Patch_-_v1.00GOLD" bu adda bir dosya çıkıyor. Açıyorsun, Pes 2010 kurulu olduğu dizini seçiyorsun. Kitserver ayarlarını kendisi yapıyor dokunmana gerek yok...

Çok teşekkürler hocam yama mükemmel.Boyutuna göre bir harika ya.Pes 2010 yeniden oynuyor gibiyim,ikinci baharını yaşıyor valla oyun

Gold Patchi bende çok merak ediyorum. Şu anda devrim yaması v2yi sorunsuz oynadığım için bozmak istemiyorum ama bunu da denemek istiyorum. En yakın zamanda kuracağım..

Yalnız Güçlerin Değişmesini Sevmiyorsan yükleme derim . PesEdit hikaye valla bunun yanında.

• GamingAccess yaması olağanüstü.Fakat oynarken oyun birden kapanıyo.Sebebi nedir acaba?
  • GA Yamasını denemek lazım birçok lig eklenmiş.
  • Arkadaşlar ilk sayfada "yamasız oyun içindir" yazan yama dışındakiler 1.02 veya 1.01 versiyonlarını destekliyor mu? Lisans yamasında soun yaşadım da
  • GA gold yamasını yükledim ve çok beğendim.Ekstra birçok takım eklenmiş HD logolar, son transferler vs. hepsi var.
  • PES 2010 Gamingaccess Community Patch 1.00 GOLD
    bölümünde çok fazla link var hepsi birbirinin içine girmiş hangisini indirmek gerekiyor ?
  • konami tarafından yeni güncelleme gelmedi hala ne sorumsuz eşşek bu konami
  • yamaların hiçbirini yüklemenizi tavsiye etmem oyun daha kötü oluyor oyuncuların güçleri değişiyor oynanbilirlikte değişiyor yani orjinalliği bozuluyor en iyisi resmi patchları yüklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunor

yamaların hiçbirini yüklemenizi tavsiye etmem oyun daha kötü oluyor oyuncuların güçleri değişiyor oynanbilirlikte değişiyor yani orjinalliği bozuluyor en iyisi resmi patchları yüklemek

bende aynı fıkırdeyım , temız bı yama cıkana kadar ellemıyce oyuna , extreme patch ı beklemek en ıyısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunor

yamaların hiçbirini yüklemenizi tavsiye etmem oyun daha kötü oluyor oyuncuların güçleri değişiyor oynanbilirlikte değişiyor yani orjinalliği bozuluyor en iyisi resmi patchları yüklemek

Ewt ya, kesinlikle. Oyun oynam için bile bi dünya kadar uğraşıyoruz.
  • Bence kesinlikle GA Community Patch i indirin son versiyon müthiş güzel olmuş. Extreme 10 a kadar süper idare eder.
  • ga'nın son yaması 1.00 gold patch mükemmel olmuş, ayrıca pesediting'n yamasıda mükemmel ben ikisini birden kurdum canım hangisini isterse onla oynuyorum, bu iki yamayı indirip ikisini de aynı anda kullanabilirsiniz
  • tavsıyelerınız uzerıne ındıryorum GA Community Gold u arkadaslar , denıyelım bakalım

yamayı kurduktan sonra dırek bar cıkardı kendısı uzerınde skorboard secebıldgımız , sımdı oyuna gırıcem bakalım
    hatta oyunu baslatıp sıtesıne de gırebılıyormusuz bu bardan :)
     Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 16 Mart 2010; 14:55:06 >

• Son UPDATE nezaman gelecek millet bilgisi olan var mi? Galatasaray in kadrosu halaa eski kaldi.. jo ve Santos gelmedi takima? yeni update i neden yayinlamiyor bu Konomi?
  • eşşekoğlueşşek konami
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.RONALDO67

eşşekoğlueşşek konami

Biraz terbiyeli olalım, ayrıca GA Gold Patch çok güzel ama güçler çok abartılmış kardeşimle maç yapınca Ribery Malouda uçuyor resmen, ancak ispanya ile durdurabiliyorum onu.
  • eser kardeş haklısn biraz ağzımı bozdum
    ama o patchleri yükleyince oyunun orginalliği bozuluyor ayrıca oynanbilirliğide
  • evet orijinal update ten ses seda yok herhale??? ne biçim iştir anlamadım valaa
  • ya arkadaşlar bi yardım edin PESEDİT 0.3 ü yükledim oyun açıldı bişe olmadı sonra 0.8 i yükledim maça girdiğimde oyundan atıyo sonra 2.2 yi yükledim aynı şekilde..oyunu silip tekrar sıfırdan yamaları yüklemekten başka bi çözüm varmı.
    ..birde oyunu silip yüklediğim de sadece pesedit 2.2 sürümünü yüklesem olurmu hani sırayla 0.8 0.9 diye yüklememe gerek varmı..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.